Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

DarkPlanet Night IV. Strona: 6

Artykuł: DarkPlanet Night IV

Wysłany: 2010-01-28 16:40

Nie przesadzajmy z tym 8zł:P Za 7 zł są lechy, żubry etc. w butelkach, w kuflu chyba za 6 zł i jeszcze są jakieś studenckie, ale nie wiem za ile, było za 4zl, ale teraz może być droższe

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2010-01-28 17:35

Studenckie za 4zł to tak po pierwszej flaszce wchodzi nawet - jak już się nie czuje co się pije. W kuflu - nie zarejestrowałem ale być może faktycznie jest jakieś za 6zł. A co do lechów i żubrów za 7zł racja - mój błąd. Nie mniej i tak zgodzę się z ludkami z Wrocławia,że to drogo. Jakoś Majster w Resecie (który jest na szczęście nieopodal Bazyla) Może sprzedawać laną z kija Warkę za 6zł, na razie jeszcze nie chrzczoną.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2010-01-29 00:11 Zmieniony: 2010-01-29 00:35

Czy tylko u mnie strona 8 tego wątku rozciągnęła się o pół długości wszerz? O.o

Drodzy Wrocławiacy, to rzeczywiście dobry pomysł by zjawić się w piątek, zostawilibyście bagaże u mnie i jakiś biforek by się zrobiło ;] może jakieś wyjście...
Ale to wszystko będzie zależeć od tego, czy nie będę musiała być w pracy, kochani. Postaram się uprzedzić żeby mi nikogo nie zapisali na piątek i będziemy się zgadywać na dniach przed imprezą.

A teraz już nie zaśmiecajcie wątku, no ;] i tak jeszcze miesiąc został na dogadanie szczegółów a przecie zobaczymy się w międzyczasie jeszcze w Wro :)

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Wysłany: 2010-01-29 16:04

[quote:12a21cf30c="Narea"]ej no, bez przesady... Raven ma słaby żołądeczek to i studenckie nie wchodzi jak ktoś kiedyś wyżłopał choć jednego siarkofruta to i studeckie przejdzie bez większego echa a co do kanap... wymienione czy nie, usyfione jak zawsze - tradycja zobowiązuje[/quote:12a21cf30c]

Siarkofruty piło się w Liceum :P Na studiach spirytus w akademikach. A to coś w Bajzlu za 4zł zazwyczaj obok piwa nawet nie stało. Po prostu wolę w takim układzie wcześniej wyłoić flaszkę a nie pić na zasadzie "zrzygam się ale wypije bo najtańsze" :P

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2010-01-29 16:10

[quote:a19fd42621="Raven"][quote:a19fd42621="Narea"]ej no, bez przesady... Raven ma słaby żołądeczek to i studenckie nie wchodzi jak ktoś kiedyś wyżłopał choć jednego siarkofruta to i studeckie przejdzie bez większego echa a co do kanap... wymienione czy nie, usyfione jak zawsze - tradycja zobowiązuje[/quote:a19fd42621]

Siarkofruty piło się w Liceum :P Na studiach spirytus w akademikach. A to coś w Bajzlu za 4zł zazwyczaj obok piwa nawet nie stało. Po prostu wolę w takim układzie wcześniej wyłoić flaszkę a nie pić na zasadzie "zrzygam się ale wypije bo najtańsze" :P[/quote:a19fd42621]

Brawo dla tego pana tez nie lubie pic na tej zasadzie

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dark Planet Wysłany: 2010-01-29 16:15

Brawo brawo polać mu wódki :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-01-29 17:13

Ty bys wszytskim polewal albo mozgi kupowal hahah a co do zlotu co by zbytnio offa nie robic..oby szybkko ten luty minal bo szykuje sie gruba impreza :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-02-03 21:44

widzę że się line-up zmienił mam tylko pytanie: czy muza w stylu metalowo-pancernym jest gdzieś kątem przewidziana czy zupełnie wypadła. Może chociaż na sali z barem?

forever alone immortal

Wysłany: 2010-02-03 23:07

Tak. Ze wzgledu na liczne sugestie nanieslismy poprawki w programie. Bedzie wiecej muzyki tanecznej + niespodzianka. Szczegóły już wkrótce.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dark Planet Wysłany: 2010-02-03 23:15

Majkel zmartwychwstanie ?? Ja bym chciał :) Mówię całkowicie poważnie.

Wysłany: 2010-02-03 23:20

[quote:9fa73dba94="Paskievicz"]lineup robi się zdecydowanie interesujący, widzę że ktoś poszedł po rozum do głowy [/quote:9fa73dba94]

Bo żadna impreza nie może się odbyć bez porządnego pier******cia i nie jakieś tam popy. Tylko dobry dark!

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2010-02-03 23:23

josefine (Anciliae)
josefine
Poznań [SlutGarden]

No w koncu to urodziny DarkPlanet :D impreza bedzie niezapomniana

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wysłany: 2010-02-03 23:28

[quote:8f64e285a7="amorphous"]Bedzie wiecej muzyki tanecznej + niespodzianka. Szczegóły już wkrótce.[/quote:8f64e285a7]

Będą czipendejlsi???

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-02-04 00:16

no to będzie na co popatrzeć thistle

[img:ef76083595]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:ef76083595]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-02-04 10:01

sławku, ty chlopaków wolisz ogladac ?:>

Wysłany: 2010-02-04 15:14

No Pasek szaczuc szacun za ostatiego posta

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2010-02-04 19:06

Nee soundcliniqum oczywiście że nie,jak przeczytałem o tych czipendejlsi o których pytała thistle ,czy będą to przypomniał mi się pewien film fabularny,już nie pamiętam tytułu, ale śmiechu było co nie miara jak ci faceci ku uciesze pań kręcili dupkami i robili z siebie kretynków ;-D , noo ale kobitki to zupełnie co innego

[img:234abcd75c]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:234abcd75c]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-02-04 22:37

[quote:7a2b521b48="Paskievicz"][quote:7a2b521b48="Narea"]czy męska ekipa DP podejmie się tego zadania?[/quote:7a2b521b48]
nie stać Was [/quote:7a2b521b48]

Nie stać WAS raczej.

No ja już kiedyś Harlekinowi napisałam, że są (conajmniej!) dwie kobiety chcącego go ujrzeć w latexie - to może być on na deser ;D

Ale kogoś na wstęp by się przydało.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dark Planet Wysłany: 2010-02-04 22:53

Jak jednak zdecydujesz sie pojawić - nie zapomnij o kuwecie :P

Dark Planet Wysłany: 2010-02-04 23:01

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:10af91b55e="sphinxia"][quote:10af91b55e="Sumo666"]Jak jednak zdecydujesz sie pojawić - nie zapomnij o kuwecie :P[/quote:10af91b55e]

wery fany
Na złość chyba przyjdę i przyniosę tą kuwetę [/quote:10af91b55e]

przynieś, przynieś, będzie znak rozpoznawczy

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło