Koncert w Poznaniu Wysłany: 2009-11-16 22:59
Jakie wg was zespoły z Poznania mogą przyciągnąć ok 500 os na koncert? Prócz tych co podałam oczywiście także, ale to proszę w postach wymieniać. Koncert rockowy oczywista. Zespoły z WLKP i Poznania. Duże, przyciągające.
Pytanie na poważnie, oczekuję poważnych propozycji. Jeśli są tu jacyś przedstawiciele poznańskich zespołów proszę o kontakt mailowy:
alantarie@gmail.com
Przyjmuję propozycję wystąpienia na tej imprezie. :) Szczegóły na razie nie istotne. Głównie proszę odpowiedzcie, co was przyciągnie na niedrogą wręcz imprezę;>
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2009-11-17 06:34
Duże, przyciągające, rockowe? Metal to też rock? Powiedz ile ma koncert kosztować, a ja Ci powiem ile osób przyjdzie.
Przykładowe Ceti za darmo przyciągnie 500 osób. Za 5zł już 100-200, a za 10zł poniżej 100. Szczegóły są istotne.
Wysłany: 2009-11-17 08:45
Sweet Nois- nie działają.
Acid Drinkers odmówiło.
Wejście ma być za 20 zł.
Gwiazdy? No może być metal, ale nie taki ostry.
Wysłany: 2009-11-17 09:27
Ja myśle że Wojtek Fibak :lol: :lol:
.
Wysłany: 2009-11-17 09:58
Nie wiem ile by przyciągnęli jako "gwiazda", ale bardzo lubię Merry Pop-Ins. Grali kiedyś support Acidów. W sumie to tak dawno ich nie widziałem, że zastanawiam się, czy jeszcze istnieją :)
Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.
Wysłany: 2009-11-17 10:11
Brak kontaktu z tym zespołem, przynajmniej ja go znaleźć nie mogę Jeśli takowy masz, tudzież nutkę ich można znaleźć to się zobaczy.
A za tego Wojtka Fibaka to ja chyba łeb utnę =.='
Ja pytam poważnie, a nie dla żartów.
Wysłany: 2009-11-17 10:11
Muchy - to pewne :)
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2009-11-17 10:16
Dobry pomysł. Ale to zespół z takimi osiągnięciami, że może być ciężko. Rzadko jaki chce za darmo występować ^^''
Wysłany: 2009-11-17 10:20
LOL teraz dopiero obczaiłam sonde czy komuś się czasem coś nie potaśtało? w ogóle jaki odstrzał gatunkowy
Muchy zespołem z osiągnięciami? jedna płyta i dobry menago to nie jest definicja TAAAAAAAAAKICH osiągnięć. poza tym może się zgodzą na jakąś minimalną stawkę, zawsze warto spróbować
Wysłany: 2009-11-17 10:22
Ash ... ale przeciez Pogodno i Strachy Spod Pachy to chyba n ie bardzo z Poznania ... :lol:
.
Wysłany: 2009-11-17 10:24
No poczytałam o nich nieco^^'' nagród mają nieco. No owszem, nieco na wyrost napisałam, ale zobaczymy. Mail poszedł do nich. Stawek nie będzie. Koncert jest charytatywny.
No jest w sondzie delikatny rozstrzał gatunkowy, a to dlatego, że zaczyna się lekko, a kończy mocno Poza tym jestem ciekawa wyników tej sondy.
To decyzja mojego szefa, więc nie mogę w nią wnikać ^^''- to ad strachów i pogodno
Wysłany: 2009-11-17 10:46
Oj, rockowy koncert charytatywny. I wcale nie jest trudne zorganizowanie:) Mamy oparcie o owsiaka, który to patronuje.
btw Strachy właśnie odmówiły
Ale Ceti w pięć minut załatwiłam^^
Także to zależy od dobrej woli.
Jeśli zespół jest z Poznania to jakie koszty? 2 zł za bilet mpk? ^^
Wysłany: 2009-11-17 11:35
A może pathfinder? Co prawda chłopaki nie są z Poznania ale dość często tu koncertuja.
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2009-11-17 13:37
skoro mowa o Ceti to kojarzy mi się Turbo
Każdy posiada swoja bestię, jaka ona będzie zależy od nas...
Wysłany: 2009-11-17 14:33
[quote:b18677b694="Phantom"]A może pathfinder? Co prawda chłopaki nie są z Poznania ale dość często tu koncertuja.[/quote:b18677b694]
to ma byc zespol za ktory ktos zaplaci 20 zlotych i przyjdzie duzo osob
Wysłany: 2009-11-17 14:45
O pathfinders myślimy, ale byliby na rozgrzewkę^^ Ma być jedna główna gwiazda i trochę pomniejszych^^ I wystąpi też Neurotic ^^z Łodzi. :D
Wysłany: 2009-11-17 15:09
Obsession i Bloodthirst. Są z Poznania i mają dość dużą gromadę fanów :wink:
Aczkolwiek jak my tu gadugadu o zespołach typu Strachy na Lachy to chyba będzie zbyt "mocna" propozycja :P
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Wysłany: 2009-11-17 15:21
Obsession to death metal- za mocne stanowczo. Nie wpadajmy w skrajność.
Bloodthirst także. Proszę...coś z rocka. Nawet na Ostrowską spojrzałam^^ Kto by jej nie chciał posłuchać?^^ No ale czekam na wasze propozycje. Liczę na was,bo dzięki temu mamy więcej możliwości :)
Wysłany: 2009-11-17 17:25
Ja bym nie chciała posłuchać Ostrowskiej... :roll:
Zresztą się tak nie zapowietrzaj, chciałaś propozycje to podałam propozycje. Podając kapele typu Ceti na przykład czy Pathfinder chyba nie liczysz na to, że to będzie "grzeczny" koncert :roll:
Skoro ma być charytatywnie to powinno przyjść trochę ludzi. Dając taką a nie inną propozycje myślę raczej o frekwencji na koncercie, a nie czy ktoś gra trash, death czy whatever co jeszcze....
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Wysłany: 2009-11-17 17:38
Ev, ja się nie zapowietrzam...co to w ogóle za wnioski? Po prostu staram się szukać w jakiejś konwencji, niezależnie czy to grzeczne czy nie grzeczne zespoły. I nie o to chodzi, a o to by była to muzyka w miarę spójna, a nie skrajności :) Tak czy siak, oczywiście doceniam Twoją dobrą wolę i nie ma co się obruszać :) Nadal jestem otwarta na propozycje z waszej strony. Frekwencja oczywiście ważna, ale no ja...muszę patrzeć i na jedno i na drugie(muzyka,tematyka).
Jancio, no to już kwestia pogadania z moim Szefunciem, bo ja z zespołami niestety nie rozmawiam...prócz z Ceti^^