Wysłany: 2008-08-22 09:28
zdajcie sobie sprawę, że jeżeli chcecie podobnej imprezy w bazylu, to nie może tam wówczas się odbywać płatny koncert (a przynajmniej nie taki, na którym siedzą goscie na bramce do 1 w nocy :/) - radzę więc zajrzeć na bazylową stronę i polukać w ich wydarzenia
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2008-08-22 09:30
13ego tez moze być
.
Wysłany: 2008-08-22 11:11
No 13nastego by mi pasowało ;D Nie chce znowu tego opuscic.. ostatnio pewne sprawy mnie zatrzymały. Załatwiłby ktoś nocleg?
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Wysłany: 2008-08-22 17:29
Dobra, nie bijcie ! :D:D:D
6.09 zatem odpada, skoro jest Therion - chyba ktoś o tym wczoraj nie pamiętał
Jak dla mnie może być i 13, no problem. Myślę, że 8 nie ma sensu robić żadnej imprezy, bo to poniedziałek, a część z nas pracuje przecież. Poza tym - o ile dobrze pamiętam - Bazyl ma w poniedziałki zamknięte.
edit:
13.09 jest jakiś koncert u Bazyla za 14 zł
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
..... Wysłany: 2008-08-22 19:46
No tak, w sumie można by kogoś zaczepić....Że nie gryziecie, to się domyślam, aczkolwiek i tak nieśmiałość mnie zżera...Ale, mam nadzieję, że podobna imprezka niedługo, bo u mnie takich imprez brak, a do Poznania niedaleczko...:) Może do następnej obrosnę w odwagę hihi?
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)
Wysłany: 2008-08-22 20:26
Niech bedzie 13. Knajpa moze byc inna zreszta az prosi sie by jeszcze w tym roku zaliczyc jakis plener. A na cover sie nie wybieram. Nie lubie spendow, coverow i koncertow za darmo...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2008-08-23 12:23
[quote:8f4dd80363="amorphous"]Niech bedzie 13. Knajpa moze byc inna zreszta az prosi sie by jeszcze w tym roku zaliczyc jakis plener. A na cover sie nie wybieram. Nie lubie spendow, coverow i koncertow za darmo...[/quote:8f4dd80363]
[color=violet:8f4dd80363]A czemu ja myslalam ze chcesz na Theriona??? Nie lubisz festiwali??? Od kiedy;/ Nie kumam...
Moze być 13...[/color:8f4dd80363]
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2008-08-26 15:38
No i w końcu foty Astarota po cenzurze
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5222
Wysłany: 2008-08-26 16:41
[quote:ba9dafea55="amorphous"]No i w końcu foty Astarota po cenzurze [/quote:ba9dafea55]
[color=darkred:ba9dafea55]Zaznaczam, że głównie są to zdjęcia Nemesis moje są tylko niewielkim dodatkiem[/color:ba9dafea55]
Wysłany: 2008-08-27 23:24
Hej Amorphus :!:
Dlaczego zniknęła galeria Twojego autorstwa :?: Przeca była taka fajna.
Keep Talking...
Wysłany: 2008-08-28 08:38
No właśnie wywaliłem bo była cienka Chciałem tylko Astarotowi wjechac na ambicję żeby szybciej foty wrzucił Jak ktoś chce te foty moge udostępnić.
Wysłany: 2008-08-28 19:14
[quote:efee1f1cb6="amorphous"]No właśnie wywaliłem bo była cienka .[/quote:efee1f1cb6]
...i miał Amorphous rację, dojrzałem na którymś zdjęciu siebie i się przestraszyłem ...
Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...
Wysłany: 2008-08-28 20:12
EEEEEEEE tam marudzicie. Końcówki imprez są przeca najweselsze. Można siebie zobaczyć w zupełnie innej postaci :wink: . A jeśli się nie chce to trzeba umieć pić hehehehehe.
Keep Talking...
Wysłany: 2008-08-28 20:29
Hmmm..Zdjęcia świetne, jakościa wzajemni nie ustępują obaj twórcy, choć nie mnie rostrzygać, który bardziej się popisał..W każdym razie u obu Panów widac dobry aparat i wprawne oczka...
Ale też, niestety, na paru zdjęciach ujrzałam siebie, i niczym mój przedmówca Rino, przeraziłam się ogromnie (choć mojego przedmówcy odczuć zupełnie nnie rozumiem)i uciekłam czym prędzej sprzed monitora...Tym razem jest ten plus, iż jako że prawie nikt z Was mnie nie zna, nie wie zatem które to zdjęcia...Ale tylko pod tym względem to plus...
A spojrzenie z innej perspektywy??Hehe mam je codziennie rano, przed lustrem, po wstaniu z łóżka hehehe :evil:
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)
Wysłany: 2008-08-28 20:58
Gwoli sprostowania droga Lacrimo...twórcy owej galerii nie są oboje panami :twisted: :twisted:
A po za tym nie ujdziesz na zdjęciach anonimowo...w każdym razie nie mnie :twisted: :twisted: lecz jak to Kapelutek zauważył, że można zobaczyć się w innym świetle...zatem istotny jest dystans do samego siebie :D :D
z poważaniem
astarot
Wysłany: 2008-08-28 21:10
[quote:7471a87716="astarot"]Gwoli sprostowania droga Lacrimo...twórcy owej galerii nie są oboje panami :twisted: :twisted:
A po za tym nie ujdziesz na zdjęciach anonimowo...w każdym razie nie mnie :twisted: :twisted: lecz jak to Kapelutek zauważył, że można zobaczyć się w innym świetle...zatem istotny jest dystans do samego siebie :D :D
z poważaniem
astarot[/quote:7471a87716]
Mój błąd i niedopatrzenie....Aż mi wstyd niezmiernie...Przepraszam,że niechcący uraziłam..A dystans oczywiście trzeba mieć i to zdrowy...A takowy posiadam :-)
Dziękuję za uświadomienie mi ojego błędu, aczkolwiek mam niebywały talent do gaf rozmaitych..
Pozdrawiam serdecznie...
Wysłany: 2008-08-29 07:03
[quote:ef26200a9e="SzalonyKapelusznik"]EEEEEEEE tam marudzicie.[/quote:ef26200a9e]
Tu masz całkowitą rację :D
[quote:ef26200a9e="SzalonyKapelusznik"]A jeśli się nie chce to trzeba umieć pić hehehehehe.[/quote:ef26200a9e]
Ja nie piłem :P
[quote:ef26200a9e="astarot"] istotny jest dystans do samego siebie [/quote:ef26200a9e]
Dystans do siebie mam jak stąd do Chin powrotny przez Stany... :)
Wysłany: 2008-08-29 20:44
Byle do następnej takiej impezy....Hmm..A tak może to i za wcześnie, ale może warto rzucić jakieś propozycje co do Sylwestra..Jakiegoś ciekawego...Nietuzinkowego...W zeszłym roku w Bazylu była Sylwestrowa impreza gotycka, fajna, ale może tym razem użytkownicy DP by coś wspólnymi siłami zorganizowali?.......
Wysłany: 2008-08-29 20:56
[quote:ba3d3b54cb="lacrima"]Byle do następnej takiej impezy...[/quote:ba3d3b54cb]
Zgadzam się.
[quote:ba3d3b54cb="lacrima"]
A tak może to i za wcześnie, ale może warto rzucić jakieś propozycje co do Sylwestra[/quote:ba3d3b54cb]
Zdecydowanie za wcześnie.
[quote:ba3d3b54cb="lacrima"]
(...)ale może tym razem użytkownicy DP by coś wspólnymi siłami zorganizowali?[/quote:ba3d3b54cb]
Proponuję zorganizować osobny temat na ten temat.
Wysłany: 2008-09-11 11:41
Na razie możemy potwierdzić impreze Haloweenową 30 pażdziernika. Informacje o darkplanetowym sylwestrze już wkrótce (rozwazany jest Poznań i Wrocław)
Tymczasem zapraszamy na poprawiny Mroczej Imprezy w piatek:
http://www.darkplanet.pl/Felix-Marc-Pathways-Release-Party-6114_event.html
A w sobotę na Route 66:
http://www.darkplanet.pl/Route-66-party-vol-24-6089_event.html