Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

The 4th Fortress. Strona: 3

Artykuł: The 4th Fortress

Wysłany: 2006-12-15 09:44

w domysle sugeruje zainteresowanym 'potrenować' przy barze odpowiednio wcześniej aby podczas best of colomb być juź w odpowdnim nastroju do rozdziewiczenia nowej posadzki w fordzie :P

Wysłany: 2006-12-15 10:32

nono zapowiada się super impreza :D od 22:15 trudno będzie zejść z parkietu

Wysłany: 2006-12-15 11:01

elektronik_tk (Bicz)
elektronik_tk
Człuchów/Poznań

oj no to faktycznie niezła impra sie szykuje :D:D

Impreza Wysłany: 2006-12-15 11:16

W koncu oddalem doktorat - tez przyjde nadrobic zaleglosci w imprezowaniu

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-12-15 18:19

no i kurcze miałam przyjść, ale nie dam rady ....... :cry: usłyszałam dziś bardzo przykrą diagnozę od lekarza, w związku z którą jestem teraz na antybiotykach ... jak one nic nie dadzą, to zostanę pokrojona ..... wypijcie dziś za moje zdrowie i bawcie się dobrze!

Wysłany: 2006-12-16 11:21

No i powiem szczerze,ze impreza nawet sie udala.. :twisted:
czuje sie mile zaskoczona.. I bardzo sie ciesze,ze ujrzalam mordki z dawnych fortowych imprez :D Attack musze powiedziec,ze twoj set podobal mi sie najbardziej :D
Zastanawiam sie tylko czy ta podloga naprawde jest ogrzewana.. :?: :roll:

Wysłany: 2006-12-16 11:47

elektronik_tk (Bicz)
elektronik_tk
Człuchów/Poznań

no mi również się podobalo :) I poznałem natepnych kilka osób z DP 8)

Wysłany: 2006-12-16 13:36

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Witam!
Dla mnie cudownie było wejść znów w te stare mury...szkoda tylko, że korytarze wypadły w obiegu... :?
Ale całość (poza zbyt szybkim zakończeniem) była dla mnie bardzo pozytywna... :wink:
Choć ostatnia pani dj'ka mogłaby sobie darować ten ''trans''.... Zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu wcześniej zapodana muzyka! :wink: :twisted:

I kiedy następna impreza??? :P :wink:
hehe... poroponuję zloty DP w Forcie:)

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2006-12-16 14:21

klimat fortu przypadl mi do gustu :) niestey ma tez swoje minusy: slaba moc wyjsciowa naglosnienia i "parkiet" :evil: ale wreszcie ktos wiedzial do czego sluzy stroboskop (ten w bazylu to nie wiem po co jest urachamiany nawet:P)

Transy sa pozytwne, niezle sie wkrecaja:)

Co do zlotow DP....Asiu wyobrazasz sobie tam 350 osob?:P

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-12-16 15:46

wedlug mnie naglosnienie bylo calkiem niezle :twisted: no a parkiet zajebisty,bo sie nie przewracalam 8)

Wysłany: 2006-12-16 16:49

Jesli chodzi o klimat to nie zawiodlem sie :D Co do parkietu to taki drobny szczegol ktory mi sie rzucil jako pierwszy po wejsciu, a raczej jego wlasciwy brak... Muza super. Osobiscie zaliczam impreze jako udana :)

Zyje...

Wysłany: 2006-12-16 18:14

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Impreza była bardzo OK :)
PRzybyło dużo osób, muza była dobra, zwlaszcza na początku.
Minusy? Przede wszystkim za cicha muza - na parkiecie tańcząc można było rozmawiać, nawet nie podnosząc głosu... Wolę jednak trochę głośniej
Poza tym ten nowy parkiet, choć równy, to jakiś ciasniejszy się wydaje...
I czemu zamknęli te boczne korytarze

Szkoda też, że imprezka dość krótko trwała.. Na szczęscię był ciekawy afterek :D Hehe - Inermis, dzięki za gościnę, a Kazemu dzięki za pyszną jajecznicę 8) Tylko jak wyszłam stamtąd nad ranem to nie wiedziałam, gdzie ja w ogole jestem, hehe.

To była dłuuuuga noc

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-16 18:35

Szkoda, że nie miałem okazji być na tej imprezie, ale mam nadzieje to nie ostatnia impreza w forcie i jeszcze będę mieć okazję być w nim. Opinie są wielce zachęcające ku temu..

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Impreza Wysłany: 2006-12-16 19:08

Fajnie, tylko troche cicho na parkiecie Czekam na kolejną imprezę.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-12-16 19:21

mhhh mi sie tez parkiet wydawal mniejszy ,ale to podobno nie prawda.. moze uroslam ??? :D :twisted:
a tak wogole to sie nie gada tylko tanczy :P

Wysłany: 2006-12-17 17:45

głośniki dali na samą górę i grają sobie zamiast do ludzi to w sufit :/
wystarczyłoby chyba je choć pod ukosem skierować i niżej
nie dali teżnowych tylko są te same stare zajechane trupy

co się dało to robiliśmy ale faktycznie lepiej grają te przy barze a nie te na końcu

Wysłany: 2006-12-17 22:32

no mi się impreza jak najbardziej podobała :wink: wybawiłam się w dobrym towarzystwie, więc mi pasuje :wink:
a o parkiecie nie będę wspominać, bo wszyscy wspominają, więc chyba wszystko jasne :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-12-18 01:18

nie wiem co wy tam z tym parkietem i naglosnieniem..
mi tam bylo gicio.. :D
poza tym jak moze byc po takiej ilosci piwa jaka w siebie wlalam :twisted:

Wysłany: 2006-12-19 02:56

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

A ja zawsze myślalam że DJ Bizarre (pozdrawiam!) miał na imię Kuba.. yyy chyba że może czegoś nie wiem :P

Rzeczywiscie, cos nie widac tamtejszej kiedysniejszej ekipy..

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-19 15:05

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

tak, tak...kiedyś to było miło w Forcie..ech..no cóz życie..niektórzy dojrzali i już nie mają ochoty na takie klimaty...a inni wyjechali...a szkoda, bo bywało wybornie.. :wink:

A dlaczego by nie zorganizować DP w Forcie? hehe było by zabawinie...a co do ilości osób...różne postacie i w róznych ilościach się tam przewijały.. :twisted: :wink: No i jakims sposobem trzeba by ''odblokować'' te korytarze.. :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło