Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Death Discotheque. Strona: last

Artykuł: Death Discotheque

Death Discotheque Wysłany: 2010-04-20 14:54

Ekipa Black Angels Team ma zaszczyt zaprosić wszystkich tych, którzy nie mają co ze sobą zrobić w sobotę 24 kwietnia na imprezę Death Discotheque.

Oczekują na was najlepsze nagrania z gatunków takich jak synth/futurepop, electro, 80`s, gothic, darkwave. Posłuchamy i pobawimy sie do utworów Dioramy, Covenant, Diary Of Dreams, Pride And Fall, Clan of Xymox, In Strict Confidence, Deathcamp Project i wielu wielu innych.
Wspólną zabawę będziemy ciągnąć do ostatniego tancerza jaki zdoła utrzymac się na parkiecie :)
Zapraszamy do składania muzycznych życzeń na adresy mailowe werther@blackangels.pl, pinhead@altergothic.pl

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-20 14:58

kurcze - ja tym razem nie dam rady, jedziemy na Ultravox @Berlin ale w imieniu delegacji poznanskiej życzę udanej impry :)

Wysłany: 2010-04-20 15:40

dzieki - ale twoja wishlista poleci :) Ignite mnie pozamiatało do cna, rewelacyjny kawałek.

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-25 13:32

Witam !
Na wstępie bardzo bym chciał podziękować wszystkim wczorajszym gościom, którym chciało się przyjść do Bazyla w ten piękny, grillowo-działkowy wieczór.
Jest nam wszystkim (grającym) bardzo przykro z powodu awarii do jakiej doszło w dniu wczorajszym. Niestety, wysiadły bezpieczniki, a po ich uruchomieniu okazało się że od przepięcia przepaliła się część listw i przedłużaczy. W sobotę w nocy, o 1szej, dość trudno jest kupić "na szybko" zastępczy sprzęt, stad, z wielkim żalem musieliśmy zaprzestać dalszego grania. Złośliwość rzeczy martwych po raz kolejny, niestety okazała się empirycznym faktem...
Przykro nam w dwójnasób, bo właśnie impreza wchodziła w ten fajny moment, kiedy wszyscy się już bujają i robi się naprawdę super.
Raz jeszcze, w imieniu swoim i reszty teamu Black Angels przepraszam wszystkich obecnych.
Będziemy mieli okazję zrehabilitować się 29 maja, na kolejnej Death Discotheque, na którą już w tej chwili mam zaszczyt Was zaprosić.

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-25 23:37

To była najgorsza impreza...Hmm strasznie drażniło mnie wyłańczanie kawałków w trakcie ich trwania. ustawienia sprzętu np przy "das ich destillat" kaleczyło słuch. sety były głownie do posłuchania w domu a nie na imprezie. ( skoro do godziny 1szej 90% osób siedzi przy piwie to jest coś nie halo. Dłużej nie siedziałem bo nie było większego sensu. Chyba nie do końca się przygotowaliście na tą imprezę... mam nadzieje że następna będzie bardziej udana

Uczcucia zawieraja sie w ludziach a nie w słowach i czynach

Wysłany: 2010-04-26 08:30

Muszę niestety zgodzić się z powyższym. Od naszej strony również wydarzyły się problemy techniczne (karty dźwiękowe) ale staraliśmy się sklejać rzecz "w locie", co nie zawsze się udawało. Stąd taki a nie inny rozwój wydarzeń, który uwieńczony został "śmiercią" prądu. Co do setów, ipmrezy BA zazwyczaj są stylistycznie rozstrzelone, i z historii wiemy że ludzie bawią się "falami" :) Ja zazwyczaj grywam sety darkwave/gothic, i ta publika się bawi. Potem koledzy grają synth i elektronikę zapełniając parkiet fanami tego grania. Widziałem Cie właśnie bawiącego się do tej stylistyki, i szkoda że akurat sie rozsypał sprzęt.
Tym niemniej masz rację, nie będe się spierał, gdyz wtopa rzeczywiście nastąpiła, i, jak wspomniałem wyżej - zrehabilitujemy się 29 maja.

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-26 09:36

Wkońcu wlazłem na parkiet bo ile można siedzieć. No zobaczymy. Mam nadzieję że odkupicie swoje winy.

Uczcucia zawieraja sie w ludziach a nie w słowach i czynach

Wysłany: 2010-04-26 10:51

Na pewno musisz sie liczyć z tym, że te imprezy są stylistycznie różnorodne. Każdy z grajków prezentuje materiał osadzony w jakimś stylu - imprezy jednorodne muzycznie robi np IEM czy Dobermann ze swoimi Respect The Music. Zatem, chcesz czy nie - sety będą niejako sprofilowane stylistycznie, nie jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich, dlatego musisz zdac sobie sprawę że grywany jest material od gothic po synthpop, w różnych fazach imprezy i kolejnościach.
O sprawach technicznych nie wspominam nawet, bo historia taka jak ta to jest wyjątek nad wyjątkami. Pech chiał że padło na nas. Bywa.

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-26 12:14

[quote:74756e9b04="Pinhead_"]imprezy jednorodne muzycznie robi np IEM[/quote:74756e9b04]

Tam zaraz jednorodne

Mamy Dark Electro, EBM, PowerNoize, Industrial, bywa TBM. Już wymieniłem 5. Niniejszym dementuję jednorodność imprez Industria ex Machina

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2010-04-26 13:13

[quote:9bd4ed632c="Phantom"][quote:9bd4ed632c="Pinhead_"]imprezy jednorodne muzycznie robi np IEM[/quote:9bd4ed632c]

Tam zaraz jednorodne

Mamy Dark Electro, EBM, PowerNoize, Industrial, bywa TBM. Już wymieniłem 5. Niniejszym dementuję jednorodność imprez Industria ex Machina [/quote:9bd4ed632c]
I za to was kocham chłopaki :) Człowiek wam robi reklamę że prezentujecie zwarty stylistycznie materiał, a ty to dementujesz :)Następnym razem napiszę że robicie ympry tylko i wyłącznie z elektroniką, a potem sie będziesz tłumaczył że nie było EBMu :P
Lady, dzięki za opinię, jest mi naprawdę miło - Twojemu facetowi obiecałem że następnym razem będzie Hellraiser SC, i chociaż mi to zgrzyta w uszach...to kawałek będzie :)

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-26 15:21

[quote:754ab755b1="Pinhead_"][quote:754ab755b1="Phantom"][quote:754ab755b1="Pinhead_"]imprezy jednorodne muzycznie robi np IEM[/quote:754ab755b1]

Tam zaraz jednorodne

Mamy Dark Electro, EBM, PowerNoize, Industrial, bywa TBM. Już wymieniłem 5. Niniejszym dementuję jednorodność imprez Industria ex Machina [/quote:754ab755b1]
I za to was kocham chłopaki :) Człowiek wam robi reklamę że prezentujecie zwarty stylistycznie materiał, a ty to dementujesz :)Następnym razem napiszę że robicie ympry tylko i wyłącznie z elektroniką, a potem sie będziesz tłumaczył że nie było EBMu :P
Lady, dzięki za opinię, jest mi naprawdę miło - Twojemu facetowi obiecałem że następnym razem będzie Hellraiser SC, i chociaż mi to zgrzyta w uszach...to kawałek będzie :)[/quote:754ab755b1]

Chyba każdy złapał, że to było z przymrużeniem oka

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2010-04-26 15:29

No przeca wiem :) To, że jestem stary nie znaczy że jestem tępy :P

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-26 21:45

Ja tez jestem stary, ale czuje sie mlodo,a ktory jestes rocznik Pinhead?:)

Chwytac chwile ?

Wysłany: 2010-04-26 22:51

[quote:164f5a9c74="gothcure"]Ja tez jestem stary, ale czuje sie mlodo,a ktory jestes rocznik Pinhead?:)[/quote:164f5a9c74]

Szato de Pin rocznik bieżący

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2010-04-27 08:24

@Gothcure - ekhm..1972
@Phantom - dzieki, czuje się (prawie) doceniony :)

www.altergothic.pl

Wysłany: 2010-04-27 10:05

Pinhead a ja 1974 ,no to witaj w srod staruszkow:)

Chwytac chwile ?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło