Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Cyborgy 4 (Poznań). Strona: 2

Artykuł: Cyborgy 4 (Poznań)

Wysłany: 2006-07-15 14:10

ja bym poprosiła :D mój mail:mirtha@poczta.fm, fajnie było poznac nową rodzinkę

Wysłany: 2006-07-15 15:32

oj, aż nie chcę tego czytać, bo mam kurw bierze,że nie byłam :? niestety, nie dało rady zostać na noc w poznaniu :? następnym razem dam radę i poimprezujemy kilka dni pod rząd :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-07-15 15:59

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

Drogie dzieci - alkohol jest ZŁYYYYYYYYYYYYYYYYY! I dobrze Wam radzę, nie pijcie! A jśli już pijecie to nie mieszajcie ze sobą różnych alkolohi... niby takie proste a jednak...dobrze wam radzę
8)
P.S Ja też myslałam, że mój żołądek jest w stanie znieśc wszytsko... do dziś 6-tej rano(!).. ehhhhhhh ;/

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-07-15 16:00

oczywiście że trzymamy za słowo :twisted:

zdjecia powysylam

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Alkohol Wysłany: 2006-07-15 17:17

Alkohol jest strasznie zly Na szczescie udalo mi sie dotrzec do domu na wlasnych nogach Sam siebie podziwiam...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-07-15 17:37

...ja nie pamiętam nawet ile wypiłem...pamiętam tylko to że było zajebiście.....jak zwykle najbardziej mi się podobało before =D Tylko szkoda że nie było tych osob które być nie mogły =]

Wysłany: 2006-07-15 18:42

cała impreza była świetna poza faktem, że troche mi się humor popsuł w IQ...

a Ci którzy z nami nie byli moga tylko żałować, szczególnie że nie widzieli co sie działo jak na końcu poszliśmy tańczyć przy ciut innym rytmi niz reszta :twisted:

Wysłany: 2006-07-15 20:06

Ja Wam powiem jedno: OD DZIŚ NIE PIJĘ !!! precz kolorowym drinkom, winom, martinii i piwu !!! alkoholom mówimy precz !!!
Co prawda, zauwazyłam, że po alkoholu wychodzę na zdjęciach wyjątkowo ładnie :P ale nawet to nie pomaga na mój zmasakrowany dziś żołądek, głowę i wszystko inne.

Imprezę oczywiście zaliczam do jak najbardziej udanych..

i tu należą sie wielkie dzięki dla Astarota za odtransportowanie do domu, bo szczerze mówiąc nie wiem co bym bez Niego zrobiła :-)

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-07-15 21:31

Nie było mnie na before, ale potem byłam w IQ Tyle w ramach komentarza z imprezy

Wysłany: 2006-07-15 23:26

oj Angaria przesadzasz z tym nie piciem...

za transport jak najbardziej dziękujemy i chwała za to że w fontannie wody nie było... :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 11:22

gdyby w fontannie była woda to bardzo możliwe że zarówno ja jak i Angaria zaliczyłybyśmy kąpiel w niej... ale nie z własnej woli :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 11:52

spokojnie Alphar my powoli kombiujemy jakas zemste... :twisted: i moge cie zapewnic ze bedzie slodka :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 15:08

no wiesz Alphar myślę że nam sie każda pomoc przyda tym bardziej że nam groził że z dwoma da sobie rade... ale z trzema... :twisted:

czyżby nowa koalicja sie tworzyła??

Wysłany: 2006-07-16 15:14

To jest niesprawiedliwe...ja jestem sam a wy macie zamiar już koalicję tworzyć...normalnie zaraz napisze do admina - poprosze o rozesłanie wici...i stworzymy kontr koalicję...

Wysłany: 2006-07-16 15:27

no no no.... ktoś tu się zagrożony czuje... :twisted:

zaczyna sie robić coraz zabawniej :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 15:35

Zagrożony...e nie...ale to zaczyna przypominac jakby zwoływanie na wojne...więc cóż...może dla zabawy stworzyć linię oporu... :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 16:50

[quote:cac67b757f="astarot"]To jest niesprawiedliwe...ja jestem sam a wy macie zamiar już koalicję tworzyć...normalnie zaraz napisze do admina...[/quote:cac67b757f]

hehe wiesz Astarocie... wszystko zależy do którego Admina napiszesz... Minawi & Frija jako kobiety będą za nami....
..Amorphousa przekonamy - juz my mamy swoje sposoby; nawet gdyby się to nie udało pamiętaj, że Was jest TYLKO DWÓCH !!!

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-07-16 17:03

hmm no nie wiem czy wam sie to uda...urokiem nic nie zdziałacie juz ja go przygotuje odpowiednio...naucze tego i owego...

Wysłany: 2006-07-16 17:21

ja myślę że weżmiemy jeszcze Schwei do pomocy :twisted: i podejrzewam ze jeszcze sie ktoras znajdzie w koncu prawdziwych bab tu nie brakuje :twisted:

Wysłany: 2006-07-16 21:16

ale tak zaraz o przyjemnościach Alphar :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło