Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 83

BroWro Wysłany: 2010-02-14 16:20

Brawo brawo :) Wygrałaś coś... ale jeszcze nie wiem co :P
Może piwko ?? :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-02-14 16:31

Nie mam nic przeciwko :P

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-02-14 16:39 Zmieniony: 2010-02-14 16:39

[quote:e0bae2f03a="Mandraghora"]Jak szanowny KostucH kości zgubi, to jego kosę sprzedamy, chyba o to chodzi :P[/quote:e0bae2f03a]
Spokojna Twoja, kto kości gubi ten gubi. Moim Kochanym kosteczkom nic nie grozi, a jak kosą po dupie komu trzeba pociągnę to od razu zapomni o jakiejkolwiek sprzedaży czegokolwiek :)

Siedzieć mi tu spokojnie i nie wkurwiać snajpera

"God made me a cannibal to fix problems like you."

BroWro Wysłany: 2010-02-14 16:44

Kiedy to piwko ??

Odezwał Jaśnie Pan :P

Skoro ma się pojawić to mamy problem proszę Państwa :P Skąd weżmiemy tak długi czerwony dywan :P

Wysłany: 2010-02-14 16:48

[quote:752d4b3981="KostucH"]
Spokojna Twoja, kto kości gubi ten gubi. Moim Kochanym kosteczkom nic nie grozi, a jak kosą po dupie komu trzeba pociągnę to od razu zapomni o jakiejkolwiek sprzedaży czegokolwiek :)

Siedzieć mi tu spokojnie i nie wkurwiać snajpera [/quote:752d4b3981]

Proszę mi tu nie grozić, ja się zastraszyć nie dam :P Poza tym - to Minawi obiecała porachować Ci kości ;P

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

BroWro Wysłany: 2010-02-14 16:52

Ponawiam pytanie kiedy to piwko ?? :)
A Minawi zaraz pogadam w tej sprawie :P

Wysłany: 2010-02-14 16:53

No jak kiedy, na FAPie.

BroWro Wysłany: 2010-02-14 17:03

Albo tuż przed FAPem :) Można coś diabnąć przed wejściem do lokalu :)

Wysłany: 2010-02-14 17:06

Wiesz, niektórzy mają słabą głowę :P

BroWro Wysłany: 2010-02-14 17:10

Potrenujemy przed i na FAPie :) ??
Relax jedno czy 2 Cię nie zabiją (chyba) :P

Wysłany: 2010-02-14 17:13

[quote:21bd6fcb23="Sumo666"]Skoro ma się pojawić to mamy problem proszę Państwa :P Skąd weżmiemy tak długi czerwony dywan :P[/quote:21bd6fcb23]
Namaluj na chodniku :D

[quote:21bd6fcb23="Mandraghora"]Proszę mi tu nie grozić, ja się zastraszyć nie dam :P Poza tym - to Minawi obiecała porachować Ci kości ;P
[/quote:21bd6fcb23]
Głodnemu chleb na myśli, a ja nikogo nie straszę bez powodu. Jestem poważnym obywatelem więc w celu zastraszenia kogoś zgłaszam się do stosownej instytucji, która w moim imieniu przysyła kogoś kto wykonuje coś na co ja - poważny obywatel - nie mam czasu :) Poza tym Minawi, MIAŁABY mi porachować kości W RAZIE gdybym NIE STAWIŁ SIĘ na FAP'ie. Więc jak chcielibyście dołączyć do porachunków gdyby mnie tam nie było? LOL! Moglibyście sobie w obliczu takiej sytuacji co najwyżej pomarudzić :D

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2010-02-14 17:15

Ło matko bosko, ale ktoś tu strasznie filozofuje ;P

A dwa właśnie mogą zabić, jeśli wypite zbyt szybko. O to właśnie chodzi w słabej głowie :P

BroWro Wysłany: 2010-02-14 17:16

I marudzimy za każdym razem :P

Wysłany: 2010-02-15 09:19

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Marudy, Marudy, Marudy, Marudy :P
A ja tym razem wyjątkowo przybędę sama :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-02-15 10:59

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:c20bb87704="ravenheart99"]
A ja tym razem wyjątkowo przybędę sama :P[/quote:c20bb87704]

a ja wyjątkowo nie :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

:) Wysłany: 2010-02-15 11:50

Nie no to fantastycznie :) Brawo brawo :P

Wysłany: 2010-02-15 21:16 Zmieniony: 2010-02-15 21:18

CO do FAPU to szcerze nie wiem czy sie stawimy bo niestety kasa;/ najwyzej podrzuce tylko Celince pas kolegi Samuraja bo biedny czeka i czeka na jego zwrot :/
BTW.mam do przekazania od Rubezahl'a tudziez mojego K.ze WAs wszytskich bardzo polubil i generalnie uwaza impreze za bardzo udana i palnuje repaly'a juz:)
A wogole to wstepnie zapraszam cale towarzycho BroWro na parapetowe mysle ze odbedzie sie ona jakos w marcu dopiero(z powodu kasy )dokladne info kazdy dostanie prywatnie
Generlanie liczylismyz K.ile osob sie stawi i z jego znajomymi wyjdzie cos kolo 15 tak wiec zapowiada sie zajebisty melanz

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-02-21 00:09

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Kurwa mać, co to za konspiracja??!!

Co ty N. tak mnie zatajsz??

Btw, pozwoliłem sobie opublikować póki co jedno malownicze zdjęcie z imprezy ;]

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-02-21 17:50

EEE tam konspira zaraz..sie kochanie nie denerwuj,bo ponoc zlosc pieknosci szkodzi a btw ciesze sie ze na avka wrzuciles moje ulubione zdj :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-02-21 18:07

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Ja się cieszę, żę jakiekolwiek udało się wrzucić

Nie ma rzeczy niemozliwych

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło