Dodano: 2006-11-28 21:17
No ja tez jestem w klasie maturalnej i nie mam na szczęście u siebie w domu dostępu do WOWa, ale w weekendy mam okazje grać. Moją ulubiona rasą jest wiadomo :D Nocny Elf i gram jako Druidka. Gram jeszcze jako Gnom Mag (jestem oczywiście jako kobieta a one tam są takie słodkie i kochane :D) no i wymiata ostro :). Tylko jakoś Ludzie mi tam nie podchodzą.. A każda inna postać ma swój niepowtarzalny klimat. Najlepsza gra na świecie :), ale ciesze się, że nie mam jej w domu :D
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2006-11-28 23:43
Druid! Haha wiadomo :D Driud i Hunter wymiatają (nie łączyć tego stwierdzenia z moją ksywką
). A grywasz na orgu czy na pirackich servach? Hehe to jest pytanie za 100 pkt.. w zależnosci jakiej odpowiedzi udzielisz to albo policja wjedzie Ci na chatę albo... nie
A Gnomy sa komiczne 8) Ale moze też i troche słodyczy mają ich kobietki 
Dodano: 2006-11-29 00:13
Od nie pamietam kiedy , Heroes of Might Magic, cala seria, poza w sumie czworka, ktorą tak w sumie pogralem tydzien.
Oprocz tego, strategie, ale tylko turowe. I gry crpg, namietnie, kiedy tylko mam mozliwosc i czas
Uvekolarz. Maly jest ten swiat jak widze;]
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.
Dodano: 2006-11-29 10:09 Zmieniono: 2007-02-21 17:42
Jeśli chodzi o WOWa to oryginał.. Gra za 90zl w tym 1 miesiąc gratis się jak najbardziej opłaca no i masz oryginał zawsze :D z resztą jak gra jest dobra mogę za nią zapłacić nawet 200zl ;] Hehe, ale WOWa nie ja kupowałam ale mój chłopak. No i moim zdaniem to płacenie abonamentu to nie jest głupia sprawa. Gra jest tak dobra, że można im to darować :).
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2006-11-30 23:12
No to prawda :) Jest warta swojej ceny :) Ale ja mam typowego poznańskiego Małego Żydka w głowie który mówi stanowczo "NIE!" takim wydatkom
Reszty idzie się domyślić... 8)
Dodano: 2006-11-30 23:34
Diablo II :) najlepsza gra w jaką grałem no może poza Starcraftem
uwielbiam te dwie gierki 
...miej żabę zawsze pod ręką
Dodano: 2006-12-01 00:05
Zauważam panujace tu ogólne uwielbienie Geniuszy z Blizzard'a :D
Dodano: 2006-12-01 00:15
| SoulHunter napisał(a): |
| Zauważam panujace tu ogólne uwielbienie Geniuszy z Blizzard'a :D |
Itam, kiedyś lubiłem ich gierki, szczególnie Warcrafty, ale mi się przejadły
A Diablo kręciło mnie tylko jak przechodziłem pierwszy raz i nigdy do niego już nie wróciłem. Jeśli chodzi o wielkie i znane firmy to raczej stawiam na Rockstara z Manhuntem i serią GTA oczywiście
Dodano: 2006-12-01 11:40
Może i GTA jest fajne ( choć mnie ta gra przestała bawić już dawno ) ale Manhunt jest do dupy, chodzisz tylko i zabijasz... jakos nigdy nie lubiłem tego typu rozrywki .
...miej żabę zawsze pod ręką
Dodano: 2006-12-01 22:33
Tylko ze Manhunt ma w tym wszystkim jakąś taką dziwną nutę... wciaga bezlitośnie swoją psychodelą. Tym poczuciem zaszczucia i bezlitosnej walki o przetrwanie w smrodzie, brudzie i ubustwie jakiegoś pojebanego miasteczka. Ma duzo błędów i nie jest superprodukcją ale ma to dziwne coś. A GTA jak dla mnie skończyło się na GTA 3 bo VC i San Andreas choc bardzo fajne to juz tylko odgrzewane dania.
Dodano: 2006-12-02 08:42
Ja lubię grać w Prince of Persia [ wszystkie trzy części - Pisaki Czasu, Dusza Wojownika i Dwa Trony ] dlatego, że można się wyżyć :D i zakatować wszystkich tymi mieczami :D. Czasem lubie jeszcze pograć w red Dragon i BiteFight :D
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Dodano: 2006-12-02 23:57
Prince to podstawa :D A zwłaszcza te trzy częsci
PS: Ja najmocniej przepraszam że tak się na tym forum rozpisuje ale to naprawdę mój żywioł :) Jak mam sie opanować to dajcie delikatny znak 
Dodano: 2006-12-11 23:12
a ja ostatnio grywam w Warhammer`a: Mark Of Chaos i przymierzam się do Medievala II :). Ostatnio też szybszy necik dostałem, to sie pogra na sieci w CoD`a i HALO:)
Dodano: 2006-12-13 22:24
Warhhamer to bardzo dobrze zreazlizowana gra, grł już ktoś może dodatek winter asault?
Dla mnie grą numer jeden jest Fallout 1i2
O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]
Dodano: 2006-12-15 00:29
ehm a czy grał ktoś kiedyś na starych komputerach typu Atari (na kasety typu magnetofonowego ?) albo comodore...(takie wielgachne dyskietki) To były czasy... gry na Atari sie przewijało ołówkiem :wink: Zorro pamiętam.., taka gra była napewno :D
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2006-12-15 01:21
Atarai rządzi światem, a przynajmniej tak było kiedyś, szkoda, że te czasu już odeszły w niebyt. Kiedy się w pokoju nikt nie mógł ruszyć (albo się z niego wychodziło) by przypadkiem nie zakłucić wczytywania, by nie pojawił się na ekranie telewizora biały napis na niebieskim tle: "ERROR"...ach te piski nagrane na kasety, to był klimat. A propos tych fenomenalnych dźwięków, to pamiętam, że kiedyś była w radio audycja, w której jakoś po północy puszczali na antenie jakąś grę i można było ją sobie w ten sposób nagrać na taśmę i potem odtworzyć na komputerze.
A co do samych gier, to pamiętam, że jak szalony młuciłem godzinami w Robbo, to była fantastyczna gra, Zorro również pogrywałem. Albo Fred, to było coś, jeszcze kojarzę Seksmisję. Kurde, to były czasy.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2006-12-15 11:19
:) aż mi zgrzyta w uszach jak sobie przypomnę te dźwięki, z ciekawości muszę zobaczyć na moim niekończącym się strychu czy gdzieś jeszcze Ojciec Atrai nie leży :wink:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2006-12-15 13:31
Comodore to było coś... Ile potrzeba było cierpliwości i wyczucia żeby wczyatć gre z kasety. A audycje to grami to też ewenement, dzisiaj już by to nie przeszło bo uni pluła by sie o prawa autorskie. :D Z Amigi za to najlepiej wspominam Półnoć Połódnie. Kiedyś kumpel w liceum przyniósł do szkoły amige i graliśmy chyba w tą girke przez parę miechów. Takie czasy już nie wrócą. To już prehistoria :D
O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]
Dodano: 2006-12-21 13:47
Nie tyle prehistoria co oldscholl :wink:
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Dodano: 2007-01-22 17:05
Moji faworyci to: The Longest Journey i The Longest Journey: Dreamfall ;]
Dodano: 2007-01-22 20:12
Devilish_Sad: :D Mrrrrr, Atari :D Ja muszę w końcu odpalić moje Commodore CD/TV, bo wykręcam się od roku brakiem czasu :D
Dodano: 2007-01-22 22:07
A widze że sie o zabytkach rozmawia :D Moja miłość z lat szczeniecych to Nintendo 64 :D Do dziś ją mam... a ostatnio nawet sobie na nia gierke sprawiłem :) Zelde Majora's Mask
Ale obecnie to w sumie tylko CS.. szkoda ze ciagle mnie wymiatają 
Dodano: 2007-01-29 18:23
oo tak :D N64 :D W tym temacie też coś mogę powiedzieć - na tę konsole najbardziej cenię The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time. Moim zdaniem nic jej nie przebije :wink:
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Dodano: 2007-04-06 19:38
Co do world of Warcraft - nie polecam tej gry nikomu. Gralem w legala przez ponad 1,5 roku, lacznie spedzilem w niej w tym czasie ponad 120 dni. Totalne uzaleznienie, czlowiek spal po 6 godzin by 18 godzin grac, ladnie mi namieszala w zyciu. Skonczylem z nia 3 tygodnie temu i trzymam sie, meczy strasznie ale postanowilem juz nigdy do niej nie wrocic.
Btw. mam konto do sprzedania dla zainteresowanych :D
dead girls never say no...
Dodano: 2007-04-09 17:26
W wowa nie gram od 4 tygodni... postanowiłem ze wróce do gry jak załatwię sprawę ze studiami ^^
Z konsol zawsze lubiłem te na nesa, używałem emulator ^_^ Po rozegraniu wszystkich starych final fantasy stwierdzam ze stare gry sa najlepsze ^^
W tej chwili szykuje sie na partyjkę CS 1.6
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."