Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

randki gothów :-). Strona: 13

Wysłany: 2006-11-11 17:49

Morgana!!!!!! Wstajemy!!!!!!!! Moja Żona wróciła!!!!!!! 8O 8O 8O :lol: :wink:

Wysłany: 2006-11-11 18:35

Jak by to ująć: "Gdy kota niema(bo się gdzie indziej zajmuje), myszy charcują"

"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''

Wysłany: 2006-11-11 18:47

Ale... ale ale ale...
<ryczy>
Ja b-byłam g-g-grzeee-czna! Chilp
<smark>
<chlip>
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

noone81, n-nie rób mi krzywdy!!!
<<kupi się><cofa do rogu pokoju><zakrywa głowę rękami><kiwa się w przód i w tył>
Ja byłam grzeczna... <kiw> Byłam grzeczna... <kiw> Byłam grzeczna...!
Morgana chiała dobrze, byłam greczna, ja tylko chiałam pomóc, buuuuu!

Narea, ratuj!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 01:03

[quote:1d2a4161e8="Morgana"]Ale... ale ale ale...
<ryczy>
Ja b-byłam g-g-grzeee-czna! Chilp
<smark>
<chlip>
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

noone81, n-nie rób mi krzywdy!!!
<<kupi się><cofa do rogu pokoju><zakrywa głowę rękami><kiwa się w przód i w tył>
Ja byłam grzeczna... <kiw> Byłam grzeczna... <kiw> Byłam grzeczna...!
Morgana chiała dobrze, byłam greczna, ja tylko chiałam pomóc, buuuuu!

Narea, ratuj![/quote:1d2a4161e8]

Morgana - chciałaś dobrze i zrobiłaś mi dobrze :twisted: :twisted: :twisted:

Żonka krzywdy Ci nie zrobi, zasłonię Cię własną piersią (wtajemniczeni znają jej siłę :twisted: )

Żona - a Ty zamiast mną się zajmować, to zoofilię uprawiasz..... zaniedbałaś mnie i takie skutki :cry:

Wysłany: 2006-11-12 05:37

Zrobimy sobie jeszcze z Nareą czworokącik, randek będzie po Krakowie ile wlezie i po kłopocie, ok? <robi na wszelki wypadek unik>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 14:54

To mnie też zabierzesz?

Wysłany: 2006-11-12 17:59

He he...

A zaraz... Jak ja na tym forum umawiam sie na randki, to znaczy, zę jestem gothem...?

Wysłany: 2006-11-12 18:57

To co my robimy na forum "Randki gothów"???????????????

Wysłany: 2006-11-12 19:20

O taaaak! Ja chcę jakieś gotjowate stworzonko, ujż nie koniecznie gotha jako takiego....

Wysłany: 2006-11-13 16:59

hehe.. zdaje mnie się, iż miały to być randki damsko - męskie... a tu cisza ze strony panów....
załamujecie mnie chłopaki...

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-11-13 17:14

A dlaczego damsko-męskie? Jakby faceci byli niezastąpieni...

Wysłany: 2006-11-13 19:32

Ja tam na forum facetów nie potrzebuję (co nie oznacza, zę nie są mile widziani, wystarczą mi na żywo, a seksmisja miałaby wiele plusów...

Wysłany: 2006-11-13 21:07

Tutaj sie tylko randki gothów odbywają czy też innych maści ludzi?

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-11-13 21:28

Ja GoT nie jestem ale zgłaszam kandydature ^^

Wysłany: 2006-11-13 21:28

O! Facet! Facet! Dziewczyny, chodźcie tu szybko, mamy przedstawiciela łci przeciwnej!
<łapie>
Ha! Już z tąd nie wyjdziesz, buahahahahahaha!
Nawet jak nie jesteś gothem.

Wysłany: 2006-11-13 21:45

ja mam chwilowo dosyć facetów (bez urazy) i przestawiam się na kobietki :twisted: :wink: przynajmniej tu na forum... :lol:

o.k., Żono, więcej o temacie zoofilii nie wspomnę...

widziałam jakieś propozycje damskich czworokącików... :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-11-13 22:04

Ja osobiście na pierwszym miejscu stawiam moją narzeczoną, ale Panów witam serdecznie. <mrożący krew w żyłach uśmiech>

Wysłany: 2006-11-13 23:09

ale to miało być po zlocie, niewierna sklerotyczko!!!!!!!!! :twisted:

Wysłany: 2006-11-13 23:11

[quote:97a8a29024="Morgana"]O! Facet! Facet! Dziewczyny, chodźcie tu szybko, mamy przedstawiciela łci przeciwnej!
<łapie>
Ha! Już z tąd nie wyjdziesz, buahahahahahaha!
Nawet jak nie jesteś gothem. [/quote:97a8a29024]

O_o!? Jestem złapany? A przez kogo jesli spytac wolno... :roll: :?:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-11-13 23:54

Przez nas! Buahahahahahahahaha!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło