Wysłany: 2009-12-01 23:35
Taa 12stego :)
Lady oby ,oby
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-12-01 23:37
12stego 12stego :!: Obecność obowiązkowa :!: Jak Kostuch nie przyjdzie to ja po niego pójdę i na łańcuchu przyprowadzę :P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-12-01 23:39
Żaluj ze nie widzialas zdjKostuszka w.....z Kuba :)
Celinko ja wypozycze obroze jak cos:)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-12-01 23:43
Mózg se pożycz :P
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-12-01 23:43
Hehe bardzo dobrze, dobra obroża nie jest zła :P
Wysłany: 2009-12-01 23:47
Sumo...kopne Cie
Celinko..obroza bedzie...z cwiekami nawet:)
Wysłany: 2009-12-01 23:49
No, i tak ma być :P a ja teraz idę lulu bo jutro mam na 8 rano zajęcia, więc, dobranoc wszystkim :lol:
Wysłany: 2009-12-01 23:50
Branoc...ja wlasnie koncze Polska
BroWro Wysłany: 2009-12-02 09:01
Mózg se kopnij :P
Wysłany: 2009-12-02 14:29
[quote:04a527e624="Lady"]A Kostuszek ma niezłe fotki z FAP'u tego co był jakoś ostatnio :D
i jaki krawacik 8) 8)[/quote:04a527e624]
Krawat i owszem fajny (bo pożyczony) ale zdjęcia nie podobają mi się. Zresztą, jeszcze ani razu nie udało mi się przyzwoicie wyjść na jakimkolwiek zdjęciu z FAP'u. Poza tym przychodzę tam wyszaleć się a nie na sesję zdjęciową :)
[quote:04a527e624="Bastet"]Żaluj ze nie widzialas zdjKostuszka w.....z Kuba :) [/quote:04a527e624]
Uważaj by kiedyś ktoś z zazdrości, że Twoje oczy tak wiele widzą nie wydłubał ich Tobie :wink:
[quote:04a527e624="Bastet"][quote:04a527e624="Celinka"]Jak Kostuch nie przyjdzie to ja po niego pójdę i na łańcuchu przyprowadzę :P[/quote:04a527e624]
Celinko ja wypozycze obroze jak cos:)[/quote:04a527e624]
"...A Pan rzekł: [i:04a527e624]zaiste naiwnymi niewiastami jesteście wierząc w możliwość spełnienia swych intencji.[/i:04a527e624]" :lol:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-12-02 15:06
[quote:eb4b70f5a2="KostucH"][quote:eb4b70f5a2="Lady"]A Kostuszek ma niezłe fotki z FAP'u tego co był jakoś ostatnio :D
i jaki krawacik 8) 8)[/quote:eb4b70f5a2]
Krawat i owszem fajny (bo pożyczony) ale zdjęcia nie podobają mi się. Zresztą, jeszcze ani razu nie udało mi się przyzwoicie wyjść na jakimkolwiek zdjęciu z FAP'u. Poza tym przychodzę tam wyszaleć się a nie na sesję zdjęciową :)
[quote:eb4b70f5a2="Bastet"]Żaluj ze nie widzialas zdjKostuszka w.....z Kuba :) [/quote:eb4b70f5a2]
Uważaj by kiedyś ktoś z zazdrości, że Twoje oczy tak wiele widzą nie wydłubał ich Tobie :wink:
[quote:eb4b70f5a2="Bastet"][quote:eb4b70f5a2="Celinka"]Jak Kostuch nie przyjdzie to ja po niego pójdę i na łańcuchu przyprowadzę :P[/quote:eb4b70f5a2]
Celinko ja wypozycze obroze jak cos:)[/quote:eb4b70f5a2]
"...A Pan rzekł: [i:eb4b70f5a2]zaiste naiwnymi niewiastami jesteście wierząc w możliwość spełnienia swych intencji.[/i:eb4b70f5a2]" :lol:[/quote:eb4b70f5a2]
Od razu wydlubal...ostatnio mam taki humor ze to predzej ja bym komus wydlubala(a kilka osob by sie znalazlo..wogole ostatnio spodobal mi sie pewien cytat ktory troszke by wypadalo przerobic(na forme zenska)
"I choćbym szedł doliną ciemną, zła się nie ulękne.. bo to ja jestem największym skurwysynem w tej pieprzonej dolinie"
BroWro Wysłany: 2009-12-02 15:12
Oj Niewiasto zawróć z drogi która obrałaś albowiem nie zaprowadzi Cię ona do zbawienia.
Ustawiłem się z Malwiną o 18:15 na Grunwaldzie, reflektuje ktoś z Państwa na Bro we Wro ?? (Oczywiście w celach strikte leczniczych)
Wysłany: 2009-12-02 15:20
[quote:d2d3da5759="bastet666"]Od razu wydlubal...ostatnio mam taki humor ze to predzej ja bym komus wydlubala(a kilka osob by sie znalazlo..wogole ostatnio spodobal mi sie pewien cytat ktory troszke by wypadalo przerobic(na forme zenska)
"I choćbym szedł doliną ciemną, zła się nie ulękne.. bo to ja jestem największym skurwysynem w tej pieprzonej dolinie"[/quote:d2d3da5759]
Nie wiem czemu ale owa cytata kojarzy mi się z Sapkowskim. A przerobić na female to żaden problem :)
Wysłany: 2009-12-02 15:30
No ja nie dam rady...ni kasy ni humoru..tylko bym WAm smecila
Wysłany: 2009-12-02 17:31
Ja mam nastrój na plus. Mimo, że zaspałem do szkoły i nie napisałem koła z niemieckiego to jednak żyję dalej. Siedzę sobie radośnie w domu, słucham muzyczki i czytam :)
Wysłany: 2009-12-02 17:45
A siedze i
Jak myslicie jakby zmienic..tego skurwysyna na suke w tym powiedzeniu to zgrabnie by brzmialo?bo sie zastanawiam nad wrzuceniem tego w motto i chc by jakos wygladalo
Wysłany: 2009-12-02 18:53
Czytam sobie "NIE i Amen" Uty Ranke-Hainemann. Książka będąca krytyczną analizą ewangelii i różnych dogmatów kościelnych. Ciekawa i kształcąca lektura :) Dowiedziałem się w niej na przykład znaczenia i pochodzenie słowa Szatan :)
[quote:566329c4e5="bastet666"]"I choćbym szedł doliną ciemną, zła się nie ulękne.. bo to ja jestem największym skurwysynem w tej pieprzonej dolinie"[/quote:566329c4e5]
>I choćbym podążała doliną ciemną, zła się się ulęknę, bowiem to ja jestem suką największą w tej pieprzonej dolinie.<
Czy taka wersja Tobie odpowiada? :)
Wysłany: 2009-12-02 18:58
heh dobre dobre
Wysłany: 2009-12-02 19:35
A ja sobie pisałam pracę z folkloru, tzn. wyszukiwałam w tekstach pieśni ludowych środki stylistyczne i inne charakterystyczne dla tekstów folkloru właśnie...i już mi się nie chce...help :!: :!: :roll:
BrowWro Wysłany: 2009-12-02 23:07
Taaa kurwa kurwie łba nie urwie A ja popijam absyncik u Malwiny kulturalnie :)