Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

The 4th Fortress. Strona: 5

Artykuł: The 4th Fortress

Wysłany: 2007-01-17 16:57

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

No więc Moi Drodzy :wink: trzeba być i tyle! :twisted:
A i może jakiś biforek przed-partowy? 8)

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-01-17 17:02

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ty się Asia nic nie martw :P Dam ci znać jutro co i jak, ok? :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-01-17 19:30

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Jasne Piękna! :wink:
Już jakiegoś cynka dostałam, ale nie wiem czy to poważnie potraktować....? 8)
A może do mnie wpadniesz? :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-01-20 13:48

Yessss masssstaaa :P (zmanipulowany przez alphar).

No niestety byla wiocha na parkiecie podczas ostatniego seta. Szczegolnie mi przykro ze bylo tam kilka osob ktore sobie cenie. Sety owszem zajebiste.

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-01-20 14:35

bylo normalnie ,ani zle ani super :roll:

Wysłany: 2007-01-20 14:49

Impreza była całkiem przyjemna-niestety byłam tak zmeczona że nie miałam siły na parkietowanie.
Miło było spotkać część z Was osobiście.
Szkoda tylko,że skończyło się przykrym akcentem-zginął nam aparat :x

Wysłany: 2007-01-20 15:44

Mi sie podobalo. Wybawilem sie, jak zawsze swietne towarzystwo. Moim zdaniem nie zawsze musimy byc smiertelnie powazni (to do kankana). Impreze uwazam za udana ^^

Zyje...

Impreza Wysłany: 2007-01-20 16:29

Fantom nie przesadzaj - impreza sie konczyla, prawie nikogo juz nie bylo wiec troche pozartowalismy Czasem po prostu ciezko zachowac powage...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-01-20 16:33

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Brawo, Amorphous :twisted:

Kankan był zabawny :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-01-20 21:57

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Witam!
Impreza była udana, jednak tylko w 2/3, ponieważ ostatni set nie był kompletnie w moim stylu... :evil: Mam dość takiej sieczki! Dlatego uważam, że nie można inaczej się bawić przy takich ''dzwiękach'' jak właśnie po % oraz w szalonej konwencji! :twisted: :wink: Dobrze, że jest wiele osób, które mają podobne zdanie... :wink: Wielkie MERCI dla was!!! :P

A reszta wcześniejszych (ćwierkających do siebie :P ) dj'ów dała czadu! :wink:

Pozdrawiam i do następnego...i nie tylko Fortu...

Wysłany: 2007-01-21 04:25

Ja właśnie wróciłem z imprezy Bloodlust teamu z Bazyla i muszę przyznać, że mimo całego klimatu Fortecy, to jednak u Bazyla była lepsza zabawa. Były co prawda momenty, że parkiet był pusty, ale genralnie gdy tylko słyszałem kawałek Ramm+ lub DM to od razu biegłem tańczyć :)

Ogólnie, uważam, że w Forcie byli zajebiści ludzie, dla których nawet gdyby miało lecieć coś czego zupełnie nie trawię to i tak bym poszedł; to jednak w Bazylu mogłem bawić się bez znajomych, a przynajmniej przy ich minimalnej liczbie.

Cheers for Draven, DepecheMark i Regisek :D

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-01-21 11:13

e wiesz to wczoraj to byl taki spontan, nie do konca 'bloodlust'
spontan zarowno organizacyjny,programowy jak i frekwencyjny
ale calkiem sympatycznie mi sie spelnialo rozne czesto zakrecone zyczenia muzyczne, nawet nie wiedzialem ze mam np Manowar w 'zasobach' hehe

Wysłany: 2007-01-21 12:10

No tak, Ty zawsze spontanicznie reagujesz, Małżonku - bez względu na reakcję otoczenia i konsekwencje swoich czynów :lol: :lol: :lol: Tylko pozazdrościć takiego nonkonformizmu! Prawdziwa punkowa dusza ;-P

Wysłany: 2007-01-21 13:25

Gekonku... spontaniczność do pewnego stopnia to dobra cecha. Ja bym swoje życiu uważał za stracone gdyby nie odrobina spontanów :D

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-01-21 13:37

[quote:8db6304dcf="uzekamanzi"]Gekonku... spontaniczność do pewnego stopnia to dobra cecha. Ja bym swoje życiu uważał za stracone gdyby nie odrobina spontanów :D[/quote:8db6304dcf]

A owszem - jeśli nikogo nie ranisz i nie robisz niczego na siłę, uzurpując sobie do tego prawo (to już żadna aluzja, a tylko ogolne podsumowanie).

Na szczęscie spontaniczności mi nie brakuje, jak sam wiesz ;-*

Wysłany: 2007-01-21 13:55

Echy i achy, a mnie tam z Wami nie bylo i teraz jak tak czytam te komentaze to jeszcze mocniej w dołku ściska, ze sie tam nie pojawilam :cry:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-01-21 13:58

[quote:4682d2a5ad="Kiris"]Echy i achy, a mnie tam z Wami nie bylo i teraz jak tak czytam te komentaze to jeszcze mocniej w dołku ściska, ze sie tam nie pojawilam :cry:[/quote:4682d2a5ad]

Kirisek, mnie też tam nie było... i nie wiem, czy to był błąd, czy tzw. MOJE SZCZĘŚCIE :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-01-21 14:04

Haha moze masz rację, ale jak tu nie cieszyc sie z obecności tak symaptycznych ludzi, nawet gdyby robili glupstwa to mozna na niejedno przymrozyc oczko :wink:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-01-21 14:05

Szkoda że mnie tam nie było....z tego co słyszałem i czytam tutaj wynika że wiele straciłem ;]

Wysłany: 2007-01-21 14:08

Spoko Draven, nie jestes sam :wink:
nie bylo jeszcze paru osob, z którymi bosko sie bawie i mam nadzieje, ze jeszcze to nadrobimy :twisted: :twisted: :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło