Wysłany: 2007-02-08 15:43
a ja stwierdzę jedynie to, że temat zaczyna nudzić i zamieniać się na taki, na który zamieniło się tu już wiele forum... kłócenie się, kto ma rację, kto czego słucha i czego słuchać powinien nie doprowadza do niczego... więc może jak to Phantom ma napisane, jakiś moderator powinien to zamknąć... po samym temacie forum wiadomo było, że wywoła się tu mała,czy większa kłótnia :?
prawda jest taka, że młodzi "klimaciarze" pozostaną jak narazie młodymi i nie zmieni to nikt, kto słucha tego rodzaju muzyki już od dobrych kilku lat. więc po Ch*** o tym wszystkim gadać :? młodzi dorosną i będą pier***** młodszym, że są beee, że nic nie wiedzą. no bo kto na początku wie już wszystko.
mam nadzieję, że ta jedna panienka(sorry, nicki wasze mi się mylą, bo są jakieś takie...podobne -hehe. nie to co fija bez blata i freya z blatem :twisted: ), która teraz uważa za najlepszy gatunek gotyku zespół evanescence, wyrośnie na porządną laskę, która będzie się znała na rzeczy :wink:
tyle mam do powiedzenia i wołam o pomstę do moderatorów :!:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-02-08 15:52
[color=red:7f902c4d5e]No to slowem zakonczenia gdyz temat zostanie zamkniety powiem, iz jest to kolejny watek na forum, ktory w zamysle mial byc debata na poziomie a skonczyl sie przepychanka czyja racja jest mojsza....a czyja najmojsza. Przykro mi stwierdzic, ze przewaznie osobami za to odpowiedzialnymi sa najmlodsi forumowicze (nie jest to przytyk personalny). Polecam sledzic inne watki na forum....analizowac je....i szesc (szec, szesc?) razy przemyslec swoja wypowiedz lub temat, ktory chce sie zalozyc zanim sie to zrobi.
Teraz pewnie czesc z Was naskoczy na mnie, ze jestem nietolerancyjny.....czesc powie, ze wg. nich to ja tez gowniarz jestem i sam bog (o ile istnieje) wie co jeszcze.
Chcialem zaznaczyc, ze nie jestem tez stronniczy i nie dzialam pod zadnym wplywem......[/color:7f902c4d5e]
"Tonight's the night..."