Wysłany: 2010-03-23 19:57
Żaden problem :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-03-26 11:30
Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-03-28 21:53
[quote:4fee94bb4e="bastet666"]Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro [/quote:4fee94bb4e]
Co za problem połączyć kilka imprez na raz:] w kwietniu (17go) jest FAP, będą Twoje urodziny to i przy okazji rocznicę BroWro można zorganizować :D
Wysłany: 2010-03-29 13:32
Tylko ja od razu uprzedzam że u mnie w mieszkaniu żadnej imprezy NIE BĘDZIE jeszcze parę miesięcy muszę tam pomieszkać więc wolę się nie wdawać w żadne kłótnie z sąsiadami z dołu
Wysłany: 2010-03-29 13:36
Hehe bedzie grubo jednym slowem i strasznie sie ciesze ze przyjezdzasz Agus:)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-03-29 14:54
Kurde nie moge juz edytowacco do domowki to moze sie da u mnie ale dam jeszcze znac blizej terminu:)
Wysłany: 2010-03-30 16:39
No blizej polowy kwietnia bo tak jakos FAP jest :)
Wysłany: 2010-03-31 16:43
Very good :)Ewentualnie pójdziemy na FAPa i u Bastet zrobimy after party BTW urodzinki możesz podczas FAPu zrobić, będzie można zaliczyć dwie imprezy na raz
Wysłany: 2010-03-31 19:24
No ja niestety muszę z kasą uważać w kwietniu, ale ja się potrafię bawić nawet bez alkoholu więc dam radę :D:)
Wysłany: 2010-04-01 01:48
Zastanawiam sie czy nie przeniesc tego tematu pod "Imprezy"?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-04-01 08:15
Byłoby miło :)
Wysłany: 2010-04-02 10:57
A tak w ogóle to już jakaś bardziej konkretna data jest ustalona?
Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.
Wysłany: 2010-04-04 18:03
No właśnie :P
Wysłany: 2010-04-07 14:24
JAko ze dostaalm od kolegi Bartka na Facebooku info postanowilam walnac posta:
TA NIEDZIELA JAKIS BRO NA LONIE NATURY KTO ZA??????
Wysłany: 2010-04-07 20:24
Hmmmmm, ja byłabym za a nawet bardzo, tylko bym musiała jakąś kaskę skołować bo przelew dopiero w poniedziałek BTW w piątek, pojutrze, w Madnessie jest zlot fanów Iron Maiden, w tym jakiś koncert itd. itp., wstęp wolny, ktoś zainteresowany?:)
Ja też bym obstawała za 17/18 kwietnia:) Aguś już się doczekać nie możemy Ciebie :):)
Wysłany: 2010-04-08 12:56 Zmieniony: 2010-04-08 13:08
Ja nie wiem czy bede to zalezy czy K:* pieniazki dostanie :)
A nie zaraz moment bedziemy-bo Kubus moj kochany wroci z koncertu i Celinko dawaj dawaj(od razu kaske Ci oddaM)ktos jeszczer reflektujr?
Wysłany: 2010-04-08 13:57
A słuchajcie, jutro ktoś by miał ochotę wyjść gdzieś w plener? :)
BTW Dzisiaj wieczorem jestem w Madnessie jakby ktoś był chętny to zapraszam:)
Wysłany: 2010-04-08 14:01
JA moze dam rade ale to zalezy od pieniazkow dam jeszcze znac :P
Wysłany: 2010-04-08 14:01
Oki :):):)
Wysłany: 2010-04-08 21:58
zmierzch nawiedzaja studenciaki, raczej strefa zero ale w niedziele byloby lepiej bo jutro koncze okolo 22 robote.jak pogoda dopiesze to plener ok?propozycje
odi profanum vulgus gdy cały świat padnie...z nowotworem nikt nie chce mieć nic wspólnego