Wysłany: 2010-04-09 10:03
No i jak dla mnie tylko niedziela bo brak kasy :/ jakos popoludniu sioe mozan spotkac i skoczyc np na wyspe opatowicka co Wy an to?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-04-09 11:58
Mówimy cały czas o niedzieli?
Ja i tak żeruję na Tomku więc to od niego będzie zależało czy będę Jeszcze dam znać :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-04-09 12:27
Tak Celinko o niedzieli :) Bo cekam az Moje kochanie wroci z koncertu z Wawy :) a o kasiorke sie nie martw bo ja Ci te pinieazki oddam(sorry wogole ze tak dlugo)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-04-09 13:10
Hehe, no dobra:) Tylko szaleć nie będziemy bo:
1. Jutro i prawdopodobnie dzisiaj czeka mnie też picie (a od alkoholizmu tylko krok)
2. W poniedziałek muszę iść na zajęcia i do promotora, któremu będę tłumaczyć dlaczego nie oddałam mu jeszcze kolejnego rozdziału pracy licencjackiej, więc muszę być w dobrym stanie :)
Wysłany: 2010-04-09 13:19
[quote:3d447a5bd3="ravenheart99"]Hehe, no dobra:) Tylko szaleć nie będziemy bo:
1. Jutro i prawdopodobnie dzisiaj czeka mnie też picie (a od alkoholizmu tylko krok)
2. W poniedziałek muszę iść na zajęcia i do promotora, któremu będę tłumaczyć dlaczego nie oddałam mu jeszcze kolejnego rozdziału pracy licencjackiej, więc muszę być w dobrym stanie :)[/quote:3d447a5bd3]
EE tam alko dobre jest nie marudz Celinko :)
Wysłany: 2010-04-09 13:59
Hehe no w sumie racja :)
Wysłany: 2010-04-09 14:03
No tak wiec nie kloc sie ze starszymi :)
Wysłany: 2010-04-09 14:19
Dobra dobra :)
Wysłany: 2010-04-09 23:14
Ok to ja proponuje spotkanko w niedziele powiedzmy o 16 :)powiedzmy na rynku a potem sie ustali gdzie wbijamy:) Ja proponuje wyspe opatowicka :) ma ktos jakies propozycje inne?
Dawac znac kto bedzie? Sumo,Celinka..nasz nowy kolega BArtek???
BroWro Wysłany: 2010-04-10 13:42
Jakies propozycje ??
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2010-04-10 18:10
HAlo ludzie....niedziela juz jutro!!!
Kto reflektuje na spotkanko?????
Wysłany: 2010-04-11 11:09
Przepraszam kochani ale ja dziś odpadam Wczoraj trochę przesadziłam i nie dość że jestem niesamowicie zmęczona to nie mogę patrzeć dziś na alkohol Spotkamy się dopiero na FAPie albo jak chcecie to jakoś w tygodniu:)
Wysłany: 2010-04-12 10:29 Zmieniony: 2010-04-13 17:33
[color=RED:1d16d23a13]NOTA od MODA:
Jeszcze jedna taka bezsensowna kłótnia na ponad dwie strony i zamknę wątek. Pierwszy raz jak ją zobaczyłem to odruchowo chciałem wybrać blokadę wątku ale wziąłem kilka głębszych wdechów, wyluzowałem i z chirurgicznym spokojem wyciąłem ten off-topowy wrzód.
Gwoli jasności. Dział regionalny Wrocław moderuję ja i Paskievicz więc Pan nie ma tam nic do gadania. O "zrobieniu coś z BroWro" ja zadecydowałem, ktoś mnie tylko w tym wyręczył. Szczęście, że nie wylądował w archiwum bo stamtąd już by nie wrócił.
Jeśli ten wątek ma być pożytecznym to tak też powinien wyglądać, a nie jak pole bitwy dla prywatnych rozgrywek. To nie Koloseum i nikogo takie skoki do gardeł nie bawią (na co uwagę zwróciła Lady).
Bardzo was proszę, dbajcie o ten wątek nie tyle z myślą o siebie ile także o innych. To nie gadu gadu tylko miejsce umawiania się. Kto wie, może pewnego dnia znowu wróci do Wrocławia?... Póki co robi wrażenie chwasta, a żeby wylądował w pięknym ogrodzie trzeba go przerobić na ładny kwiatek.[/color:1d16d23a13]
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2010-04-13 12:51
Co racja to racja.
Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.
Wysłany: 2010-04-13 15:54
A ja bym się chciała dowiedzieć czy Aguś na pewno w ten weekend przyjedzie, i kiedy to będzie bo sobie muszę jakoś czas zorganizować :)
PS. Piszę tu bo mi gg facha strzela i się wiesza co chwila a i privów coś wysyłać nie mogę
Wysłany: 2010-04-13 17:38
W ogóle piątkowy koncert Artrosis został przeniesiony na 15 maja w związku z trwającą żałobą. FAP odbędzie się normalnie tylko nie będzie koncertu, który również został przeniesiony bodajże na maj.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2010-04-13 18:38
Idziemy idziemy ;d
A koncert Lahka Muza jest Kostuchu przeniesiony na 12go czerwca :)
Wysłany: 2010-04-13 18:48 Zmieniony: 2010-04-13 18:49
Tak wiec na imprezie juz potwierdzilo swoja obecnosc :Celinka z Tomkiem,nasza kochana Aguś,Dan(niektorzy znaja),Sumo,Crom, moje dwie kumpele,czekam na potwierdzenie od Mary i jednego znajomego jeszcze i Kostucha :)
Legendarny sos czosnkowy bedzie:)
Wysłany: 2010-04-13 19:12
I aparat :))
Wysłany: 2010-04-13 19:14
O proszę i Cromm będzie :) To jednak Dan też przyjdzie? :) A na sos czosnkowy to ja się pierwsza rzucam!!!!! Żeby nie było powtórki z moich urodzin co go tylko do jednego ziemniaka spróbowałam