Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 69

Wysłany: 2010-01-07 17:31

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Ja jeszcze nie wiem bo w przyszlym tygodniu mam sporo zaliczeń i nie wiem jak sie wyrobie, wiec nic nie obiecuje, postaram sie na FAPie byc:)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

BroWro Wysłany: 2010-01-07 17:46

Którego jest FAP ?? :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-01-07 17:50

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

23go (btw wysłałam już nowe wydarzenie, ale nie wiem czy ktoś je zaakceptował, nie sprawdzałam)

Wysłany: 2010-01-07 22:45

Łeee 14ego mi pasi chyba, ale 23 już nie, bo w Poznaniu ognicho jest ;>

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

BroWro Wysłany: 2010-01-07 22:48

To rusz dupe do Wro na Bro jak masz czas :)

Wysłany: 2010-01-07 23:17

[quote:661fe2b12f="TatumiMorgan"]Łeee 14ego mi pasi chyba, ale 23 już nie, bo w Poznaniu ognicho jest ;>[/quote:661fe2b12f]

Ognicho? W śniegu?

To może być tylko Strasznie Mroczne Zimowe Ognisko 8)

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-01-07 23:46

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Jedziemy do Poznania? :D

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

BroWro Wysłany: 2010-01-08 01:01

Do mózgu se jedz :)

Wysłany: 2010-01-08 01:05

Niektórzy będą wtedy za...rdalać na wystawie psów jako sekretarz. :P

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-01-08 14:00 Zmieniony: 2010-01-08 14:01

[quote:48402e14da="Mandraghora"][quote:48402e14da="TatumiMorgan"]Łeee 14ego mi pasi chyba, ale 23 już nie, bo w Poznaniu ognicho jest ;>[/quote:48402e14da]

Ognicho? W śniegu?

To może być tylko Strasznie Mroczne Zimowe Ognisko 8)[/quote:48402e14da]

Zgadza się ;>

[quote:48402e14da="mara"]Jedziemy do Poznania? :D[/quote:48402e14da]

Zapraszam :)

Wysłany: 2010-01-08 17:17

Ja tym razem raczej odpadam ale skoro tu Tumi cos proponuje to mozliwe ze jakos w marcu zawitam bo prawdopodobnie wlasnie w Poznaniu odbedzie sie dlugo oczekiwany przeze mnie koncert znajomego(probowalam mu podsunac Wroclaw ale to nie do konca od niego samego zalezy)tak wiec nie wiem czy bedzie na tyle pogoda sprzyjala zeby sie tluc po nocy do Wro pociagiem moze sie usmiechne wtedy do tatummi o nocleg
A tak przy okazji mala reklama tegoz znajomego
http://www.myspace.com/darksensationband

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-10 19:15

Tylko proszę zważyć na to że ja pod Poznaniem mieszkam ;] więc biba musi być do minimum 4 bo 4:30 jest pierwszy bus :P no chyba że taksą się kulniemy.

Wysłany: 2010-01-10 21:35

Faktycznie :) No nic do marca jeszcze sporo czasu jak cos bede wiedziec-dam znac

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-11 01:35

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Jako nowy na forum, skrócę nurtujące mnie pytania do trzech:
co? gdzie? kiedy?

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-01-11 08:53

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

[quote:27ccfdbc78="Rubezahl"]Jako nowy na forum, skrócę nurtujące mnie pytania do trzech:
co? gdzie? kiedy?[/quote:27ccfdbc78]

Już Cię informuję: BroWro Festung jest tematem na którym osoby aktualnie przebywające we Wrocławiu umawiają się na browara, imprezę, koncert itp. itd. Spotykamy się najczęściej z okazji FAPu, urodzin, czy po prostu na bro we wrocławskich knajpach (Wagon, Strefa Zero, Od Zmierzchu Do Świtu: tam można nas spotkać najczęściej:)). Ogólnie też dużo offtopujemy czym doprowadzamy do szewskiej pasji naszego ojca założyciela Kostucha. Poza tym odwiedzają nas też osoby spoza Wrocławia :) (nasze mordy kochane Tatumi i Lady :P)Żeby być na bierząco z naszymi wypadami trzeba co jakiś czas wchodzić na to forum. Obecnie nie mam pojęcia kiedy idziemy spożyć nektar bogów, stanęło chyba na 14stym (musisz się jakieś dwie strony cofnąć). Ze swojej strony mogę Ci powiedzieć, że BroWro to sami zajebiści ludzie, z którymi oczywiście warto się zapoznać, imprezy kończą się różnie (i nie chodzi mi tu o godzinę :D), często poważnym upojeniem alkoholowym :P Reasumując, serdecznie zapraszamy każdą nową osobę, bo jak wiadomo w kupie siła, a to znaczy że im nas więcej tym lepiej. Każda nowa osoba jest mile widziana :)

P.S. Proponuję przejrzeć parę stron naszych postów, żeby wiedzieć jak to wszystko mniej więcej wygląda :)Pozdro :)

BroWro Festung Wysłany: 2010-01-11 09:49

14'tego propozycję widziałem. Osobiście myślałem nad 23'cim bo wówczas w zmierzchu o 19:30 jest koncert ("Symetria" gra), a po nim można by się udać na FAP i tak zaliczylibyśmy dwa cooltoralne wydarzenia :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

BroWro Wysłany: 2010-01-13 12:41

To co z tym czwartkiem ?? Halo halo !!

BroWro Wysłany: 2010-01-13 18:08

No wlasnie chlanska jutro nie bedzie

Wysłany: 2010-01-13 18:08

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Ja już Sumo mówiłam, że do lutego tylko na FAP, żadnych innych imprez :P:P

BroWro Wysłany: 2010-01-13 18:11

bo sie zaraz popłacze :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło