Wysłany: 2009-05-03 18:00
[quote:5b08916ab6="Drathir"]hehe Yataman i General...az lezka w oku siue kreci przypominajac dziecinstwo xd ...jeszcze gigi i w krolestwie kalendarza xD[/quote:5b08916ab6]
xD o tak, te baje na tv polonia ;>
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-05-03 18:03 Zmieniony: 2009-05-04 10:18
Cowboy Bebop-numer 1!
Akira
Elfen Lied
NGE
Soul Hunter
Darker than Black
Samurai Champloo
Mononoke Hime
Sen to Chihiro
Green Green xD
Wysłany: 2009-05-03 20:39
Naruto Shippuden, Fullmetal Alchemist, Dragon Ball, Hellsing(szczególnie w wersji Ultimate), Vampire Hunter D i to w sumie wszystko co lubie;]. Oczywiście dalej szukam innych, ale co trafie na jakieś nieznane mi anime to okazuje sie, że mi nie przypada do gustu.
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2009-05-04 04:52
Elfen lied, naruto, death note, bleach, one piece, kanon, Clannad, Chobits, D.gray-man, darker than black, fullmetal alchemist, green green, hellsing, Higurashi no Naku Koro ni, Higurashi no Naku Koro ni kai, Myself;Yourself, Onegai Teacher, onegai twins, skip beat!, Soul eater, Ouran High School Host Club, Tsubasa Chronicle, True Tears, Zero no Tsukaima. Z tego co oglądem te powyższe w większym lub mniejszym stopniu przypadły mi do gustu ale wszystkie są warte polecenie.
Wysłany: 2009-05-04 09:41
Jak ja mogłem zapomnieć!! Właśnie do mojego przeżartego przez skleroze łba wpadł Claymore . Jeden z najlepszych anime jakie widziałem(choć szkoda że sie skończyło na 1 sezonie)
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2009-05-04 14:21
tak, Claymore niezle, choc urwane...podobnie napalilem sie ogladajac Berserk, i tez urwane :x
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Wysłany: 2009-05-04 14:32
A dla mnie Princess Mononoke :D
carpe diem
Wysłany: 2009-05-04 15:30
Hellsing, Vampire Hunter D, Chobits, Vampire Princess Miyu
Ale najważiejsze to Shin-chan
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2009-05-04 16:11
Nie jestem fanem anime, ale do pewnego momentu podobał mi się Hellsing, bardzo lubię Vampire Hunter D, Trigun, Hauru moving castle(czy jakoś tak...).
"Przeżyć życie najpełniej, choćby najstraszniej, nie oszczędzając się, zużyć wszystko, do końca, zużyć siebie i zużyć innych, jeśli oni tym istotniej siebie, przeżyć będą mogli" Witkacy, "Nienasycenie"
Wysłany: 2009-05-04 18:52
Spirited away - pierwsze jakie widziałam i jakoś zostaje mi w pamięci :) i mój bezwzględny nr 1 Full Metal Alchemist :D:D:D:D
"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"
Wysłany: 2009-05-24 14:36
Dn..
....Heeeeelllsiiiinnnggggg.
Wysłany: 2009-05-24 14:44
[quote:00d63e5b10="Monti"]Hauru moving castle(czy jakoś tak...).[/quote:00d63e5b10]
Ruchomy zamek Hauru, już się pojawiło kilka razy w tym temacie, wystarczyło przejrzeć forum
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Wysłany: 2009-05-28 21:50
wlasnei skonczylam ogladac 1 serie vampire knight i jest tam kilka nieziemskich motywow,np smierc shizuki, dla ktorych warto ogladac XD do tego fajna kreska, kompozycja scen i kolory
Wysłany: 2009-05-29 15:28
Oczywiscie HELLSING number 1 !!! (manga,seria oraz oav), NANA, SKY BLUE, DB !!!
use condoms
Wysłany: 2009-06-12 15:57
hmmmmm.... naruto shippuuden ...komu jak komu ale dla mnie sie nie podoba .. 1 seria byla dobra (nie wliczajac fillerow) ale shippuuden to jedno wielkie przeciagniecie, bo kishimoto zasmierdzialo kasa ;/
use condoms
Wysłany: 2009-09-11 11:49
Moim zdaniem najlepsze anime to Serial Experiments Lain, GITS (serial też), Wolf Rain i Bokurano.
Polecam zwłaszcza Bokurano gdyż jest to dość nowe anime i nie wszyscy je widzieli. Polecam gdyż jest ambitne.
Wysłany: 2009-09-20 12:46
Ja powoli zaczynam dopiero wkręcać się w anime, obecnie jestem na etapie zachwytu "Great Teacher Onizuka", śmieszne, ale momentami bardzo poruszające i mądre.
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Wysłany: 2009-09-20 13:18
ostatnio Code Geass...panie z Clampa przeszly same siebie...w tej chwili najdoskonalsze anime jakie ogladalem...szczegolnie R2...polecam kazdemu kto jeszce nie widzial :)
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Wysłany: 2009-09-21 13:00
[quote:eab477733b="Freakstranger"]Ja powoli zaczynam dopiero wkręcać się w anime, obecnie jestem na etapie zachwytu "Great Teacher Onizuka", śmieszne, ale momentami bardzo poruszające i mądre. [/quote:eab477733b]
Kurczę nie mogę tego dorwać ;/
A dla mnie na zawsze najukochańszym i niedoścignionym ideałem anime pozostanie "Cowboy Bebop"
Wysłany: 2009-10-12 20:36
hm wg mnie najlepsze Bleach i Full Metal Alchemist
a tak polecam jeszcze
Tsubasa Chronicles
Origin
Helsing