Arkona z dwoma koncertami w Polsce Dodano: 2012-08-23 20:54
No, nareszcie. Tylko dlaczego Firlej. Brak mi tam odpowiedniego klimatu. Czuję się jak w domu kultury.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2012-08-24 08:00
Lepszy Firlej niż ciasny Liverpool :)
Dodano: 2012-08-24 09:00
Trzeba zawitać koniecznie. Slava!
Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!
Dodano: 2012-08-24 10:07
Wieś śpiewa i tańczy :) Muza nie dla mnie, ale na Brutalu miło się oglądało Arkonę, a publika sie bawiła :)
.
Dodano: 2012-08-24 10:42
W szczecinie grać będą w październiku więc trzy koncerty a nie dwa
Źródło; http://slowianin.org/koncert,317
Na brutalu ładnie grali można by się wybrać 
" You all run around in circles, chasing a mouse you will never catch, and if you do, it will bite you and give you rabies "
Dodano: 2012-08-24 21:35
| Harlequin napisał(a): |
| Wieś śpiewa i tańczy |
Mógłbyś rozwinąć tą złotą myśl?
Nie mam pewności czy nawiązujesz do wykonawców, publiczności czy tylko od tłumaczenia słowa pagus - poganie
Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów
Dodano: 2012-08-24 23:51
| "Muza nie dla mnie" |
Heh... I dla mnie też nie
Dodano: 2012-08-25 08:51
Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz?
Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!
Dodano: 2012-08-25 12:35
| Wieś śpiewa i tańczy :) Muza nie dla mnie, ale na Brutalu miło się oglądało Arkonę, a publika sie bawiła :) |
Wiesz, nie oczekuję nie wiadomo jakich przeżyć artystycznych. Po prostu dobrej zabawy.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2012-08-25 16:34
| lord_setherial napisał(a): |
| Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz? |
Bo mam prawo wyrazić swoje zdanie. Proste.
A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...
Dodano: 2012-08-25 17:02
| bambol napisał(a): |
| [quote:11b99bd4b5="Harlequin"]Wieś śpiewa i tańczy |
Mógłbyś rozwinąć tą złotą myśl?
Nie mam pewności czy nawiązujesz do wykonawców, publiczności czy tylko od tłumaczenia słowa pagus - poganie[/quote:11b99bd4b5]
Nigdy nie miałem do czynienia z Twórczoscią Arkony i przed koncertem spodziewałem sie raczej jakiegos pagan/black. Tymczasem tego 'black" było jak na lekarstwo, a w zamian dostałem porcje przyzwoitego muzycznego folkloru, który wprawił tłum w dobrą zabawę. nie ukrywam, że mnie też sie podobała ta atmosfera, choc na codziń nie słucham takiej muzyki i słuchać raczej nie będę.
Jaśniej teraz ?
.
Dodano: 2012-08-26 12:16
| BLACKxSOUL napisał(a): |
| [quote:91ebac177b="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz? |
A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:91ebac177b] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D
Dodano: 2012-08-26 14:12
| lord_setherial napisał(a): |
| [quote:ce525a960c="BLACKxSOUL"][quote:ce525a960c="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz? |
A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:ce525a960c] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D[/quote:ce525a960c]
Ach tak, ZAPOMNIAŁAM ŻE TY ZAWSZE MUSISZ BYĆ NAJMĄDRZEJSZY... No cóż, ten pokurwiony typ tak ma.
Dodano: 2012-08-26 14:19
| BLACKxSOUL napisał(a): |
| [quote:c76ea3f127="lord_setherial"][quote:c76ea3f127="BLACKxSOUL"][quote:c76ea3f127="lord_setherial"]Skoro nie dla Ciebie to po kiego się wypowiadasz? |
A tak poza tym to się odpierdol, bo nie mam ochoty z Tobą konwersować...[/quote:c76ea3f127] Widzę iż Twój poziom inteligencji bazuje na zerowym skoro nie potrafisz sprawnie i płynnie wypowiedzieć się w języku Polskim. Pokazałaś właśnie wszem i wobec swą "wielką inteligencje". :D[/quote:c76ea3f127]
Ach tak, ZAPOMNIAŁAM ŻE TY ZAWSZE MUSISZ BYĆ NAJMĄDRZEJSZY... No cóż, ten pokurwiony typ tak ma.
[/quote:c76ea3f127] Wiesz czym jest kultura wypowiedzi? Zapewne jesteś tak głupia i pusta,że nawet brakuje Ci słów,które nie są wulgaryzmami. Dowartościowujesz w ten sposób swe jakże zaniżone ego? Widać jak bardzo niedowartościowywana musisz być. (Nie dziwię się...). Poza tym zaopatrz się w słownik gdyż Twe ubogie słownictwo nie jest na miejscu.