Wysłany: 2009-12-12 12:52
Co Ty pierdzielisz?Ta w gajerku :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-12-12 12:53
Zobaczysz :) Gajerek, koszula, buciki :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-12-12 12:56
Eeee why?Chcesz zabic nasza Celinke?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-12-12 12:57
Nie :) Zaskocze Was :)
Wysłany: 2009-12-12 12:59
Taaa jak o tym wspominasz na forum to napewno bedzie wielkieeee zaskoczenie :)
BroWro Wysłany: 2009-12-12 13:02
I tak ludzie pomysla ze tego nie zrobie :P
A zrobie :)
Ide sie wykomponowac :)
BroWro Wysłany: 2009-12-12 13:46
Własnie sie ubieram :)
Wysłany: 2009-12-12 13:47
Strasznie szkoda z Cie nie bedzie Lady
BroWro Wysłany: 2009-12-12 13:57
Szkoda szkoda
Nat ubierz sie ladnie :)
Wysłany: 2009-12-12 14:07
lady nadrobimy nastepnym razem :*
Sumo..ladnie to pojecie wzgledne :)
Wysłany: 2009-12-12 15:40
Heh oj czyzbys cos sugerowala moja droga :twisted: :twisted: ?
CZyzby cos niecnego ?:)
Dobra ja uciekam szykowac sie i do Celinki :)
Wysłany: 2009-12-13 17:19
Moi drodzy:) Chciałabym wam bardzo podziękować za to że przybyliście, przynieśliście wódkę i się ze mną bawiliście tego wieczora (mam nadzieję że dobrze :P ) i jeszcze raz dziękuję za prezenty :lol: (Mara ma talent jak jasna cholera, nie mogę się na ten obraz przestać gapić i grafikę Krzycha wciąż kontempluję :P no i słucham sobie płytki od Sumo :P wódeczka od Bastecika była oczywiście pierwsza klasa) :lol:
Bardzo żałuję iż zabrakło Lady i Tatumi, ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :D
Jeszcze raz bardzo wam dziękuję:*
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-12-13 21:33
Nie za ma co Celinko a my przepraszamy za maly armagedon :evil:
BroWro Wysłany: 2009-12-13 23:14
Jeszcze raz przepraszamy :)
Wysłany: 2009-12-13 23:27
Spoko..nastepna impreza u CIebie sumo wiekszego aramagedonu niz masz w pokoju i tak miec nie bedziesz :twisted:
Wysłany: 2009-12-13 23:57
Dzieci drogie, ja tak trochę bardzo nie w temacie, a nie uśmiecha mi się przeglądanie ponad stu stron, więc może mi ktoś udzielić odpowiedzi na następujące pytanie: Czy "BroWro Festung" to jakaś cykliczna impreza czy jaki grzyb? :D
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
BroWro Wysłany: 2009-12-14 00:01
To jest hmmmm... A właściwie to są spotkania imprezowe kilku osób z DP, które aktualnie mieszkaja we Wrocławiu.
Mamy tu 2 wyjatki od tej reguly w miare czesto nawet zaszczyca nas swoja obecnoscia kolezanka z Poznania i raz przyjechala kolezanka z Torunia :)
Wysłany: 2009-12-14 00:02
Dziękuję, czuję się usatysfakcjonowana tą odpowiedzią :P
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
BroWro Wysłany: 2009-12-14 00:03
Służę uprzejmie :)
Zapomialem dodac ze nowe twarze mile widziane :)
Wysłany: 2009-12-14 00:12
korci mnie by się do was kiedyś przyłączyć :D poczekam chyba jednak do cieplejszych dzionków 8) może latem zawitam o ile latem także imprezujecie :roll: oczywiście jeśli można :wink:
[img:84a02d0c56]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:84a02d0c56]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...