Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Strasznie Mroczna Impreza Bez Nazwy. Strona: 2

Artykuł: Strasznie Mroczna Impreza Bez Nazwy

Wysłany: 2008-08-18 09:12

Tak zawartosc komputera bazyla to bylo prawdziwe wyzwanie Mickiewiczowska wielka improwizacja zostala przebita

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2008-08-18 12:06

Chyba od dwoch miechów tylu ludzi w Bazylu nie było Czekamy na foty Astarota. DJ'ow trzeba pochwalic bo wyszlo calkiem niezle

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2008-08-18 18:36

Mowia, ze z g**na bata nie ukrecisz Mysmy z Ruczajem ukrecili cala karete

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2008-08-18 20:46

[quote:c3748b8e49="Phantom"]Mysmy z Ruczajem ukrecili cala karete [/quote:c3748b8e49]

:lol: :lol: :lol: co prawda, to prawda, dobra impreza była :)

almost honest;>

Wysłany: 2008-08-19 13:55

Pierwsze foty z afterparty:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5196

Wysłany: 2008-08-19 14:04

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:059b26b0f2="amorphous"]Pierwsze foty z afterparty:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5196[/quote:059b26b0f2]

:lol: widzę, że Scorpy rządzi na fotach :lol: :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

... Wysłany: 2008-08-20 20:52

lacrima (Bicz)
lacrima
Oborniki/Poznań

Tak, impreza była super w Bazylu...Więcej takich poproszę!!Choć muszę z żalem przyznać, że zauważyłam, że właściwie wszyscy znali wszystkich na tej imprezie, a ja jako "nowy narybek" Darkplanetowy, tak naprawdę nikogo nie znałam....Hmmm....Ale impeza świetna!Kiedy następna? :P

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Wysłany: 2008-08-21 01:09

Ja też nikogo tu nie znam. Na imprezę wpadłem "przelotem" dosłownie na pół godziny, ale jeżeli będzie powtórka to bardzo chętnie się przyłaczę do szlachetnego grona darkplanetowiczów w bazylu. :)

Wysłany: 2008-08-21 01:53

Widze ze sporo mnie ominęło...
Byłem u bazyla, ale do 22 bo mi sie kasa skończyła a i na poprawki sie uczyć muszę ^^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Re: ... Wysłany: 2008-08-21 07:51

[quote:56b36509af="lacrima"]Choć muszę z żalem przyznać, że zauważyłam, że właściwie wszyscy znali wszystkich na tej imprezie, a ja jako "nowy narybek" Darkplanetowy, tak naprawdę nikogo nie znałam....[/quote:56b36509af]

Trzeba było zaczepić kogokolwiek - nie gryziemy

Jak ktos sie nudzi zapraszamy dzis na testowanie knajpy Tokyo Underground.

Za tydzien jest Depeche Mode ale spora częśc poznańskiej ekipy jedzie do Wrocka na Fallen Angels.
A bazylowa powtorka pewnie wkrótce

Wysłany: 2008-08-21 07:56

[color=violet:afc26b5ef2]Było MEGA!!! Ja to w ogole z parkietu prawie nie schodziłam... Normalnie aż cała mokra bylam i na zewnątrz to tylko po dech świeżego powietrza sie czołgałam. Normlanie jak po 11 rundach sie czułam:) Ale było wyrąbiście:) Co jak co, ale DAWNO, BARDZO DAWNO tak dobrze sie nie bawiłam:)

A co do DJ'ów: dowiedziałam sie dopiero po imprezce kto rządził za konsoletą, i POGRATULOWAC. Powiem jednak, ze wlasnie było MEGA, ze grali tylko z tego co w bazylowym kompie bo inaczej wyszłaby kolejna impreza electro (nie urażając gustów naszych DJ'ow) a tak było duzo tego czego dawno nie słyszałam, czyli Rammsteina:) heheh i tym podobnych:) Ja impreze uwazam za udana bardzo i KONIECZNIE PROSZE O POWTóRKE... Tylko kurde tak abym była, bo jeszcze nie wiem dokładnie ale w piątek albo sobote jade do Gorzowa :D hehehe:)

Pozdrawiam wszystkich tych którzy byli na imprezce i swoja wspaniałą osobą frekfencję nabili, przyczynili się do tego, ze szalało sie pieknie no i zapraszma ponownie + niech sie licznie pojawia wielcy nieobecni z poprzedniej imprezy...

Uff no ale sie napisałam:) [/color:afc26b5ef2]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Wysłany: 2008-08-21 10:45

Na powtórke pewnie tez sie bede pisał :)

.

Wysłany: 2008-08-21 11:15

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Było dobrze :) frekwencja dopisała pomimo (a może właśnie dzięki) barowej pogody. Zabrakło kilku stałych bywalców DP (zwłaszcza spoza Poznania) ale i tak było sympatycznie. :D
Tylko o powtórce "Strasznie Mrocznej Imprezy Bez Nazwy" dajcie znać przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem.
Konik musi sobie w grafik wpisać. :twisted:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2008-08-21 11:49

My też się raczej na powtórkę piszemy 8)

Btw. co się dzieje ze zdjęciami-widmo Astarota? Nie ma ich, potem są, potem znowu ich nie ma... O co chodzi?

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2008-08-21 12:20

Autor decydował sie ocenzurować. Może jeszcze kiedyś będą

Wysłany: 2008-08-21 22:40

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5222 nowa galeria ze Strasznej Imprezy Bez Nazwy :twisted: naprawdę pikne foty, gratuluję :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-08-22 00:05

Być może powtórka odbędzie się już niebawem, tj. 6 września 2008, więc szykujcie już sobie wolne :D:D:D

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2008-08-22 07:02

[color=violet:535cfe8ee7]No jak to 6 wrzesnia??? Wtedy jest Płock Cover Festival - czyli Therion i core imprezy (:P) czyli: Pasiu, Astarotu, Nemesis i JA jada na ten gig... Nie 6... !!![/color:535cfe8ee7]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Wysłany: 2008-08-22 08:53

Mial byc 8 wrzesnia bo Angaria ma wtedy urodziny, czyz nie? :)

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2008-08-22 08:54

[quote:72b8236390="Angaria"]Być może powtórka odbędzie się już niebawem, tj. 6 września 2008, więc szykujcie już sobie wolne :D:D:D[/quote:72b8236390]

Tylko nie 6 września please :!: Będziemy akurat na wakacjach, a nie chciałabym żeby drugi raz ominęła mnie taka imprezka Może nastepny weekend czyli 13?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło