Wysłany: 2009-08-31 07:45
Rude są zajebiste :))
.
Wysłany: 2009-08-31 07:55
[quote:4c685d1fd3="Harlequin"]Rude są zajebiste :)[/quote:4c685d1fd3]
Nic mi o tym nie wiadomo ale kto wie, może kiedyś... :roll: :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-08-31 08:46
Rude są jakie są. A faceci, którzy lecą wyłącznie na kolor włosów to przekleństwo.
A co do tematu wątku, to czemu tylko faceci? Ja np. nie potrafię zrozumieć dlaczego moja przyjaciółka, bardzo inteligentna i wartościowa osóbka, trafia na samych kretynów.
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Wysłany: 2009-08-31 08:46
[quote:0ba0261938="GoopiaPeezda666"]Jasne, oryginalna wersja brzmi: "Mężczyźni wolą blondynki ale żenią się z brunetkami" :D[/quote:0ba0261938]
Najwierniejsze są te siwe.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-08-31 09:00
[quote:6b169225e1="amorphous"]Najwierniejsze są te siwe.[/quote:6b169225e1]
Bo juz są tak stare i nie mają siły, aby wstać z wózka lub z fotela ? :lol:
.
Wysłany: 2009-08-31 09:08
[quote:3ef0f26982="Gaia"]Jeżeli miałabym się bawić w tworzenie stereotypów powiedziałabym, że te "puste" wolą średniointeligentni młodzi mężczyźni po Polibudzie, lubiący o wszystkim mieć własne zdanie (lub czyjekolwiek, byle wyrażone głośno autorytarnym tonem). Dla nich inteligentna kobieta jest zagrożeniem, boją się demaskacji przez "słabszą płeć", której przeznaczono inne zadania niż myślenie (swoją drogą już 2 strony tematu i ani słowa o Kościele czy chrześcijaństwie, co się z Wami dzieje? :) )
Mężczyzna inteligentny raczej nie będzie szukał trwałego związku z pustą lalą. Przecież nie umrze z nudów na własne życzenie.[/quote:3ef0f26982]
Jako średnio-inteligentny, średnio-młody, polibudowiec lubiący na każdy temat posiadać własne zdanie chciałbym zaznaczyć, że już choćby rozmowa z przysłowiowym "pustakiem", o związku już nawet nie wspominam, jest tak nudna i psychicznie wyczerpująca że szkoda na nią czasu. Czy dziewczyna będzie blondynką, brunetką, rudą, szatynką czy jej włosy będą niebieskie czy zielone nie ma najmniejszego znaczenia. Najważniejsze, oczywiście poza tym żeby była ładna :twisted: , jest aby posiadała własne zdanie, miała własne poglądy oraz potrafiła je wyrażać. Większość facetów nie potrzebuje wielofunkcyjnej zabawki do łóżka, która znudzi się po dwóch max trzech dniach. Większość, a przynajmniej ja :twisted: , szuka kobiety, z którą rozmowa nie będzie monologiem, a zdania i poglądy przez nią wypowiadane będą jej własne i sensowne.
forever alone immortal
Wysłany: 2009-08-31 10:11
Powody, dla których mądry facet poleci na głupią lalę są dwa: albo jest zdesperowany, albo wcale nie taki inteligentny. Ewentualnie może być szalenie inteligentny i cwany, bo będzie wiedział, że przysłowiowa "blondi" po wspólnej nocy nie zapyta: "Kiedy ślub?", bądź też: "Co teraz z nami będzie?". Ot, taka sprytna męska filozofia.
Wysłany: 2009-08-31 10:20
Albo lala ma fajne cycki i jest nimfomanką i lubi sex
.
Wysłany: 2009-08-31 11:45
[quote:5235d2d062="Harlequin"]Albo lala ma fajne cycki i jest nimfomanką i lubi sex [/quote:5235d2d062]
Zaryzykowałbym stwierdzenie, że najbardziej sex lubią właśnie inteligentne kobiety. Tylko, że w ich przypadku trzeba się postarać :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2009-08-31 13:18
Inteligentni? To jest coś takiego?
HAHA
ŻART
:P
Mnie się wydaje, że inteligentni to wolą raczej odwrotnie. :)
Wysłany: 2009-09-01 05:51
A niby dlaczego ?
.
Wysłany: 2009-09-01 09:15
[quote:d6fc8bcd97="Harlequin"]A niby dlaczego ?[/quote:d6fc8bcd97]
Pewnie po to, żeby zachować równowagę w poziomie inteligencji :D . Facet jest mądry za nich oboje :)
Wysłany: 2009-09-02 08:27
eeeeeej no :) banalizujac sprawe, to powiem tak: jeśli ktoś chce sobie podymać troche, to sobie szuka atrakcyjnej fizycznie partnerki i jej inteligencja jest mu niepotrzebna. Jelsi jednak ktoś myśli o związku poważniej, to zapewne pozostałe aspekty szybko zaczną brac górę :)
.
Wysłany: 2009-09-02 08:46
Heh zgadzam sie z Harlequin'em.Poza tym juz nie robmy z faceto takich zlych i niedobrych bardzo czesto zdarza sie ze kobiety wybieraja podobnie
Przykladem moze byc moja dawna kolezanka z czasow podstawowki,nie poszla na polmetek czy jakas inna szkolna impreze ze swoim facetem bo kiedy zalozyla wymarzone buty byl od niej nizszy i cytuje"bo to siara z takim..i tu padlo imie kolegi"
Wybrala sobie kolege ktory byl"rezprezentatywny"
Nie oszukujmy sie kobiety tez sa wzrokowcami.
A tak wogole jesli facet ma nparwde poukladane w glowie to wcale nie poleci na jakas kretynke bo nie ebdzie sie liczyla dla niego wylacznie zewnetrznosc
Czesto widzis sie rozne pary i zadaje sie pytanie "co ona/on w niej/nim widziala/a?"
Mnie zawsze wkurza takie pytanie(jesli nawiazuje do wygladu a nie charakteru)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-09-02 14:28
No co na to poradzisz - takie życie. I to przecież działa w obie strony, bo przecież nie tylko faceci wybrzydzają. Mam nawet wrażenie, że kobiety pod tym względem są bardziej "okrutne", bo na dobrą sprawę to one wybierają partnerów - facet co najwyżej może pokazać, że jakaś dziewczyna mu się podoba. No chyba, że weźmie ja siłą :)
.
Wysłany: 2009-09-03 08:24
[quote:531c294239="soundasleep"]a siłą - no cóz , fajnie 8)[/quote:531c294239]
A juz tak smakowicie sie robiło :)
.
Wysłany: 2009-09-03 08:45
Myślę, że jeśli facet ma coś w głowie i jest wart zachodu, to nie poleci na tzw. "blacharę". Jeśli jest choć trochę ambitny, to pofatyguje się zdobyć względy kogoś równego sobie.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-09-03 09:13
czemu :) facet może mieć bardzo dużo w glowie, ale jest na tyle niezalezy i ma tyle zajęć, że nie ma czasu na dziewczynę wiec wtedy szuka sobie jakiejś panny na "układ" :) bez wysiłku, a oboje skorzystają :)
.
Wysłany: 2009-09-03 11:17
prowokatorka
.
Wysłany: 2009-09-03 12:40
mrrrr, o swoim guście głosno mówić nie bedę :) ale cierpliwosci do głupoty i pychy to nie mam :)
.