Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

cybORGY 8 !!. Strona: last

Artykuł: cybORGY 8 !!

cybORGY 8 !! Wysłany: 2007-02-19 01:24 Zmieniony: 2007-02-19 12:00

ekipa cybORGY ma zaszczyt zaprosić was na 8 edycje kultowej poznańskiej imprezy "cybORGY" odbędzie się w klubie bunuba cafe ul. Szewska 20 w dniu 10.03.2007 w Poznaniu. Tym razem zagrają :

dj's:
electronaut
zodhiak
LeSaDe
EBManiac
NINfected team

wizualizacje na imprezie zapewni Vj trotula

Zapraszamy serdecznie!! Taka impreza już nigdy się nie powtórzy

start: 20.00
wjazd: 5 zł

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

Wysłany: 2007-02-19 01:32

a ja od siebie dodam ze impreza ma sie odbyc 10 marca (tak mozna bylo wyczytac w jakims poscie attacka w innym watku)

Ok wdarzenie dodane do kalendarza mozna sie zapisywac

A z wrodzonej ciekawosci jaki typ muzyki dokladniej zaprezentuje nam kazdy z DJ'ow? :)

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-19 08:52

no no juz mi chlopacy mowili :D z Ninfected bedzie jeszcze lepsza zabawa :D

Wysłany: 2007-02-19 09:03

[quote:96fcb46fca="alphar"]Phantomu, Phantomu, a Ty ciapa jesteś, przecież zodhiak napisał, że 10.03 [/quote:96fcb46fca]

gdy ja pislaem mojego posta daty nie bylo zobacze ze zodhiak modyfikowal wpis :twisted:

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-19 12:10

[quote:7e0045c3cc="alphar"]Phantomu, Phantomu, a Ty ciapa jesteś, przecież zodhiak napisał, że 10.03 [/quote:7e0045c3cc]

nie nie Phantom miał racje, ja nie podałem daty na początku dlatego potem zmodyfikowałem posta

co do pytania o sety dj'ów to nie jest prosta sprawa ponieważ każdy indywidualnie podchodzi do sprawy i tworzy seta na impreze wiadomo ale po krótce moge spróbować:
NINfected wszyscy znają wiedomo mniej wiecej jak Skoczek i Kmasz grają z pewnością bedzie szybko, tanecznie i industrialnie, jeśli chodzi o EBManiaca to tutaj sprawa jest prosta OLD SCHOOL EBM :D sety EBManiaca wyciskaja resztki potu i sił :D
LeSaDe - jak zawsze po północy zmieni impreze na psyBORGY a wiec duża dawka psy i goa trance'u. Jeśli chodzi o mnie to pewnie poczęstuje was muzą z pogranicza electro i electro clash'u a electronaut nie wiem co dla was szykuje :D ale z pewnością jakiegoś szybkiego i energetycznego seta!
Całość "uwizualni" wam trotula która zrobi dla nas z pewnością klimatyczne wizualizacje.

Także rezerwować sobie termin (i jak zwykle masażyste/tkę na niedziele ) będzie gorąco!! 8)

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

Wysłany: 2007-02-19 14:32

juz sie szykuje

Wysłany: 2007-02-19 14:57

jeszcze tylko mała uwaga: startujemy juz od godziny 20.00 nie tak jak było dotychczas o 21.00

Wysłany: 2007-02-19 15:18

ja i tak wczesniej niz o 21ej nie moge wiec mi to bez roznicy

Wysłany: 2007-03-02 20:22

Uwaga:Dla pierwszych 20 osob beda plytki (IAMX i niespodzianka) :twisted:

Jak wiecie na tej edycji zagraja ninfected i ebmaniak.
Ci ktorzy bardziej interesuja sie scena poznanska wiedza ze NINY zawsze grja ciekawie i na wysokim poziomie.Jesli chodzi o EBMANIAKA to najwiekszy fanatyk EBM jakiego znam a gra naprawde niesamowice energetycznie...

Ci co bardziej wnikiliwi zauwazyli ze za wizuale odpowiadac bedzie Trotula i ci co sie troche bardziej vj-stwem interesuja wiedza ze jest na ten moment chyba najlepsza w naszym kraju-raju (0czywiscie klimaty electro/industrial/gohic).

Tak wiec zapraszam bo bedzie ogniscie.W KONCU JAK ORGIA TO ORGIA 8)

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Wysłany: 2007-03-02 23:33

ORGY ORGY :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-03-03 13:24

W Banuba konczy sie wlasnie remont.Sa nowe kolory, nowe swiatla rowniez na dancefloore.Ucieszy pewnie wszystkich informacja ze na dole bedzie mozna kupic piwo

Wysłany: 2007-03-03 14:34

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:c9f1b38b2c="electronaut"]Ucieszy pewnie wszystkich informacja ze na dole bedzie mozna kupic piwo [/quote:c9f1b38b2c]

Widzę, że znasz nasze potrzeby 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-03-03 17:00

no no :) takiej wiedzy nowej na temat klubu to nawet ja nie posiadałem do teraz :D hehe może bunuba sie przystosowuje DO NAS!! :)) no to cóż, Fucking On The Dancefloor poraz 8 -my już za TYDZIEŃ!! :twisted:

Wysłany: 2007-03-03 18:17

tu nie ma na co czekać!! tu trzeba poprostu być!! :D ^ ^

Wysłany: 2007-03-03 20:03

Ja równiez sie pojawię... Tym razem z wieksza dawka sił (mimo, ze w sobote mam egzamin z matmy)

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-03-04 19:50

[quote:c8786ae01d="electronaut"]W Banuba konczy sie wlasnie remont.Sa nowe kolory, nowe swiatla rowniez na dancefloore.Ucieszy pewnie wszystkich informacja ze na dole bedzie mozna kupic piwo [/quote:c8786ae01d]

No to jest szansa, że będzie przyjemniej - poprzedni zestaw kolorów jakoś mi nie leżał. Fajnie, że na dole będzie można kupić piwo i mam nadzieje, że będzie miało więcej procentów niż oststatnio (zdecydowanie było za mało piwa w piwie - nie lubie jak ktoś na mnie oszczędza)

Wysłany: 2007-03-04 22:04

ja chce jeszcze bardziej dostepny kibelek,bo czekanie w kolejce potrafi dobic hihi no ale wiem,ze to nie jest zalezne od was

Szczerze mowiac nawet nie zwrocilam uwagi na kolorki :roll: jakos tak pomaranczowo mi bylo,ale nie wiem czy to nie byly czasem moje dredziki 8)

nom Krax masz racje z tym piwem bylo cos nie tak

Wysłany: 2007-03-05 16:57

[quote:eed402f0f3="CyberLacha"]ja chce jeszcze bardziej dostepny kibelek,bo czekanie w kolejce potrafi dobic hihi no ale wiem,ze to nie jest zalezne od was

[/quote:eed402f0f3]

Nie o cos zorganizujemy.Moze jakies turystyczne toalety?Albo nie!Dla pierwszych 15 osob siku bez kolejki??? Co wy na to? :D

Wysłany: 2007-03-05 19:50

[quote:c42070c717="electronaut"][quote:c42070c717="CyberLacha"]ja chce jeszcze bardziej dostepny kibelek,bo czekanie w kolejce potrafi dobic hihi no ale wiem,ze to nie jest zalezne od was

[/quote:c42070c717]

Nie o cos zorganizujemy.Moze jakies turystyczne toalety?Albo nie!Dla pierwszych 15 osob siku bez kolejki??? Co wy na to? :D[/quote:c42070c717]

buahahahaha toj tojek na danceflorze to by byla jazda :twisted:

Wysłany: 2007-03-05 20:03

[quote:87d60d7ccf="electronaut"]
Nie o cos zorganizujemy.Moze jakies turystyczne toalety?Albo nie!Dla pierwszych 15 osob siku bez kolejki??? Co wy na to? :D[/quote:87d60d7ccf]

W takim razie będę czatować pod Banuba od południa :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło