Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gdybym wygrał w totolotka. Strona: 2

Wysłany: 2009-12-14 18:59

Mieszkanie, reszta na konto, może część na lokatę...

Wysłany: 2010-01-03 18:25

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Poszedł bym do monopolki która sie znajduje zaroz koło mnie, kupił bych kista jaboli nadupczył bych sie a potem by sie zobaczyło. Napewno do tego sklepu bym juz nie wracał następnego dnia. Chyba żeby mnie okrutnie suszyło:P

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2010-01-03 22:19

Dom, motocykl - Harley Davidson Dyna Street Bob !
Samochód - Bugatti Veyron
Skórzanych ciuchów też bym trochę kupił.
Wino, wódka , piwo, ogólnie bym się zabawił :D

Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych

Wysłany: 2010-03-06 12:44

To zależy ile bym wygrała
Na pewno pełno ciuchów, płyt, pianino, skrzypce,wiolonczelę i flet poprzeczny.

Założyłabym własną Akademię Muzyczną.

Wysłany: 2010-03-06 21:35

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

No to miałbym problem...kolejnych kilka milioników ... i pilnować tego ....same kłopoty

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Wysłany: 2010-04-02 10:21

Część z tych pieniędzy przeznaczyłabym na schroniska dla zwierząt i domy dziecka. Za resztę kupiłabym sobie mały luksusowy domek z ogromnym ogrodem oraz jakieś przyzwoite autko.

"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat

Wysłany: 2010-05-09 22:46

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Część kasy dla siebie a cześć rodzinie i ogólnie potrzebującym..

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2010-05-09 23:44

Ale jesteście zgredy !!! A ja bym wszystko rzucił na tace bo jak wiemy od pokoleń kościół stale jest potrzebujący i stale ma za mało a w szczególności jego świętojebliwość - father z Torunia, więc porzućcie wasze grzeszne myśli o dobrach tego świata i pomyślcie o potrzebujących. Ave

I am me, and that's what I will be...........

Wysłany: 2010-05-10 08:40

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Ja bym zabezpieczył przyszłość i ekspansję mojego plemienia.

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-05-10 12:51

Hm,gdybym rzeczywiście tyle wygrała,to wtedy byłoby co planować i gdybać.A tak to mniej-więcej mój plan wygląda tak:
-zamienić mieszkanie na większe,w razie potrzeby wyremontować wg.własnego gustu i metrażu owego mieszkania[prawdziwe marzenie? mieć swój domek na wsi położonej zaledwie kilka kilometrów od miasta]
-wysłać mojego chłopaka na zrobienie prawka na motor i auto,przy czym fundnąć mu samochód[ile pula wygranej pozwoli,to nawet i na chopera się zrzucę].Przynajmniej bym miała 'prywatnego szofera' :P
-reszta na tzw.czarną godzinę[zależy kiedy moi starsi będą potrzebować mej pomocy finansowej,chociażby minimalnej]
-całkowicie reszta na swoje wydatki typu ciuchy,kosmetyki,impry itp.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-08-02 19:36

Ja bym kupił zamek i w nim zamieszkał ^^ Robiłbym bym tam mega,klimatyczne libacje :D Za pozostałą część kupiłbym jakąś spółkę paliwową i się bogacił z roku na rok.

Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych

Wysłany: 2010-08-02 19:40

Kupiłbym mieszkanie w Poznaniu :)

[img:210a7e99d7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:210a7e99d7]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-08-02 19:42

wyjechal bym z Polski do USA

Chwytac chwile ?

:) Wysłany: 2010-08-02 19:45

Ja bym sprzedał ten dom co mam. I kupił większa działkę i jeszcze większą chałupę postawił. Poszedł i na emeryturę :D
Ale musiała być dobra kumulacja... tak koło 10 mln.

A robię co chcę ! No, prawie co chce :)

Wysłany: 2016-10-27 11:12

Najpierw kupiłabym nowe mieszkanie bydgoszcz, potem pojechałabym z rodzinką na wakacje, a resztę wrzuciłabym na jakieś konto, żeby procentowało.

Wysłany: 2016-10-27 16:46

Pdróże, kobiety (oczywiście, tradycyjnie z wielkimi cycami), nowe płyty i jakieś suplementy bo mi się kończą.

Wysłany: 2016-10-28 14:57

Gamorrin (Bicz)
Gamorrin
Posen / Drossen

Gdybym wygrał, to by się zastanowił.
Bo takie "gdybanie" obecnie i już mówienie, co i na co, to trochę karmienie się iluzjami.
Fajne, fajne, i gówno warte. :)

Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.

Wysłany: 2016-10-29 12:37

Morelcaa (Bicz)
Morelcaa
Duszniki Zdrój

Zawsze chciałam mieć swój bar, z resztą hajsu nie wiem co bym zrobiła, cześć na oszczędnościowe a cześć na rozrywkę i piedoły.

Wysłany: 2016-11-12 00:48

Kupiłabym muzykę i merch każdego zespołu, na którego merch i muzykę mnie teraz nie stać :< I latałabym po świecie w miejsca, gdzie odbywają się najlepsze koncerty.

Nie da się określić swojego życia jednym mottem.

Wysłany: 2016-11-12 16:43

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Straszne rzeczy piszecie w większości, jak dla mnie :-/

W totka trafiłem mamie raz 4/7 i chyba raz 3/7 z 49 pól, chyba przez ~0,5 [roku] :-/, ale na szczęście z tego wyszliśmy, ufff. Dość abstrakcyjnej matematyki na studiach dwa razy z rzędu nie zdałem :-/

Potem obstawiałem przez ~0,5 [roku] mecze, raczej świadomie. Udało mi się przegrać tylko ~500 [PLN], na szczęście tyle raczej jestem w stanie odrobić w polu, heh. Mój brat miał podobne wyniki.

Wspomnianych artystów i wytwórców produktów, potrzebujących, kościół, gospodarzy (domów, mieszkań, samochodów) jak dla mnie lepiej wspomagać w taki sposób, żeby ich budżet też się możliwie stabilnie bilansował.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło