Wysłany: 2010-05-03 22:35
Czy ktoś oglądał Nekromantika dwie cześci ,bo w pierwszej fajna muza jest,w każdym razie polecam.
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Wysłany: 2010-05-04 07:40
[quote:466595a366="Hitler"][quote:466595a366="Palmus"]Czy ktoś oglądał Nekromantika dwie cześci [/quote:466595a366]
no pewnie że oglądałem
[quote:466595a366="ZgnilyChlopiec"]
Oglądałem wiele horrorów i zdecydowanie stawiam na "Sierociniec" hiszpańskiej produkcji . .niesamowity. Polecam - warto![/quote:466595a366]
ja cie blagam, jak to ma być najlepszy horror jaki w zyciu widziales, to weź się zastrzel od razu i nie rób z siebie lamusa [/quote:466595a366]
A ty, o wielki znawco horrorów idź się zastrzel tak po prostu, jako przysługa dla innnych.
Co do horrorów to Sierociniec świetny zgadzam sie :) Mnie najmocniej dobił Paranormal Activity bo pokazuja tam wlasnie strach w tej czystej postaci.
Natomiast jestem absolutnym maniakiem serii Obcy i do konca swiata bede utrzymywal ze lepszego hiorroru jeszcze nie nakrecono i pewnie sie nie nakreci :)
Don't try to show them, how much above them you are
Wysłany: 2010-05-13 16:37
wczoraj obejrzałem Drag me to hell z 2009 roku.
nawet nawet..
http://www.filmweb.pl/f466366/Wrota+do+piekie%C5%82,2009
Padam by wstać, wstaję by pić, piję by paść, piję by żyć
Wysłany: 2010-05-13 17:12
Wcześniej oglądnęłam 'Evil dead',dwie części[mam jeszcze w planie kolejne części do przeglądnięcia,przy czym też kilka filmów,jeśli w ogóle na to znajdę pieprzony czas]-1.z deka mnie przeraziła,2.już nie[ciekawie się raczej oglądało,prawie przez cały film rechotałam jak głupi do sera,heheh].
'Paranormal activity' też przejrzałam-niezły film,jeśli rzeczywiście jest to dokument[słyszałam od kogoś,że niby jest],to strach się bać.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Wysłany: 2010-05-13 20:12
jeżeli chodzi o film wrota do piekieł to moim zdaniem średni horror.Oczekiwałem po zwiastunie że będzie ciekawie ale wyszło inaczej.
Moim zdaniem najbardziej zabawne sceny tego niby horroru to:
1. Kowadło spadające na głowę i wylatujące oczy
2. Potknięcie się tej blondyny na pogrzebie i wyrzyganie tego zielonego czegoś do jej ust
3. Usta-usta w samochodzie w podziemnym banku
Jeżeli chodzi o horrory to nie lubię serii piły nie rozumiem jak można tak długo to tworzyć o tym jak ludzie obcinają sobie ręce nogi, wyrywają sobie łańcuchy z ciała itp itd, to chore.Skasować sobie można mózg. Jeszcze będą 2 części.Czyli razem 8(ostatnia w 2011r). Mówią ludzie że koniec świata będzie w 2012r. może dlatego ze Piły już nie bedzię Z orrorów najbardziej lubię resident evil i cannibal holocaust.
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż być kochanym za to kim się nie jest.
Wysłany: 2010-05-13 22:48
horror to ja mam jak mi ktoś każe oglądać takie paskudztwa... np. na sylwestra, a fuj!!!
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Wysłany: 2010-05-14 19:03 Zmieniony: 2010-05-17 23:04
o gustach się nie dyskutuje za bardzo ;/ jak to powiedział Kuba Wojewódzki w Mam Talent ".... niektórzy lubią jak im cyganie grają a nie którzy jak im buty śmierdzą..." każdy ma prawo lubić inny gatunek filmu.....
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż być kochanym za to kim się nie jest.
Wysłany: 2010-05-18 15:29
Taa,o ile 1.seria była w miarę znośna,to im głębiej w las,to tym bardziej mam ochotę samoistnie przełączyć na inny program :P
A kto oglądał 'Klan'? Ponoć jest to naprawdę świetny horror :D
Wysłany: 2010-05-18 16:00
''Moda na Sukces'', groza nieśmiertelna. Polecam Wolf Creek (2005), zaliczyłabym bardziej do kategorii film psychologiczny, ale naprawdę moim zdaniem, świetny film.
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
. Wysłany: 2010-05-18 17:27
[quote:49775017d0="shagi666"][quote:49775017d0="Nuta"]Taa,o ile 1.seria była w miarę znośna,to im głębiej w las,to tym bardziej mam ochotę samoistnie przełączyć na inny program :P
A kto oglądał 'Klan'? Ponoć jest to naprawdę świetny horror :D[/quote:49775017d0]
Nie chodzi mi o serial. ;/[/quote:49775017d0]
A o co,jaśnie panie? 'Skazany na śmierć'[dokładniej 'Prison break'] to chyba serial,a nie film...
Wysłany: 2010-05-18 17:38
Zajrzałam w sieć,chodziło ci o 'Seed'? Jeśli tak,to zwracam honor
Wysłany: 2010-05-20 12:01
Od siebie mogę polecić genialne Re-Cycle, film bodajże z Tajlandii. Nie jest to typowy horror, raczej horror pomieszany z fantasy. Klimat ma w każdym razie świetny. Zainteresowanych odsyłam na filmweb/imdb po szczegóły
me ne frego
Wysłany: 2010-11-06 14:50
Ostatnio obejrzałem Pandorum (2009). Horror Sci-Fi. Generalnie nie przepadam ani za horrorami ani sci-fi ale ten film jednak przykuł moją uwagę (wyjątek stanowią także wszystkie częście Aliens). Przede wszystkim uwielbiam wnętrza starych i niszczejących statków kosmicznych. Mroczne korytarze od krótkich ciasnych po długaśne szerokie. Kilometry rur, pajęczyny nieskończonych kabli, stalowe ściany, posadzki, kapiąca woda. A w szczególności lubię oddech wnętrza tych statków... różne dziwne dźwięki... szumy, trzaśniecia...
Wracając do filmu. Podoba mi się w nim również to, że końcówka jest zupełnie nie do odgadnięcia i niesamowicie zaskakująca. Tak samo rzeczywiste położenie statku i czas jaki w nim spędził. Wow! Film nie należy do tych z cyklu sieczkowatych. W gruncie rzeczy bardzo nie wiele w nim przemocy. Film w zupełnie inny sposób trzyma napięcie. Ale to już trzeba zobaczyć samemu. Serdecznie polecam :)
[img:d40e7eda30]http://api.ning.com/files/xTZXmDh9Ptp7kOakeyCuSuzVNl*Ptk-CFHJB*7qHHB100As9bqiRIW69kSP9Ynw2EgPhsjFI51JBPferLl1fqsGtaXUNai5R/Pandorum2009090307maxi.jpg[/img:d40e7eda30]
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2010-11-06 18:04
Potwierdzam-'Koszmar z ulicy Wiązów',klasyka nie do przebicia :] Nawet remake się przy nim chowa.
Hm,i mogę podać 'Halloween'-miło się go ogląda,ma klimat.
Wysłany: 2010-11-06 22:14 Zmieniony: 2010-11-06 22:20
Tak 30 dni nocy było niezłe,ale tylko pierwsza część,dwójka już jest skopana > 30 Days of Night: Dark Days < :)
[color=RED:e22feeabc6]>>>[/color:e22feeabc6]
[color=green:e22feeabc6]30 Days Of Night: Dark Days > [/color:e22feeabc6]Trailer
[color=RED:e22feeabc6]>>>[/color:e22feeabc6]
[img:e22feeabc6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:e22feeabc6]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-11-07 08:41
Nie wiem,'Smakosz' akurat mnie przynudził.
'Constantine' nie jest straszny,ale mam do niego sentyment.Mogę go oglądnąć nawet z 1000 razy,i tak mi się on nie znudzi.
Przypomniałam sobie o 'Krzyku' i 'Cube'ie'.Wywarły na mnie niezłe wrażenie.
widziałem to kiedyś może do najlepszych nie naleszy ale ma k Wysłany: 2010-11-14 20:40
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Wysłany: 2010-11-14 21:53
Oczywiście
Dracula Copolli
Wywiad z wampirem
Egzorcysta
Królowa potepionych
Lost Boys
Omen
Ptaki
Helloween
Freddy Kruger to by było na tyle ,jak se przypomne to dopisze reszte
Chwytac chwile ?
Wysłany: 2010-11-14 23:22
Jeśli chodzi o mnie, lista horrorów ma się następująco:
1. Ring (ten pierwszy japoński - wersja amerykańska nie miała już tego klimatu)
2. Blair Witch Project
(i tyle jeśli chodzi o produkcje zachodnie)
3. Mononoke - serial anime z całkiem niezłym klimatem i dość niestandardową kreską...
4. Ayakashi ~japanese classic horror~
5. Higurashi no Naku Koro ni - anime dla osób o naprawdę mocnych nerwach
:>
Wysłany: 2010-11-14 23:27 Zmieniony: 2010-11-14 23:30
No no, widzę że tez ktoś ogląda anime ! ;-]jeżeli chodzi o animacje japońską to... polecam Elfen Lied.
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander