Wysłany: 2008-01-03 14:42
a oto moja playlista:
1.Feindflug - Kahle Bedrohung (4:26)
2.Combichrist - History of madness (4:50)
3.Ein Spiel - Nachtmar (3:55)
4.Dulce Liquido - Humid Dreams (4:32)
5.Xotox - Eisenkiller [atrifical sequencer remix by industriepalast](5:12)
6.Xotox - Mechanische Unruhe (remix by Cycloon) (5:07)
7.Shnarph - Jede Nacht (3:23)
8.X-Fusion - Noisuf-X (4:30)
9.FabrikC - Wahn (3:13)
10.Combichrist - Penalty Shot (4:22)
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2008-01-03 15:18
bardzo prosta sprawa...jesli komus sie podobal set...a nie znal kawalkow...to teraz moze bez problemu poszukac tych wykonawcow i kto wie byc moze poszerzy dzieki nam swoje horyzonty muzyczne
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2008-01-03 17:37
Dla mnie osobiście cholernie podobała sie częsć gotycka attacka przed północą szczególne podziekowanie za puszczenie Elizabeth XIII Stoleti ( stare dobre czasy bazylowe - łezka sie w oku zakreciła)
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Wysłany: 2008-01-03 20:00
Kuba-za Dulce Liquido masz plusa. :wink:
Sthil- mój avatar jest niezwykle skromny. :twisted:
A i tak muszę sobie pomarudzić-za dużo tych gotHyckich klimatów to nie było jednak... 8)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
po tym poscie widac,ze to byla moja pierwsza impreza uBazyla Wysłany: 2008-01-03 23:18
[quote:dc11f98190="Selene69"][quote:dc11f98190="Pawlo"]moze znalazl ktos przypadkiem jakies czarne okulary ? troche sie do nich przywiazalem - zgubilem je - moze komus dalem ?nie wiem , - czarne z napisem iridium
Pozdraiwam[/quote:dc11f98190]
[color=brown:dc11f98190]widze nie tylko ja padłam ofiara straty okularow na tej imprezie,
[/color:dc11f98190][/quote:dc11f98190]
Yyy... no to ja też się zapytam, czy ktoś nie znalazł okularów? :roll: Takie oldskulowe były, jeszcze po mamusi (lub tatusiu) i wsadziłam je sobie we włosy... Ja po zgubieniu już je raz znalazłam na dworze (jedno oko ktoś zdepnął 8) ) ale potem znowu zniknęły w momencie kiedy jakiś chłopak chyba z Chodzieży przyparł mnie do muru... żeby mi opowiedzieć, że jest na 4 roku informatyki, to jakies zboczenie bylo zaiste. Na pewno miał na imię Paweł, bo to imię naszą ekipę prześladowało:-) W gruncie rzeczy no idea, kto tu wchodzi, ale jak już wymienię, kogo pamiętam, to może ktoś się rozpozna :)
Więc w tym momencie pozdrawiam Pawła z tejże Chodzieży, Pawła-od szalika i skóry (szaliczek się znalazł? pozdrawiam :P ),
Pawła z Krakowa, co po podhalańsku słowa zaciągał , Pawła-Ozzy'ego z politologii (Adaś pozdrawia Cię gorąco)... czy ktoś jeszcze miał na imię Paweł?
I serdeczne dzięki Oldze De :D za wspólne doznanie suszarki :D I wszystkim dziewczynom za wspólne doznania w wc, mhmmm (dziewczyno od biżuterii, how's your mother? dziewczyno od nożyczek, dobrze, że ich nie znalazłaś! pozdrowienia dla ślicznego fioletu we włosach i skrzydełek które się dały dotknąć i operatora dzwieku z wawy!)i dzięki za cudowne rady życiowe panu psychologowi, panu z komitetu-za-piwem-kolejkowego co się dowodem legitymował i pani po fizyce jakiejś nadmorskiej a obecnie asp i respect dla panów z sołacza :D ! i pogratulowac sprawnej prawie-resuscytacji chomika (dobrze, ze nie trzeba bylo faktycznie... choc powialo groza).
dzieki rowniez bazylowi za cin cina i kieliszki-lepiej-mokre-niz-brudne i rochowi za numerki w szatni :wink:
aaa, i jeszcze jedno ( dobry sposob tak wymienic, bo pamiec wraca ) powtorze - bardzo twarzowy kaganiec!
łejery... jaki fajny sylwester, niech caly rok bedzie taki rozesmiany;D
Wysłany: 2008-01-03 23:24
no ja znam jednego Pawła, który nie może zidentyfikować pewnej panny ze zdjęcia jednego sylwestrowego :lol: zabije mnie chyba jak to zobaczy :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2008-01-03 23:29
hm.... hmm... a co przedstawia to zdjecie? :P
och, nie trzymaj mnie w napieciu, mow prosze :D
(nienawidze odnajdywac sie na zdjeciach z imprez w jakichs nieustalonych okolicznosciach. kazdorazowo straszne przezycie)
Wysłany: 2008-01-03 23:52
no zdjecie przedstawia osoby na dziedzincu Bazyla :D w tym mojego Kolegę ktory jest taki niesmialy i boi sie pisac na forum 8)
Wysłany: 2008-01-03 23:53
aha aha! i te osoby po prostu stoją, taaak? :D
Wysłany: 2008-01-03 23:59
Dokładnie, po prostu stoją i się uśmiechają :twisted:
Wysłany: 2008-01-04 00:01
....kamien z serca, to na pewno nie ja! :lol:
a powaznie, jakies znaki charakterystyczne tej dziewczyny? :) bo jesli to ja, to oczywiscie przyznam sie;D
Wysłany: 2008-01-04 00:20
generalnie to wszystko sie rozbija o ta fotke
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=33196
(przy okazji sie chetnie dowiem kim jest owa niewiasta)
poza tym to oczywiscie, ze wzgledu na wrodzona niesmialosc odczuwam lek przed pisaniem na forum :P
sadze tez, ze nie przypieralbym zadnej fajnej dziewczyny do muru tylko po to zeby jej powiedziec, ze jestem na 4 roku informatyki, wiec nie pasuje do charakterystyki Pawla z Chodziezy
Lepiej mieć parkinsona i trochę wylać, niż alzheimera i zapomnieć wypić.
Wysłany: 2008-01-04 00:29
tym gorzej dla Pawła z Chodzieży ;D albo generalnie whatever. to nie jaaa ale samo zdjecie owszem, owszem, bardzo sympatyczne i genialnie nadajace sie jako material dowodowy do szeroko zakrojonej akcji poszukiwawczej. zanim jednak wyjdziemy na ulice obklejac slupy i dzwonic do programu ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, ZAAPELUJMY - klikajcie ludzie na zdjecie i piszcie, czy ktos zna usmiechnieta dziewczyne ze zdjecia! :)
bo to nawet dosc ciekawe jest - czy niesmialy dlugowlosy mezczyzna dowie sie, kim byla owa niewiasta?...
:P
pozdrawiam
hmm, alez mi po tym sylwestrze bryka wyobraznia.
Wysłany: 2008-01-04 01:17
Hehe Nathalie wiadomo to było moje odkrycie roku ta suszara w wc bo jakoś wcześniej jej nie wyczaiłam :P
niezły lol :D :D :D :D
Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...
Wysłany: 2008-01-04 09:04
Ładnie ludzi porobil ten alkochol :lol:
Najwyrazniej jestem nie tymi Pawlami o ktorych mowicie, nie twierdze ze nie przesladowalem kogos ,ale nie studiowalem informatyki i nie jestem z Krakowa,
Suszarka w damskiej toalecie ,dala sie wyczuc - nawet sie wkrecilem w jej szmeranie
cudowna maszyna :P
Wysłany: 2008-01-04 09:28
[quote:b167bfa1ec="Inyaloome"]
Sthil- mój avatar jest niezwykle skromny. :twisted:
[/quote:b167bfa1ec]
A czy ja mówię że nie jest?
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2008-01-04 09:37
[quote:26df5f72bf="valium"]generalnie to wszystko sie rozbija o ta fotke
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=33196
(przy okazji sie chetnie dowiem kim jest owa niewiasta)
[/quote:26df5f72bf]
Val, fajna ta niunia - nie wiem skąd się wzięła, ale składałem jej zyczenia na dworze :P z wyra by nie zepchł :twisted:
.
Wysłany: 2008-01-04 10:10
Buahahahaha... Ja wole wersje " Z Łóżka bym JEJ nie wygonił":D:D:D:D:D:D. Nie wiem nad kim się tak podniecacie, ale wiem, że na większości tych zdjęć ludzie wyszli tragicznie, także w moim łóżku nikt by nie został :D:D:D:D
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Wysłany: 2008-01-04 11:37
[b:b7be500416]Tranzystor[/b:b7be500416] - a ja się na Tobie zawiodłam... myślałam że odwdzięczysz się za pomoc udzieloną przy Twoim secie i będę mogła sobie spokojnie zapalić w trakcie mojego :roll: :twisted:
mam pytanie do obecnych na imprezie: kto był taki wredny i wypił całą czarną fortunę?? i dlaczego Bazyl nie chciał sprzedać niczego poza piwem i żubrówką z sokiem??
a! i pytanie do kręcących się w okolicach dj'ki w trakcie mojego seta: kto do querwy nędzy zakosił mojego lemmonsa?! :evil:
[b:b7be500416]Sthil & Simona[/b:b7be500416] - łyskacz z kolą był pyszny!!
Wysłany: 2008-01-04 12:04
hmmm... widocznie są równi i równiejsi... jakoś pijana nie byłam a do baru poszłam przez całą noc może 5 razy (od 18 do 6 rano)... niestety nie wszystkim piwo i żubrówka "wchodzą" :roll: