Wysłany: 2006-12-13 10:29
miski zdjęcia miały trafic do nie a nie do Ojca Dyrektora... no chyba że Lathea sama je wrzuci
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-12-13 11:14
przekierowanie nastapilo:D teraz pytanie KIEDY:D?
:P
Wysłany: 2006-12-13 12:10 Zmieniony: 2006-12-29 17:51
:roll:
Wysłany: 2006-12-13 14:07
Cala przyjemnosc po naszej stronie :D I mamy nadzieje, ze bedziemy mieli jeszcze niejedną okazje by Was goscic, chocby przy okazji III Darkplanet Night :D
Wysłany: 2006-12-13 15:13
W mojej galerii macie zajawke, jakies 20 najbardziej ludnych zdjec. Bawcie sie dobrze je ogladajac, mam nadzieje ze na dniach będzie wiecej:D
propo zdjec - kto robil z galerii tą fotę ze mna 'how cute' :D?
Wysłany: 2006-12-13 15:37
[quote:c0ea84f62b="Lathea"]W mojej galerii macie zajawke, jakies 20 najbardziej ludnych zdjec. Bawcie sie dobrze je ogladajac, mam nadzieje ze na dniach będzie wiecej:D
propo zdjec - kto robil z galerii tą fotę ze mna 'how cute' :D?[/quote:c0ea84f62b]
hehehe z tego co sie zorientowalam nie ma mnie na zadnym zdjeciu :twisted:
a zdjecie o którym mooiwsz zrobił Phantom chyba... ale ciiiiiiiiiii
Wysłany: 2006-12-13 15:50
Hexe, nie ma Cie na zadnym z tych 20 byc moze, chociaz tam jedno takie bylo na koncu przy bramce i tam chyba stoisz w drzwiach, poza tym na pewno wsrod moich 167 jest jedno na ktorym jestes sama:> Ty Ty i tylko TY!:)
:twisted:
Wysłany: 2006-12-13 15:54
a juz sie cieszyłam.... :P
Wysłany: 2006-12-13 16:43 Zmieniony: 2006-12-29 17:50
:roll:
Wysłany: 2006-12-13 18:13
[quote:eeeb38a202="noone81"]A mnie tam stanowczo za dużo, ZA DUŻO !! A paru to nawet nie pamiętam, jak pozowałam :P[/quote:eeeb38a202]
e tam , noone, Ciebie na zdjeciach nigdy za duzo:D
Wysłany: 2006-12-13 19:05
Ty noone ciesz się że zdjęcie z dowodem nie wyszło mi. Już wiecej nie bede się bawić tymi guziczkami na nieswoich aparatach :/
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-13 20:30
[quote:ed4b4c3c53="noone81"]Ty też drogi Th powinieneś się cieszyć, że nie wyszło to zdjęcie, bo by się to zapewne skończyło tak, jak to już zapowiadałam wcześniej :twisted:
[/quote:ed4b4c3c53]
Własnie dlatego próbuje coś uratowac z tego zdjęcia... ;>
Wysłany: 2006-12-13 21:33
Czas dopisać coś od siebie. Impreza udana. Chociaż na przyszły raz "DJ" musi sie zdecydować co bedzie grał... nie na da sie wszystkich zadowolić wiec najlepiej trzymać sie jakiegoś konkretnego tematu. Zgadzam sie że bazyl to nie jest najlepsze miejsce na takie zdażenia chociażby ze względu na kiepską akustyke. I może następnym razem każdy wejdzie na "scene" i przedstawi się adnie wszystkim :D
pozdrowienia dla Hexe (dzieki za Toola :D )
Czekam na kolejną taką impreze.
O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]
Wysłany: 2006-12-13 21:33
Teraz samobójco, ale jak mi się uda coś wyciągnąc z tych zdjęć (co jest bardzo wątpliwe) to przeistoczę się w szantażystę :twisted: :twisted: :twisted:
Ale to zdjęcie naprawdę jest skopane, więc raczej nie masz sie czego obawiac. :/
Alkohol i mój antytalent zrobiły swoje. :/
Wysłany: 2006-12-13 21:49
świetny pomysł z tym przedstawianiem się! :)
Wysłany: 2006-12-13 22:52
czy swietny, ciekawy... ale mnie na scene nie wyciagniecie:) polowa wie ktora to ja, a druga polowa niech pyta tej pierwszej:P
Wysłany: 2006-12-13 23:07
przedstawiać się?? nie no po co... podzielam zdanie Lathei... połowa nas zna (bosze mnie to juz chyba prawie wszyscy po tym jak sie wydzierałam...)
Racjonalisto dzieki za pozdrowienia
Wysłany: 2006-12-14 04:43
Wreszczie udało mi się przeczytać Wasze wszystkie wypowiedzi. I chciałabym coś skrobnąć cichutko..
Przedewszystkim DZIĘKUJĘ za Dark party , po pewnych wydarzeniach w moim życiu dawno już nigdzie nie wychodziałm, nie uczestniczyłam w żadnych większych imprezach.
Od tego roku coś się zmienia na szczęście :) Ze znajomymi przyszliśmy na koncerty (dlatego ja uważam, że bdb , iż impreza nie była zamknięta, bo jeśli by była to napewno bym tam nie trafiła). Po wysłuchaniu zespołów zostaliśmy trochę dłużej.. I naprawdę świetnie się bawiłam, podziękowania dla organizatorów !!!!!
Dziękuję także ludziom , którzy mimo , iż mnie nie znali serdecznie się uśmiechali !! (W szczególności dla Hexe i jeszcze jednej dark forumowiczki,której nie rozszyfrowałam,
biegały i uśmiechały się bezinteresownie nie tylko do znajomych ale także do nieznajomych , dziewczyny tak trzymać!!!, były też osoby, od których dało się wyczuć raczej nie miłe nastawienie do istot "nie z kręgu" , ale to chyba zrozumiałe).
Muzyka ... ktoś już pisał , iż jest starą konserwą rockowo-metalową, ja chyba też jestem czymś w tym stylu i może dorzuciałbym troszkę starych kawałków,
ale przecież nie samą muzyką człowiek się bawi
I teraz kwestia przedstawiania się, może ze względu na nowych użytkowników nie było by to takie złe.. Ja nie mam odwagi podchodzić do ludzi i mówić: cześć jestem ta i ta.... kiedyś tak nie było, ale od pewnego momentu .... :oops:
A buszując po Dark Forum zorientowałam się, iż są koncerty , wydarzenia na których miałam okazje Was spotkać, wiadomo wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz kiedy czytuje Wasze wypowiedzi,felietony,opowiadnia głupio jest rozpoznać kogoś na jakimś koncercie, stać za nim i wogóle się nie odezwać, mimo ,iż kojarzy się z wirtualnego świata. Powiecie "dziewczyno, powiedz cześć i co za problem.." no właśnie tu jest problem.. :oops: Choć może się przemogę... :)
Jeszcze raz pozdrawaim serdecznie organizatorów :!:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2006-12-14 07:21
no coż, ja do miłych osób nie należę 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-14 08:21
hehehe ja sie zawsze usmiecham ponoc po tym można mnie rozpoznać a ta druga dziewczyna to zapewne była Angaria... bo my tak zazwyczaj razem...
eIcILipse gdybym wiedziała jak wyglądasz to bym pierwsza podeszła ale że nie wiem (zaraz zerkne do galerii bo moze tam juz jestes, a nie pamietam ) to musisz do nas podejsc jesli chcesz nas poznac :twisted:
wbrew wszystkiemu my nie gryziemy