Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Włatcy Móch. Strona: 6

Wysłany: 2008-04-02 16:07

A "Czarna msza" ? niezle sie wysmiewaja z subkultury "mroku" o ile dobrze pamietam wm leci w tygodniu na mtv, a w weekendy na tv4. niestety,a moze i stety, ja nie mam mozliwosci ogladania tej "kultowej kreskowki" poniewaz wieczorami, gdy trwa emisja bajki (hmmm do czego by ich zaliczyc? w programie pisze > film animowany dla dorosłych) moja rodzicielka zasiada przed ekranem, a Włatcy uwłaczją jej godności, wiec osentacynie przełącza kanal. Moze to i lepiej, mózgopralnia odroczona zostaje wówczas na dni powszednie, tj. na dni nauki. poziom inteligencji uczniow czasem nie jest zbyt wysoki. i wlasnie z nich twórcy kreskowki biorą natchnienie. Smiac się czy plakać? Czy rzeczywiscie tak wyglada obraz Polski w krzywym zwierciadle? Reszta jest milczeniem

Wysłany: 2008-04-03 19:11

Beta666 (Bicz)
Beta666
raczej Łódź

[quote:5835dd175c="Paskievicz"]nie czaje fenomenu tej kreskówki, jej poziom śmieszności jedst tragicznie niski w porównaniu do np SP[/quote:5835dd175c]

moze i jest nie za wysoki poziom,ale dobrze,ze w Polsce w ogole cos tego typu powstalo.Do South Parku moze Wlatcom troche brakuje,ale az tacy calkiem glupi nie sa,a z czasem moze bedzie powstawac coraz wiecej takich inicjatyw i coraz lepszych :)

Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P

Wysłany: 2008-04-03 19:55

Beta666 (Bicz)
Beta666
raczej Łódź

odrobine cierpliwosci,optymizmu i wiary w osiagniecia polakow :P a sie doczekasz :) Polak potrafi :D

Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P

Wysłany: 2008-04-13 21:45

No właśnie, nigdy nie mów nigdy, bo może sie coś poprawi :P)

Wysłany: 2008-04-17 07:26

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

serial azwlaszcza postacie wydaja sie jakby niedopracowane, chociaz mnie wm sie podobaja.

Czasami warto uciec od zycia...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło