Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Cyborgy 4 (Poznań). Strona: 4

Artykuł: Cyborgy 4 (Poznań)

Wysłany: 2006-07-20 17:32

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:7dec1dea99="regis"]wyglada na to iz szykuje sie foto - orgia :twisted:[/quote:7dec1dea99]

a Ty jak zwykle swoje! Śśśśświntuszku! 8) :D żadnych orgii nie będzie! (chyba :P)

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-07-21 13:14

[quote:eb8e944dcf="alphar"]ja jestem typową camwhore, sesja bardzo bardzo:)

ja sie zgadzam, ja chcę i proszę ^^ i robie duuuuże oczka[/quote:eb8e944dcf]
O to super :D jak tylko nie wypiję za dużo browarów na CP (tzn. zanim je wypiję hehe) przypomnę Ci o tym :)

[quote:eb8e944dcf="Hexe"]a ja chciałabym przypomnieć że mi i Angarii tez sesję obiecałeś :D[/quote:eb8e944dcf]
Ależ droga Hexe, oczywiście że pamiętam! :)
Ale na razie rozmawiamy o CP a wy (przynajmniej Ty, bo Angaria się jeszcze wahała ostatnio) tam nie chcecie jechac nie sądzę żeby udało sie coś zorganizować przed CP więc Twoje fotki będą po, oki? :)

[quote:eb8e944dcf="Inermis"]teraz tylko trzeba poczekać na Arcadiusa i resztę Dark Planetowych dam [/quote:eb8e944dcf]
No bez przesady... Sam miałbym focić tyle kobiet?
To może w ogóle zrobimy jakiś mega wypad grupą w plener, ci co mają aparaty robiliby foty, ci co nie mają/nie chcą mogli by pozować a reszta (albo i wszyscy) pić piwo i cieszyć się słońcem oraz ślicznymi widokami hehe co wy na to?? ja bardzo chętnie!

[quote:eb8e944dcf="Inermis"]Arek...... Liv.......... mhrrrrrrrrr :) byle by Ci karty pamięci wystarczyło! [/quote:eb8e944dcf]
Hm kurczę wiesz... może kupię drugą! specjalnie dla Liv! narysuję na niej serduszka (zamiast opisu)

[quote:eb8e944dcf="Inermis"]żadnych orgii nie będzie! (chyba :P)[/quote:eb8e944dcf]
chyba??? :O

[quote:eb8e944dcf="alphar"]a ja nie mam nic przeciwko:)[/quote:eb8e944dcf]
nic przeciwko czemu? :O (blush) :oops:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło