Wysłany: 2009-11-17 18:11
Nie, ja jedynie mam dawać propozycje jaki zespół, on z nimi rozmawia, umawia się i sprawdza. Potem mam znaleźć miejsce imprezy, które ma dobrą scenę, dużo miejsca na te do 500 os, a on rozmawia z właścicielami. No i na końcu ja zaczynam bawić się w promocję medialną łącznie z moimi wizytami słodkimi w TV i radiach ^^ Także roboty wiele nie mam :D
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2009-11-17 22:12
Z tym akurat się dobrze zgrywamy :) Tak czy siak moj szef nawet zarejestrować do końca się nie może, bo mail aktywacyjny mu nie przylazł :D
Wysłany: 2009-11-17 23:30
[quote"Ev"]Ja bym nie chciała posłuchać Ostrowskiej... :roll:
Zresztą się tak nie zapowietrzaj, chciałaś propozycje to podałam propozycje.
ja proponuje zatem Hunter. wtedy Ev napewno zapłaci 20 zł i przyjdzie. tymbardziej, że panowie dawno w Poznaniu nie grali ale nie sądze by to zrobili za free
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2009-11-18 00:09
Hunter jest z Poznania lub wlkp?
Wysłany: 2009-11-18 00:26
Dzięki Jancio, no to Hunter odpada
Wysłany: 2009-11-18 00:34
Dobry pomysł. Biorę pod uwagę :)
Wysłany: 2009-11-18 10:03
[quote:4494459137="cross-bow"]ja proponuje zatem Hunter. wtedy Ev napewno zapłaci 20 zł i przyjdzie. tymbardziej, że panowie dawno w Poznaniu nie grali ale nie sądze by to zrobili za free [/quote:4494459137]
Ja proponuje żebyś się nie mądrowała. Tobie nikt nie wypomina uwielbienia dla Riverside, chocież od tych wszystkich zdjęć i artykułów na ich temat to się powoli rzygać chce, mimo, że lubię Riverside... :roll:
Koniec OT i nie, nie będę Kusza z Tobą więcej dyskutować, bo nie widzę sensu...
Lilith nie wiem czy to jest dobry pomysł. W sensie nie jestem pewna czy by przyciągnęli dużo ludzi. Osobiście słyszałam raczej negatywne opinie na ich temat i też raczej pozytywnie nie umiem się wypowiedzieć.
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Wysłany: 2009-11-18 10:20
[quote:d8177b48b1="Ev"][quote:d8177b48b1="cross-bow"]ja proponuje zatem Hunter. wtedy Ev napewno zapłaci 20 zł i przyjdzie. tymbardziej, że panowie dawno w Poznaniu nie grali ale nie sądze by to zrobili za free [/quote:d8177b48b1]
Ja proponuje żebyś się nie mądrowała. Tobie nikt nie wypomina uwielbienia dla Riverside, chocież od tych wszystkich zdjęć i artykułów na ich temat to się powoli rzygać chce, mimo, że lubię Riverside... :roll:
Koniec OT i nie, nie będę Kusza z Tobą więcej dyskutować, bo nie widzę sensu...[/quote:d8177b48b1]
ale przecież ja na temat. przecież na bank byś poszła bez krzty jęczenia a i ja nie wykazuje maniakalnych zapędów względem wspomnianego przez Ciebie zespołu Droga Ev. Publikuje materiały, które nadsyła nam zespół, gdyby sz.z. Hunter popełniał takie gesty promocyjne, pewnie rónież ilość publikacji na ich temat na łamach DP by wzrosła :)
a wracając ściślej do imprezy - jeśli to ma być Rzeźnia II to jakoś słabo widzę frekwe bez nazwy, która jednak przyciągnie publikę. Może jednak warto zainwestować w zwrot kosztów dla kapeli-gwiazdy i podnieść cene o 5 zł i mieć większą pewność, że ludzie dopiszą.
Wysłany: 2009-11-18 10:31
Dobra, kochani nie kłócić się. Wasze osobiste animozje mnie tak szczerze mówiąc mało obchodzą. Także jeśli macie zamiar tak mi temat ważny deptać to polecam gg, priv, albo wzajemne milczenie.
Co do spraw DP i newsów od Riv nie będę się wypowiadać, nie wiem jak jest, Hunterzy odpadają.
Impreza możliwe, że odbędzie się na Malcie, przynajmniej ja tego chcę. Plenerówka. Także podnoszenie kosztów będzie śmieszne.
Wysłany: 2009-11-18 10:38
Ash, twój szefo nie musi czekac na zadnego linka aktywujacego jak chce sie zarejestrowac - niech sie zarejestruje, potem zalogowuje i wio :wink:
i przestancie z Hunterem bo sie rzygac chce :P 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-11-18 10:42
Dzięki Minawi^^ Zapomniałam jak to tutaj jest...nawet miły powrót na stare śmieci.
Odrzuciłam już pomysł Huntera.:P Kurde wkurza mnie, że Morion nie odpowiada. Ma ktoś kontakt do Moriona? wiem, że na DP była jedna osoba z tego zespołu, bodajże klawiszowiec!
Wysłany: 2009-11-18 13:37
Ash_Wednesday Napisał: |
Dzięki Minawi^^ Zapomniałam jak to tutaj jest...nawet miły powrót na stare śmieci.
Odrzuciłam już pomysł Huntera.:P Kurde wkurza mnie, że Morion nie odpowiada. Ma ktoś kontakt do Moriona? wiem, że na DP była jedna osoba z tego zespołu, bodajże klawiszowiec! |
klawiszowiec sie rozmnozyl ostatnio wiec posiadanie potomstwa moze ograniczyc jego czas na odpowiadanie na maile
Wysłany: 2009-11-18 13:43
A ma ktoś do nich, albo ich menegmenta numer telefonu? Jeśli tak to na priv bym prosiła bardzo gorąco!
A miejsce już mamy ^^ Jednak nie plenerówka. A Blue Note :)
Wysłany: 2009-11-19 09:05
[quote:bbb3f05052="janciovodnik"][quote:bbb3f05052="minawi"]i przestancie z Hunterem bo sie rzygac chce :P 8)[/quote:bbb3f05052]
Wiaderko podać ?? :twisted:[/quote:bbb3f05052]
bo zaraz dostaniesz tym wiaderkiem :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-11-19 17:16
Mi do głowy przychodzi Disquiet albo Rust. Całkiem fajnie grają
"Because life is the moment we're living right now."
Wysłany: 2009-11-19 18:33
Będą tam jako formacja Rust^^ zakochałam się w nich od pierwszego przesłuchania! Na bank ich tam zobaczycie^^!!!
Wysłany: 2009-11-20 00:27
6 marca, zapewne Blue Note :)
Wysłany: 2009-11-20 20:28
Dobra, sorry za podwójny post.
Pytanie:
wolicie Żelki czy Rust? Co jak myślicie ściągnie więcej ludzi? Co gra lepiej? (i nie patrzcie na ilość płyt i osiągi, a na samą muzykę)
Wysłany: 2009-11-21 00:52
Mój osobisty głos na Rust. Bardzo chętnie bym ich zobaczyła/posłuchała live :)
edit: O Żelkach pierwsze słyszę w ogóle, ale nie podoba mnie się... :P
"Because life is the moment we're living right now."
Wysłany: 2009-11-21 01:09
Mi się Żelki osobiście nie podobają, bo są zbyt komercyjni i śpiewają o tyłku Maryni.
Rust mają styl i są zajebioza.
No ale zostałam postawiona przed takim wyborem, który przyciągnie więcej ludzi, więc może piszcie serio jak to wg was jest:)