Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Muzyka Waszego alter-ego :). Strona: 3

Wysłany: 2007-04-27 14:26

margott (Bicz)
margott
Piekary Śląskie

a ja ostatnio polubiłam tą nową piosenkę Beyonce i Shakiry i 2 piosenki My Chemical Romance- do posłuchania czasami :)

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Wysłany: 2007-04-30 10:39

do kategorii 'obciachowych' absolutnie tych pań nie zaliczam, ale z pewnością jest to swego rodzaju odskocznia od rzeczy słuchanych 'na codzień'... a mowa tu o o judy garland i marlenie dietrich...

life * is a state * of mind

Wysłany: 2007-04-30 13:23

Europe, mrrrrrrrrr :0 a maja sterte lepszych piosenek niz "the final countdown" :)

.

Wysłany: 2007-04-30 13:33

Europe mówisz? Muszę sprawdzić. :)

A tak to lubię Nelly Furtado (dokładniej kilka kawałków z jej nowej płytki). Poza tym bardzo lubię muzykę "filmową" i "grową". Godzinami mogę słuchać nut z takich gier jak Diablo I i II, Metal Gear Solid, Tony Hawk's ogółem, Nd 4 Spd Ung, czy World of Warcraft lub filmów, np. "300", "Władca Pierścieni" czy "Mortal Kombat" lub nowe "Miami Vice".
Dla relaksu często słucham rapu z lat 90. (2 Pac, Nate Dogg itd.... mniam :) ) i jakiejś lekkiej dyskotekowej nutki (tutaj się nie znam wiec nie wymieniam ).
Więcej nie pamiętam ale jest tego jeszcze trochę, ponieważ lubię każdy rodzaj muzyki i nie skupiam się tylko na jednym gatunku bo bym umarł z nudów :P

Wysłany: 2007-05-08 18:02

czasem lubie Michaela Jacksona albo kredkowe temptation czy tez number of the beast ironowcow :twisted:

Wysłany: 2007-05-08 18:16

ej, Jackson to podstawa ^_^ mój idol od przedszkola. ostatnio jak zaczęłam szaleć w mieszkaniu przy Smooth Criminal, to sąsiedzi pukać w ścianę zaczęli :twisted:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-05-08 18:29

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

hehe a ja mam ostatnio faze na Bloodhound gang :D swietni sa... czasami tez punku poslucham jak kolega podrzuci cos w miare normalnego :D no i podstawa jest disco polo... hitem mojej wycieczki do zakopanego byl przebuj Kanikuly (jesli ktos chce to ponizej zamieszczam link do tego utworu :D)

http://www.youtube.com/watch?v=dmzrlCsSOzM

...miej żabę zawsze pod ręką

Wysłany: 2007-05-08 18:41

disco polo...boysi są najlepsi :wink: i kawałek, gdzie zamiast "w ogóle" jest "wogle" :D wymiatają :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-05-08 19:26

Bloodhound gang te starsze piosneki maja calkiem calkiem
dodam ze w samochodzie mam dwie kasety tradycyjne chinduskie songi zawsze jest faza jakas z tej muzy 8)

Wysłany: 2007-05-09 09:11

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:5c8957a446="Indra"]
Mam coś bardzo obciachowego na kompie: muzyke z akademii pana Kleksa :lol:[/quote:5c8957a446]

Muszę sobie całą ściagnać, bo jak na razie to rządzi u mnie kawałek z tekstem przekręcanym na "skruszyć, ssuszyć, zmielić, zważyć" :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło