Włatcy Móch Wysłany: 2007-05-04 11:06 Zmieniony: 2007-05-04 11:19
Witam chciałbym poruszyć temat serialu pt.Władcy Much jest to kultowa kreskówka polskiej produkcji napiszcie swoje opinie na temat tego serialu,a jeśli jescze go nieoglądaliście piszcie na priv powiem wam gdzie i jak :P to narazie najlepsza kreskówka obok south parku jaką widziałem,a więc piszcie co sądzicie na temat bochaterów i samego filmu.Pozdrawiam
aVe
Wysłany: 2007-05-04 11:14
Po pierwsze to ta kreskówka ma tytuł "Włatcy Móch" :] Po drugie South Park to przy tym totalna szmira (jak to South Park). Ja włatców wielbię xD A zwłaszcza nieśmiertelnego 8 letniego, zombie lubiącego twarde ziemniaki imieniem Czesio :D
Wysłany: 2007-05-04 11:21
włatców oglądałam...ale od czasu, kiedy co druga osoba udaje Czesia, to jakoś mi się odwidziało.
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-05-04 11:23
'Czesiu śpiewa w srodku... w Czesiu' :D
Dla mnie bomba bez opóźnienia zegarowego. Poraża głupotą, ale śmieszy a to chyba cel tej kreskówki.
Poza tym nie idzie tak na wylgarność jak South Park...
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-05-04 11:24
[quote:5737de864e="SoulHunter"]Po pierwsze to ta kreskówka ma tytuł "Włatcy Móch" :] Po drugie South Park to przy tym totalna szmira (jak to South Park). Ja włatców wielbię xD A zwłaszcza nieśmiertelnego 8 letniego, zombie lubiącego twarde ziemniaki imieniem Czesio :D[/quote:5737de864e]
....a ja Cześka lubię za podejscie do much hahaha, ma pasje w oczach na ich widok haha :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Jaki..? Wysłany: 2007-05-04 11:35
To hyba pierwsza kreskówka,jaka udała się polakom(nielicząć Pieska leszka i Tych innych Generałów Italii xD-Każdy lubi siępośmiać) Jaki według was był najlepszy odcinek,bo według mnie byłto odcinek pt."Wykopki"Piszcie...
Pisać Pisać Trzeba rozkręcić ten temat,jak myslicie ile będzie jesdcze odcinków bo narazie powstało tylko 20-ścia co tydzień jest nowy...
[color=violet:aa54ccd9ac]Przyjrzyj sie animacji w moim podpisie a odgadniesz cóż takiego zrobiłes. Zaoszczędź mi pracy i jak masz pisac podwójne posty nie pisz wcale.
Pozdrawiam
th[/color:aa54ccd9ac]
aVe
Wysłany: 2007-05-04 12:30
Ciężko o dobre kreskówki.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-05-04 14:07
Jak dla mnie to mogą już nawet nie powstawać :) To co jest już i tak zapadnie w pamięć na dłuuuuuuuuugoooo... a być może kontynuacje robione na siłę okażą się totalną klapą.
Ja lubie pierwszy odcinek "Karta Maślany" za moment w którym Maślana mówi
"Panowie wiem co musimy zrobić...
musimy jej tę kartę.................................................Podpierdolić"
Mówi to w tak zaskakujący sposób, że ja zawsze z fotela spadam jak to słyszę :D I to nagłe zbliżenie kamery na jego twarz.... xD
I jak już ktoś wspomniał ta kreska jest lepsza niż SP bo nie idzie tak na banalny, prostacki często i ZAWSZE niesmaczny wulgaryzm. Jest głupia ale nie prostacka. Zaznaczam, że nie chciałem nikogo urazić... po prostu takie jest moje zdanie
... Wysłany: 2007-05-04 17:16
Masz rację "Karta Maślany" to dobry odcinek...Może jescze jakieś pomysły?Jaki odcinek się wam najbardziej podobał
aVe
Wysłany: 2007-05-04 17:28
ten ostatnio mnie powalil na ziemie:
"Druch Boróh"
i Czesia:......patyczki plomyczki.......
jak dla mnie serial mistrzostwo swiata, moze nie wszystkie odcinki sa dobre i ambitne ale jako calosc naprawde bomba......!!!
http://imperiummetalu.pl/
Wysłany: 2007-05-04 18:34
Hehehe :) tia ten odcinek jest szczególnie ,,oryginalny''. Mnie najbardziej rozwalił mąż (a raczej były) pielęgniarki :D to jest dopiero debeściak. Jednak jak zobaczyłem tą górę wódy 8O ..... no cóż.... smaka mi ten odcinek narobił. :D
Nie boję się, gdy ciemno jest. Ciemność za rękę prowadzi mnie.
Wykopki Wysłany: 2007-05-04 21:16
A widzieliście "Wykopki" cytuje ROLNIK-"Osz kur** jego jeba** w dupę mać...zwała albo jak higienista z tym rolnikiem ....A kompletnie rozwalił mnie tekst czesia -Ziemniaczki,smakowe!!!!!!!
aVe
Wysłany: 2007-05-05 07:58
Czesio XD
Wysłany: 2007-05-05 08:41
"...Nad gówienkiem lata mucha
chciał usiąść lecz wiatr dmucha
wiec kupiła se parawan
lecz gówienko zabrał (goryl)pawian..."
Czesio wymiata :twisted: hehehehe chłopak ma swój świat :twisted:
"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."
... Wysłany: 2007-05-05 09:40
Ta albo "Ijescze jeden i jescze raz" "Ona temu winna" xD
aVe
Wysłany: 2007-05-05 13:05
[quote:a499c2ddd6="frija"]włatców oglądałam...ale od czasu, kiedy co druga osoba udaje Czesia, to jakoś mi się odwidziało.[/quote:a499c2ddd6]
Co jak co, ale masz racje - co druga osoba udająca Czesia to jest zło ... szczególnie znajomy z klasy, który namiętnie udaje Czesia i jest osobą, której to najgorzej wychodzi.
Ulubiony odcinek to chyba Wykopki i Autobus i Suwenira
Suwenira zapomnienia wymiata
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2007-05-05 13:42
Ważnie żeby umiec udawac Czesia :) bo z reguły najwięksi entuzjaści udawania Czesia poprostu tego nie potrafią...
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2007-05-05 16:04
czesław...to czesław tylko on umie siebie naśladować :twisted: hehe i Chuck Norris :twisted:
"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."
Wysłany: 2007-05-05 16:39
[quote:4c760572e0="alphar"]ponoć umiem :-) może wynika to z tego, że nie jestem entuzjastką? :)[/quote:4c760572e0]
Alphar mówiąca głosem Czesia... właśnie to sobie wyobraziłem :lol:
Wysłany: 2007-05-05 17:33
[quote:8aac1001f3="alphar"]ja jestem osoba udającą czesia tyle, że ja się z nim wybitnie identyfikuję:-):D Chyba wybaczone, co? :)[/quote:8aac1001f3]
a dlaczego zadna dziewczyna nie chce Andżeliki nasladowac...??!! :twisted:
http://imperiummetalu.pl/