Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Najnowsza rozpiska Castle Party 2007. Strona: 2

Artykuł: Najnowsza rozpiska Castle Party 2007

Wysłany: 2007-06-07 09:33

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

No ja to tu widzę, że podróż w busiku to się sehr interesująco zapowiada.
Ja rozumiem, że badania nie będą obligatoryjne? (spojrzenie szczeniaczka pełne nadziei ) - ja już kompleksowe badania mieć zrobione, mogę pokazać zaświadczenie :D ...a może każdy uczestnik tejże eskapady będzie badany pod względem pojemności żołądka? (ile da się w niego wlać :twisted: ).
Widzisz Semjan, na nic Ci chowanie się za książkami - i tak Cię nie ominie (kolejka) :twisted: nie masz się gdzie ukryć 8)

A co do rozpiski koncertowo-imprezowej...zapowiada się, że nogi będą miały "pełne ręce roboty"...lecz na koncertach to dopiero po 18-tej.

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-06-07 12:39

Wychodzi na to, że IAMX jest główną gwiazdą w sobotę? Byłam na jego warszawskim koncercie, fascynujace widowisko, ale niemal w całości sprowadzało się do Cornera (tym razem prezentującego się na scenie na kształt postaci z filmów Tima Burtona). Jeśli chodzi o pozostałych instrumentalistów miałam wrażenie... jakby... visualrockowe? (może również za sprawą klimatycznych, acz niezbyt wyszukanych wizualizacji). I grania z pół- , jesli nie playbacku. Mimo wszystko bawiłam się nieźle.

Moze ktoś z Was podzieli się wrażeniami z koncertu którejś z kapel? Ja czekam teraz na Mortiisa :roll:

Wysłany: 2007-06-07 17:24

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

=D CP coraz bliżej
Jakos sie rozpoznamy =P wkacu kazdy z nas kogos tutaj zna
przez znajomosci do siebie dojdziemy
ja z pewnoscia dodam aktualna fotke - bo znow zmienilam kolor wlosow a do 27 lipca zdarze z cala pewnoscia zmienic calkowicie fryz =D czasami nawet moi znajomi mnie nie poznaja
C

Schuld und Sühne

Wysłany: 2007-06-07 19:55

Co do kapel to w moim przypadku... nie znam zadnej. Tak wiec bede polegał na opinii ogółu ^^
Pytani organizacyjne: Ktoś przewiduje jakąś zbiórkę/wieczorek zapoznawczy?

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-06-07 21:32 Zmieniony: 2007-06-07 22:26

Generalnie tegoroczna rozpiska imprezowo-koncertowa tegorocznego C.P. odpowiada mi :) w przeciwnym razie bym nie jechał :twisted:
Będzie fajnie, choć układ koncertowy jak i skład tegorocznej edycji nie powala mnie na kolana.
Jest na pewno kilka smaczków dla mnie i dla tych smaczków warto jechać :)
:arrow: Elvis ....i Ty znajdziesz coś dla siebie zapewne, więc nie musisz polegać na opinii ogółu :) miej tylko uszy szeroko otwarte na dźwięki.

:arrow: Faust ....zapraszam do postu nr2 :twisted: ja się wypowiedziałem już w sprawie czwartkowego spotkania :) Tak więc, palmę pierwszeństwa odnośnie deklarację dzierżę tu ja ! :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-06-08 09:37

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

dr_Faustus Napisał:
[quote:bdfa5d8f39="Elvis"] a co do zbiorki to odsylam do postu Kasi... Wstepnie czwartek wieczorkiem - nikt w sumie chyba jeszcze sie nie wypowiedzial czy sie pisze na owe spotkanie, tak wiec ja bede pierwszym, albo jednym z pierwszych, ktorzy sie podpisuja pod propozycja Kasi (choc my to juz bedziemy mieli beforek przed owym spotkaniem w naszym szalonym autobusie

Pozdrawiam[/quote:bdfa5d8f39]

Ja się wypowiedziałam :twisted: Mam tylko nadzieje, że juz w czwartek tam dotre:)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-06-10 16:01

A i ja chętnie bym się spotkał z ludźmi ale już na samym castle party...

Wysłany: 2007-06-10 16:22

[quote:bf7caf9250="blashyrk"]A i ja chętnie bym się spotkał z ludźmi ale już na samym castle party...[/quote:bf7caf9250]

zapraszamy :) że tak pozwolę sobie wypowiedzieć się za innych :wink:

Re: Najnowsza rozpiska Castle Party 2007 Wysłany: 2007-06-10 21:32

[quote:d73928ab10="minawi"]No i jak widać ploty, jakoby nie miało być imprez czwartkowych w Hacjendzie na szczęście okazały się nieprawdziwe :twisted:
Jeszcze "tylko" załatwić jakieś kwatery na nocleg, a można się już szykować :D

Proponuję 1 spotkanie DarkPlanetowiczów w czwartek o 21 na ryneczku lub gdzieś pod Hacjendą? ;>[/quote:d73928ab10]

Kwatery już załatwione ..... a spotkanie ludzi DP może być świetnym wstępem do całej imprezy. Termin zapodany przez Minawi zdaje się być OK.

Jeśli takie spotkanie miałoby dojść do skutku, to warto by było wyraźnie i jasno to ogłosić, ale wiadomo: jest jeszcze dużo czasu, więc ze spokojem. Póki co śledzę rozwój wypadków na forum

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Wysłany: 2007-06-11 00:08

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Fajnie fajnie a ja dalej nie mam kwatery :evil:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-06-11 00:37

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:bd1243e49d="Indra"]Lato pod namiocikiem Kasiu też ma swoje uroki ;] np komary :)[/quote:bd1243e49d]

Już to przerabiałam za młodu :P

A cP to nie przystanek Woodstock :P

Wiec czekam na jakies info o kwaterach prywatnych, jak nie to sie chyba wbije do kogoś :P

Wysłany: 2007-06-11 02:22

[quote:d458d004da="minawi"][quote:d458d004da="Indra"]Lato pod namiocikiem Kasiu też ma swoje uroki ;] np komary :)[/quote:d458d004da]

Już to przerabiałam za młodu :P

A cP to nie przystanek Woodstock :P

Wiec czekam na jakies info o kwaterach prywatnych, jak nie to sie chyba wbije do kogoś :P[/quote:d458d004da]

Droga Minawi: my daliśmy swoje ogłoszenie na forum miasta: ,,niepaląca, kulturalna para studentów poszukuje ..."

Już po godzinie otrzymaliśmy pierwszy telefon z fajną propozycją.

Pzdr

Wysłany: 2007-06-11 08:14

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Little_China_Girl - dzięki za info, mam nadzieję, że to pomoże, zwłaszcza, że jestem niepaląca i kulturalna :lol:

Wysłany: 2007-06-11 08:17

[quote:a303107c8d="minawi"]Little_China_Girl - dzięki za info, mam nadzieję, że to pomoże, zwłaszcza, że jestem niepaląca i kulturalna :lol:[/quote:a303107c8d]

a jak z piciem?? !! :lol:

Wysłany: 2007-06-11 08:26

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:a3ddaf690c="Semjan"][quote:a3ddaf690c="minawi"]Little_China_Girl - dzięki za info, mam nadzieję, że to pomoże, zwłaszcza, że jestem niepaląca i kulturalna :lol:[/quote:a3ddaf690c]

a jak z piciem?? !! :lol:[/quote:a3ddaf690c]

Nie zadawaj głupich pytań :!: :wink:

Wysłany: 2007-06-11 08:34

:arrow: minawi
Jak jest tak jak myślę to kwatery nie znajdziesz...chyba, że na izbie wytrzeźwień...ale tam ceny są wysokie ulalala....i towarzystwo marne :lol: :lol:

Wysłany: 2007-06-11 13:18

Picie i palenie ? hmmm... wiecie jak z tym jest :)

[quote:e72207fa3b="Kirke_Femme_Fatale"]A jest ktos jeszcze kto szuka kwatery? :DBo mi az glupio szukac, dzwonic i dawac ogloszenie za 1 osobowka :) Wiec? xD[/quote:e72207fa3b]

Nie wiem, czy akurat głupio, ale ktoś potrzebujący sie znajdzie na pewno. Ze spokojem :)

My jedziemy we dwójkę - na kwaterę są dobre sposoby, ale to już na privka

Wysłany: 2007-06-16 14:55

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ufff, dzięki, bo już się załamałam z tymi kwaterami! Chwała Internetowi, DP i gg! :D

Wysłany: 2007-06-16 17:11

Mamy pytanko o dojazd na CP.
Słyszałam, że najlepiej jest jechać PKSem do Bolkowa z Wrocławia.

Czy tych autobusów z Wrocka jedzie na tyle dużo, tak by wszyscy uczestnicy festiwalu mogli tam dotrzeć?
W jakim właściwie kierunku należy jechać ? 8O

Wysłany: 2007-06-16 17:21

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Proponuję wejść na stronę PKS i tam wyszukać - w necie można wszystko znaleźć :)

Do Bolkowa jedzie się w kierunku Jeleniej Góry chyba :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło