Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

cybORGY 8 !!. Strona: 4

Artykuł: cybORGY 8 !!

Wysłany: 2007-03-11 20:50

heh zauwazylam,ze co chwile ktos w niego wpadal albo raczej,ze on spadal

och,ale ja wczoraj spostrzegawcza bylam :roll:

Wysłany: 2007-03-11 21:23

Ja nie byłam wczoraj nastawiona imprezowo i do 2 nie poleciało nic, co by mnie imprezowo nastawiło, więc z przyjemnością udałam się do domu. Jedyne wyraziste wspomnienie, które zostało mi po tej imprezie to ślady farby na ciuchach (wydłubywanie jej resztek z łańcucha wymaga niezłej cierpliwości).
Faktycznie Wareczce z lodówki nic nie można zarzucić (ja akurat płaciłam za nią równe 5zl).
Te fragmenty wizuali, które udało mi się zobaczyć były fajne - szkoda, że nie ma tam bardziej widocznego miejsca na ekran.
A no i fajnie zrobili te miejsca na świeczki w ścianach. Mam nadzieje, że nie wynieśliśmy całej nowej farby ze scian do domu :)

Wysłany: 2007-03-11 21:29

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Hehe, to ja już wiem, skąd ten pomarańczowy kolorek na mojej kurtce! Dzięki że mnie ktoś oświecił :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-03-11 21:40

Proszę bardzo :D Ja sie tylko zastanawiam, czy został tam odcisk mojego tyłka, bo ilość farby na spodniach wyraźnie na to wskazywał... :?

Wysłany: 2007-03-11 21:48

ciuchy zdazyly juz zostac wyprane, wiec naawet nie wiem... za to pomaranczowy akcent na torebce rzeczywiscie mnie zastanawiał...

Wysłany: 2007-03-11 22:18

cholera ja nie mam zadnych pomaranczowych akcentow .. :roll:

Wysłany: 2007-03-11 23:37

no no widze Mandy,ze jednak pozniej ci sie spodobalo fajniutko :)

Wysłany: 2007-03-11 23:47

nigdy mnie jeszcze nozki po parkietowaniu nie bolaly.. :twisted: :twisted: :twisted:
czasem tylko po imprezach glowa boli

Wysłany: 2007-03-12 00:03

jak nogi i głowa bolą to znaczy ze impreza udana 8) nienarzekac zatem 8)

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

cybORGY Wysłany: 2007-03-12 00:08

Witam wszystkich
Chciałbym dodać,że choć spędziłem zaledwie 2 godziny na imprezie to bardzo mi się podobało. Cieszę się również, że godzinka EBM nie wystraszyła nikogo. No może z wyjątkiem mega old scholowego kawałka Zentrum der Arbeit "Neonazi". Chyba nikt nie wiedział o co chodzi kiedy zaczął przemawiać Hitler. Oczywiście to był kawałek anty Nazi!

Artur wielkie dzięki za zaproszenie! ZodhiaK dzięki za pomoc!

EBManiac

W pracy i w życiu trzeba być optimistą !!! Nie ma wtedy rzeczy nie możliwych

Wysłany: 2007-03-12 00:16

EBManiac - zawsze jesteś mile widziany na tej imprezie!! old school EBM to podstawa na każdej imprezie!! 8)

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

Wysłany: 2007-03-12 00:35

ooooo i to jest prawidłowe podejscie do sprawy Pani Alphar zabawa i przyjemności przedewszystkim wspomnienia są bezcenne

Wysłany: 2007-03-12 00:48

hihihih :D przepraszam Alphar :) nie chciałem :*

Wysłany: 2007-03-12 01:02

ja sie wlasnie chce rozerwac i juz mi sie coraz bardziej cni co by isc potanczyc

Wysłany: 2007-03-12 01:14

bo sobie wczoraj nie potanczylam :evil:

poza tym przy dobrej muzyce to mozna do upadlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(jesli kac cie kochana nie zabija)

hihi Twoj pluszowy mis nadal nie doszedl do siebie po podbojach fortu hihi /mam nasze foto

Wysłany: 2007-03-12 01:20

na mnie sie misiu nie zemsci prawda ??? ja mu tylko dobrze robilam :twisted:

buahahaha dobra koniec dyskusji,bo sie jakis offtop zrobi

Wysłany: 2007-03-12 01:29

:lol: wampir !!!pazurami !!!nono ,nie ladnie!!!

Na cybORGY nikt misi nie molestuje ,wrecz jest za grzecznie,bo wszyscy sa pochlonieci muzyka

to jest orgia parkietowa!!!

Wysłany: 2007-03-12 12:44

:lol:
ehhh to połikendowe poczucie humoru... zupełnie jakbyś wrócił z Manieczek :wink:

Wysłany: 2007-03-12 14:23

mroczne mianieczki :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-03-12 15:03

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło