Wysłany: 2006-12-14 08:23
ale ja gryzę :twisted: (co niektórzy to wiedzą :P)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-14 09:00
Minawi ty gryziesz?? hehehe jakos nie zauważyłam, albo raczej odczułam
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-12-14 10:28
[quote:ee530c9c0e="noone81"]OOOOOO :) A Pan Racjonalista to mi się przewinął przed oczami parę razy :D
Ale pogadać to nie było okazji... no chyba, że nie pamiętam :P[/quote:ee530c9c0e]
W Bazylu było tyle osób że nikogo nie kojażyłem z forum. Poza Hexe która sama mnie zatrzymała:) Następnym razem naprawde każdy powinien wyjsć na scene i łądnie się przedstawić ;] Nie chodzi o jakieś poważne podejście do tego, tylko po to by było zabawnie:D Pozatym dzięki temu można by było poznać ludzi którzy nie są na forum ale po prostu przyszli na impreze. Wiem że nie odkryje ameryki ale środowisko w jakim sie obracamy nie jest zbyt popularne i dobrze jest wzmacniać więzi w wszelki mozliwy sposób. Pomysł przedstawiania sie jest tylko przykładem. Może po prostu bedziemy sie częsciejs potykać na jakiś imprezach.
Trzeba było mi podłożyć noge żeby się zatrzymał i napewno byśmy porozmawiali.:)
O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]
Wysłany: 2006-12-14 10:54
[quote:eb97ad799f="minawi"]no coż, ja do miłych osób nie należę 8)
ale ja gryzę (co niektórzy to wiedzą [/quote:eb97ad799f]
<uśmiecha się i ściska, bólu się nie boi..> :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2006-12-14 11:08
[quote:76feaa3e0c="Racjonalista"]Następnym razem naprawde każdy powinien wyjsć na scene i łądnie się przedstawić ;] Nie chodzi o jakieś poważne podejście do tego, tylko po to by było zabawnie:D [/quote:76feaa3e0c]
zgadzam sie :) fajnie by bylo was poznac :) bo w sumie to nie kazdy tez jest taki odwazny zeby podejsc i stwierdzic " cze to ty ... to z toba gadalem o ..."...
si vis amari, ama
Wysłany: 2006-12-14 11:10
[quote:4576ffbef7="Racjonalista"]Trzeba było mi podłożyć noge żeby się zatrzymał i napewno byśmy porozmawiali.:)[/quote:4576ffbef7]
to jest mój tekst :P
Wysłany: 2006-12-14 12:10
tantiemy sie naleza :D
si vis amari, ama
Wysłany: 2006-12-14 13:57
a ja byłam na scenie i do tego śpiewałam... (całe szczeście że niespecjalnie było to słychać )
Noone nasteopnym razem obie staniemy na scenie i sie przedstawimy
Wysłany: 2006-12-14 14:57
Koncerty Great, Afterparty a lot better :D Gratuluje pomyslu :D I nawet jesli zdzrzyly sie osoby, ktorym muza nie pasila zdaje mi sie ze sa w sporej mniejszosci...
CHMK juz sie zdecydowales na to pozowanie do aktow?? "pokaz to sfotografuje" :P ten tekst chyba Ci w pamięć zapadnie:D
PS. dzieki za zaproszenie ;D
o mnie?... sprawiam czasem wrazenie zamknietego w sobie jednak to jest pozor:D choc tez dusza towarzystwa to ja nie jestem... Wole miec kilku przyjacioł w prawdziwym tego slowa znaczeniu niz tlumy falszywych...
Wysłany: 2006-12-14 15:02
Przesadzacie z tym przedstawianiem... :wink: jak kupię sobie koszulkę tokio hotel i wyjde się przedstawić to będzie łatwiej mnie zapamietac. :)
Ja na początku kojarzyłem z wyglądu tylko minawi... potem poszło z górki. Poza tym to wspaniałe uczucie poznawać wciąż nowych ludzi... (poza tym to że ktos gryzie nie oznacza że nie nalezy do miłych osób :twisted: :twisted: )
Ja z niecierpliwością czekam na śpiewający duet Hexe i noone... :D
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-14 15:09
jaki spiewajacy duet?? Th czyś Ty zwariowal?? chcesz ogłuchnąc??
PS w przyszły czwartek idziemy na karaoke, po szczegóły zwracać sie do mnie :twisted:
Wysłany: 2006-12-14 15:10 Zmieniony: 2006-12-29 17:49
:roll:
Wysłany: 2006-12-14 15:17 Zmieniony: 2006-12-29 17:48
Wysłany: 2006-12-14 15:29
[quote:c2c276edf1="kontragekon"]To może darkplanetowe identyfikatory, ale wielkości cztery razy większej niż normalna:) Na górze ''DarkPlanet.pl'', na dole ''Jestem zajebista/-y!'' a pomiędzy miejsce na nick:)))) Ja zamiast ''jestem zajebista'' będę miała ''kocham cyce Schwei'' :twisted:[/quote:c2c276edf1]
hehehehehehhehehehe :lol: nie moge ... ja proponuje zamiast "jestem zajebista" to "fajna dupa ze mnie" :twisted:
.
Wysłany: 2006-12-14 15:33
[quote:3a0af27336="noone81"]
Oswiadczam, że na następnym zjeździe Zona moja [b:3a0af27336]bedzie w polarze [/b:3a0af27336]:P i niech się mój Brat Astarot denerwuje :twisted:[/quote:3a0af27336]
Ciekawe co myśli o tym pomyśle schwei. To już normalnie pod chorobliwa zazdrość podchodzi :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-12-14 15:40
[quote:647990de36="th"]Przesadzacie z tym przedstawianiem... :wink: jak kupię sobie koszulkę tokio hotel i wyjde się przedstawić to będzie łatwiej mnie zapamietac. :)
Ja na początku kojarzyłem z wyglądu tylko minawi... potem poszło z górki. Poza tym to wspaniałe uczucie poznawać wciąż nowych ludzi... (poza tym to że ktos gryzie nie oznacza że nie nalezy do miłych osób :twisted: :twisted: )
Ja z niecierpliwością czekam na śpiewający duet Hexe i noone... :D[/quote:647990de36]
th z ciekawości jak byłeś ubrany ??? bo wydaje mi się, po avatarze , iż Ciebie z imprezy kojarzę[/i]
Wysłany: 2006-12-14 15:48
etam... wejsc i zejsc ze sceny chociaz by mozna :)
si vis amari, ama
Wysłany: 2006-12-14 15:50
[quote:48a3bda840="eIcILipse"]
th z ciekawości jak byłeś ubrany ??? bo wydaje mi się, po avatarze , iż Ciebie z imprezy kojarzę[/i][/quote:48a3bda840]
Na czarno :twisted: (szczegółowiej? czarna koszula)
Wysłany: 2006-12-14 16:03
[quote:53b9850f0b="th"][
Na czarno :twisted: (szczegółowiej? czarna koszula)[/quote:53b9850f0b]
to w takim razie nie Ciebie kojarzę, Pan o którym myślę był ubrany na czerwono, czerwienił się w oczach .. :wink:
Wysłany: 2006-12-14 16:10
co myślę o czym?
- o chorobliwej zazdrości mojej Żony? - uwielbiam czuć, że jestem tak mocno kochana! :D
- o pomyśle z plakietkami? - świetny pomysł, tak samo jak z przedstawianiem się! dla starych Darkplanetowiczów to może nic trudnego, poznać kilka nowych osób, ale pomyślmy o użytkownikach, którzy są tu od niedawna... wchodzą na zlot, gdzie plącze się milion osób ... mają podchodzić do każdego i pytać: "eee....czy ty może jesteś XYZ? nie? a, to sorry......." ????? jeśli publiczne przedstawianie się kogoś przerasta (co jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe), to może warto pomyśleć nad czymś innym? bo ja wiem, może wyświetlać na jakimś ekraniku zdjęcia naszych mordek z podpisami? albo takie fajne tablo zrobić?
- o dyskusji na temat cyców mych? jedni chcą mnie w polarze, inni najchętniej by mi go spalili :cry: :x może ja na następny zlot na golasa przybędę??? to się nie będziecie mogli prześcigać w pomysłach na moją kreację :twisted: :twisted: :wink:
a tak a propos - Mirtha ma świetny pomysł na przyodzianie mnie! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: