Arkona z dwoma koncertami w Polsce . Strona: 1

Arkona z dwoma koncertami w Polsce Dodano: 2012-08-23 20:54

No, nareszcie. Tylko dlaczego Firlej. Brak mi tam odpowiedniego klimatu. Czuję się jak w domu kultury.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2012-08-24 08:00

Lepszy Firlej niż ciasny Liverpool :)

Dodano: 2012-08-24 09:00

Trzeba zawitać koniecznie. Slava!

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

Dodano: 2012-08-24 10:07

Wieś śpiewa i tańczy :) Muza nie dla mnie, ale na Brutalu miło się oglądało Arkonę, a publika sie bawiła :)

.

Dodano: 2012-08-24 10:42

W szczecinie grać będą w październiku więc trzy koncerty a nie dwa

Źródło; http://slowianin.org/koncert,317
Na brutalu ładnie grali można by się wybrać

" You all run around in circles, chasing a mouse you will never catch, and if you do, it will bite you and give you rabies "

Dodano: 2012-08-24 19:35

ale te dwa koncerty jako headliner

Dodano: 2012-08-24 21:35

Harlequin napisał(a):
Wieś śpiewa i tańczy

Mógłbyś rozwinąć tą złotą myśl?
Nie mam pewności czy nawiązujesz do wykonawców, publiczności czy tylko od tłumaczenia słowa pagus - poganie

Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów

Dodano: 2012-08-24 23:51

Harlequin napisał(a):
"Muza nie dla mnie"

Heh... I dla mnie też nie

Dodano: 2012-08-25 08:51

Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

Dodano: 2012-08-25 12:35

Harlequin napisał(a):
Wieś śpiewa i tańczy :) Muza nie dla mnie, ale na Brutalu miło się oglądało Arkonę, a publika sie bawiła :)

Wiesz, nie oczekuję nie wiadomo jakich przeżyć artystycznych. Po prostu dobrej zabawy.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2012-08-25 16:34

lord_setherial napisał(a):
Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?

Bo mam prawo wyrazić swoje zdanie. Proste.
A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...

Dodano: 2012-08-25 17:02

bambol napisał(a):
[quote:11b99bd4b5="Harlequin"]Wieś śpiewa i tańczy

Mógłbyś rozwinąć tą złotą myśl?
Nie mam pewności czy nawiązujesz do wykonawców, publiczności czy tylko od tłumaczenia słowa pagus - poganie[/quote:11b99bd4b5]

Nigdy nie miałem do czynienia z Twórczoscią Arkony i przed koncertem spodziewałem sie raczej jakiegos pagan/black. Tymczasem tego 'black" było jak na lekarstwo, a w zamian dostałem porcje przyzwoitego muzycznego folkloru, który wprawił tłum w dobrą zabawę. nie ukrywam, że mnie też sie podobała ta atmosfera, choc na codziń nie słucham takiej muzyki i słuchać raczej nie będę.

Jaśniej teraz ?

.

Dodano: 2012-08-26 12:16

BLACKxSOUL napisał(a):
[quote:91ebac177b="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?

A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:91ebac177b] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D

Dodano: 2012-08-26 14:12

lord_setherial napisał(a):
[quote:ce525a960c="BLACKxSOUL"][quote:ce525a960c="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?

A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:ce525a960c] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D[/quote:ce525a960c]

Ach tak, ZAPOMNIAŁAM ŻE TY ZAWSZE MUSISZ BYĆ NAJMĄDRZEJSZY... No cóż, ten pokurwiony typ tak ma.

Dodano: 2012-08-26 14:19

BLACKxSOUL napisał(a):
[quote:c76ea3f127="lord_setherial"][quote:c76ea3f127="BLACKxSOUL"][quote:c76ea3f127="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?

A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:c76ea3f127] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D[/quote:c76ea3f127]

Ach tak, ZAPOMNIAŁAM ŻE TY ZAWSZE MUSISZ BYĆ NAJMĄDRZEJSZY... No cóż, ten pokurwiony typ tak ma.
[/quote:c76ea3f127] Wiesz czym jest kultura wypowiedzi? Zapewne jesteś tak głupia i pusta,że nawet brakuje Ci słów,które nie są wulgaryzmami. Dowartościowujesz w ten sposób swe jakże zaniżone ego? Widać jak bardzo niedowartościowywana musisz być. (Nie dziwię się...). Poza tym zaopatrz się w słownik gdyż Twe ubogie słownictwo nie jest na miejscu.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło