Wysłany: 2006-11-11 18:40
O o mogę troszke?? :) Idziecie zapolować na jakiegoś ładnego prawiczka? To ja tez sie zabieram 8)
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-11 19:56
DLa mnie musi miec tylko niebieskie oczy i bujna czupryne ,, No i zeby miał śliczne kły.. ugryzie mnie namiętnie w szyje a nasza miłość, będzie piękana i wiczna.. 2 nieśmiertelne wampiry.....
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-12 10:59
:twisted: Ooooo widze jakieś diabelskie zabawy bezemnie...
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-12 13:59
<wskakuje>To co na kogo polujemy?:>
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-12 14:13
Mra... jakis przystojny wampirek mile widziany :wink:
Wysłany: 2006-11-12 17:25
Ha ha, a teraz wszyscy mężczyźni będą jak najszybciej mieć za sobą pierwszy raz, a potem będą trąbiś w mediach o sexie w szkole itp... : P
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-12 19:09
Ej to nie fair mogłybyście być trochę bardziej wyrozumiałe i na tych nieładnych prawiczków też polować ;P hehe swoją drogą ciekawe do której grupy ja się zaliczam do tych ładnych a może do nieładnych ??!!
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2006-11-12 19:17
Ja poluję na wszystkich - żeby się napić, Ci ładni są od tego, by nas gryźć - i nie muszą do tego być prawiczkami...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-12 19:18
[quote:7dc121f8d9="Khamill"]ciekawe do której grupy ja się zaliczam do tych ładnych a może do nieładnych ??!![/quote:7dc121f8d9]
To zależy od gustu, ale pokaż zdjęcia, to powiem Ci jak bym oceniła Twój wygląd na ich podstawie.
Wysłany: 2006-11-13 16:42
Prosimy chętnych do zadziabania o zgłaszanie się :twisted:
Wysłany: 2006-11-13 17:04
Polowania sie rozpoczeły... hmm.. nie na wszystkich.. Bo ja nie dam sie ugryść jakiemuś łysemu dresiarzowi :P
Wysłany: 2006-11-13 17:11
Nie no, polujemy tylko na ludzi...
Wysłany: 2006-11-13 18:27
Info. dla Pani Morgany fotki mam tyle, że nie radze wchodzić chyba, że lubi Pani brzydkie rzeczy :P:P a tak poza tym to zapraszam w okolice Poznania ( a dokładnie to jakieś 45 km od Poznania tam Panie będą mogły polować do woli ;P ) może na mnie jakaś miła "wampirzyca" trafi <marzyciel>
Wysłany: 2006-11-13 18:28
Khamill, chcesz zostać upolowany...? :twisted:
Wysłany: 2006-11-13 18:36
To jakaś propozycja ?? hehe zależy przez kogo
Wysłany: 2006-11-13 18:44
Interpretuj to jak chcesz. Jak pytałam o zdjęcia, jeszcze ich nie było, a przynajmniej u mnie się nie wyświetliły. Co do brzydoty, to przesadzasz. Tylo jeśli mogę coś zasugerować, radziłabym zmianę fryzury.
Słodki piesek. :D
45km od Poznania... A może to Pan odwiedzi Kraków? :twisted:
Wysłany: 2006-11-13 18:52
Zmianę fryzury mówisz hehe myślę o tym od dawna, bo nienawidze moich włosów niestety mam jeden mały problem - nie wiem na jaką może byłabyś tak miła i mi coś doradziła :)
P.S mile widziana jakaś fotka a nie sam opis fryzury :P
Wysłany: 2006-11-13 19:06
Nalepiej przejdź się do jakiegoś dobrego fryzjera, który by Ci doradził co by pasowało do Twojego typu urody.
Wysłany: 2006-11-13 19:15
Do mojego typu urody ;P hehe a jaki to typ poza tym nie wiem czy znajde jakiegoś dobrego fryzjera we wrześni a do poznania mi się jeździć nie chce :P
Wysłany: 2006-11-13 19:23
coś Ty taki leniwy? To może jak będziesz w mieście to przy okazji pójdziesz? Kiepski fryzjer i tak mógłby nie umieć dobrze Cię uczesać, nawet, jakbyś mu pokazał wzór.