Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Cyborgy 4 (Poznań). Strona: 3

Artykuł: Cyborgy 4 (Poznań)

Wysłany: 2006-07-16 21:28

Ostre pazurki też lubię... :twisted:

Wysłany: 2006-07-17 09:01

Alphar, Ty się nie przejmuj znajdziemy sposob na Astarota... generalnie jeśli nic innego nie da się zrobic to jest jeszcze jedna rzecz, która zawsze skutkuje :twisted: ale to juz wam powiem jak sie spotkamy żeby taktyke opracowac :wink:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-07-18 04:05

[quote:c91c0b720c="Angaria"] nawet gdyby się to nie udało pamiętaj, że Was jest TYLKO DWÓCH !!! [/quote:c91c0b720c]
Jakby co to zgłaszam gotowość bojową i wolę udzielenia wsparcia jedynej słusznej stronie tego zbrojnego konfliktu... bardzo chętnie nawet polegnę - jeśli siły będą przeważające - z okrzykiem "śmierć feminstkom"
kolego Astarocie coś mi się przypomina że w tańcu nam szło jako tako, myślę więc że i w boju źle być nie może haha :)

Wysłany: 2006-07-18 07:46

Droga Alphar jak tylko całe "zgromadzenie" pojawi się w Poznaniu zaczniemy knuć intrygę... do tego czasu radzę się zastanawiać nad skutecznymi metodami pokonania obecnie juz trzech panów... (chociaż Amorphous się nie wypowiedziała więc tak na prawde nie wiadomo czy chce sie podjąć wyzwania...)

Wysłany: 2006-07-18 13:32

generalnie obecnie spór zaczyna się przekształacać w wojne o feminizm a nie o to chodzi... to miała być śmieszne a zaczyna sie zbyt poważnie robić...

a zaczęło się zabawnie... od checi wrzucenia kogos do Malty... :wink:

Wysłany: 2006-07-18 19:37

oj niechcący jakąś wojne wywołałem...z głupiego żartu jakaś dziwna sytuacja się wywiązała...no cóż granice zabawy są różne...

Koniec Wysłany: 2006-07-18 20:48

Moze ktos sie podejmie podsumowania dykusji i konczymy Ja sie nie podejmuje - jestem politycznie niepoprawny

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-07-19 01:41

[quote:1fff8759e4="Hexe"]generalnie obecnie spór zaczyna się przekształacać w wojne o feminizm a nie o to chodzi... to miała być śmieszne a zaczyna sie zbyt poważnie robić...

a zaczęło się zabawnie... od checi wrzucenia kogos do Malty... :wink:[/quote:1fff8759e4]
Jakby co to nie było bynajmniej moją intencją przekształcanie sporu w wojnę o feminizm, niczego poważnego tez się w tym nie dopatruję, dodanie małego podtekstu ideologicznego miało jedynie nadać sensu mojemu ewentualnemu zejściu z tego padołu w przypadku porażki z przeważającymi siłami wroga
...i chętnie wrzucę [b:1fff8759e4]kogoś[/b:1fff8759e4] do malty, fontanny czy nawet wanny hyhy :twisted:

Wysłany: 2006-07-19 11:08

[quote:4d24f13048="Arcadius"]
...i chętnie wrzucę [b:4d24f13048]kogoś[/b:4d24f13048] do malty, fontanny czy nawet wanny hyhy :twisted:[/quote:4d24f13048]

a kogo Ty tak chetnie wrzucisz do wody??

a tematu to podsumowywać nie ma sensu :twisted:

Wysłany: 2006-07-19 12:43

zgadnij :twisted:

Wysłany: 2006-07-19 13:01

rozumiem że mnie...

no to musisz sie w kolejce ustawic bo nie jestes jedyny który chce to zrobić :twisted:

Wysłany: 2006-07-19 13:12

jaaa przeoczyłem ten post! :D
[quote:0f1abe0f8c="alphar"]Arkadiuszu powiedz, dlaczego chcesz uśmiercić feministki i co Cię w ich poglądach tak irrrrytuje^^ Ja chętnie obalę wszystkie Twe niepokoje, na żywo, bądź na DP... z tym, że na DP odpisywanie będzie srednio-na-jeża więc... cóz:)[/quote:0f1abe0f8c]
toż to normalnie brzmi jak propozycja! ale czego? czyżby jakiejś dysputy przy herbatce z arszenikiem? (bo przez net krzywdy za bardzo się zrobić nie da) jestem nieufny :twisted:
co do feministek - ja je bardzo lubię, wręcz uwielbiam i dlatego właśnie muszą zginąć hyhy - "...i kissed her goodbye, said 'all beauty must die'" (żart)

Wysłany: 2006-07-19 13:43

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:af52434630="Arcadius"] i dlatego właśnie muszą zginąć hyhy - "...i kissed her goodbye, said 'all beauty must die'" (żart)[/quote:af52434630]

cóż...cytat wydaje się dziwnie znajomy <lol> 8)

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-07-19 13:56

Nick jest ok, kiedyś bardzo go lubiłem, tzn. piosenki :)
Widziałem te Twoje zdjęcia - trzeba przyznać że bardzo pomysłowe! sam bym chętnie coś takiego porobił tylko że jeszcze ktoś powie że plagiat :/ a co tam, podobno jak jest 30% różnic (czy jakoś tak) to już nie plagiat :P a gdzie jest takie ładne bajorko?

Wysłany: 2006-07-19 15:47

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:fef9b11a27="Arcadius"]Nick jest ok, kiedyś bardzo go lubiłem, tzn. piosenki :)
Widziałem te Twoje zdjęcia - trzeba przyznać że bardzo pomysłowe! sam bym chętnie coś takiego porobił tylko że jeszcze ktoś powie że plagiat :/ a co tam, podobno jak jest 30% różnic (czy jakoś tak) to już nie plagiat :P a gdzie jest takie ładne bajorko? [/quote:fef9b11a27]

niom tak... piosenki Nicka Cave'a robią wrażenie... a co do jeziorka to jest ono 7 km od mojego rodzinnego domu (Pniewy) :) tak więc bliziutko, rowerkiem warto przedeptać... woda czysta jak krysztal (II klasa czystości) co można okreslić po organizmach jakie tam żyją

te zdjęcia akurat zostały wykonane na dzikiej plaży bo klimatyczniej i po to aby Xardasa nie rozpraszać :P hi hi wokół żywej duszy... uwielbiam to miejsce, niesamowity klimat...

jak sobie porównuje Rusałkę nad którą mieszkam i to jeziorko tom nie ma porównania (ostatnio siedząc na pomoście na plarzy głównej na głębokości 80 cm już nie było widać dna ;/

tak więc jak mi się uda dostać miesięczną przerwę w pracy to będę siedzieć w domu więc wszelkie odwiedziny mile widziane (a to tylko 50 km i naprawde warto w okolicy jest naprawdę dużo ciekawych miejsc do pokazywania :D

a co do sesji to pamiętaj o naszej umowie na CP! :D nadworny fotografie hi hi

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-07-19 18:21

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:8a38ca84a5="regis"]skoro o cytatach mowa - to utwor z ktorej pochodza - to jedyna ktora cenie wykonywana prze ta pania - K.M :twisted:[/quote:8a38ca84a5]

nietrudno się dziwić... :twisted: ale musisz przyznać, że pani Minogue ciekawie prezentuje się w tym wcieleniu... ach ta bladość cery... i ten kolor włosów (fetysz

Wysłany: 2006-07-19 22:20

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:4c4d4cfccb="alphar"]Inermis a my sobie na CP jakieś wspólne foto tez zorbimy, ja myśle, nie?[/quote:4c4d4cfccb]

nie no moja droga, to oczywiste, bez dwóch zdan! ^^ hi hi w końcu dwa kociaki muszą mieć wspólnego fociaka 8) ja tu nawet myślę o wspólnej sesyjce ^^ buzi! buzi buzi!

Wysłany: 2006-07-20 02:32

[quote:46f3ee2a7b="Inermis"](...) te zdjęcia akurat zostały wykonane na dzikiej plaży bo klimatyczniej i po to aby Xardasa nie rozpraszać :P hi hi wokół żywej duszy... uwielbiam to miejsce, niesamowity klimat...

a co do sesji to pamiętaj o naszej umowie na CP! :D nadworny fotografie hi hi[/quote:46f3ee2a7b]
No bajorko jest bardzo fajne :) i krzaczki też, i w ogóle cała ta okolica wygląda całkiem sympatycznie :)

A co do zdjęć - oczywiście, że zrobię :) i Tobie i mam nadzieję wielu innym... (alphar jesteś chętna na sesję? :) ) Między innymi dlatego tak koniecznie chciałem kupić nowy aparat (po tym jak mi poprzedni ukradli) właśnie teraz - żeby mieć na CP. Straciłem moją ukochaną zabawkę ale mam nowy, lepszy a jutro chyba jeszcze pojadę po teleobiektyw (przyda się do portretów z ładnym zamazanym tłem) ...no i żeby zdjęcia Liv zrobić

Wysłany: 2006-07-20 10:00

a ja chciałabym przypomnieć że mi i Angarii tez sesję obiecałeś :D

Wysłany: 2006-07-20 13:19

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:a4a913e4c8="alphar"]To moze zrobisz sesje grupową wszystkim darkplanetowym damom? :)[/quote:a4a913e4c8]

no, no Alphar :) główka pracuje! pomysł jak najbardziej mi przypadł do gustu :) teraz tylko trzeba poczekać na Arcadiusa i resztę Dark Planetowych dam

Arek...... Liv.......... mhrrrrrrrrr :) byle by Ci karty pamięci wystarczyło!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło