Dodano: 2006-06-11 21:32
wiesz skąd mi się to wzieło...
Byłem na koncercie Christ Agony kiedyś...i tam sie krew ze sceny lała dość mocno...a co za tym idzie te mokre podkoszuliki.... :twisted:
Dodano: 2006-06-11 21:35
Wokal taki sam jest jak na longplayach?
Dużo tej krwi musiało być...a może to być "Keczap" z Pudliszek?
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Dodano: 2006-06-11 21:35
O tak, mokre podkoszulki. Nie ma nic piękniejszego niż rozświeczone dziewczyny, paradujace pod sceną w mokrych podkoszulkach :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-06-11 21:36
eee kethup jest za lepki a sok z malin albo wiśni odpada....chłopaki lali ze sceny z kielichów...jazda była prawie jak na początku Blade
Dodano: 2006-06-11 21:39
E tam Kostuchu....nikit nie miał siły być rozwścieczony bo to był drugi koncert jednego wieczoru...bo jakiś kretyn w dwóch różnych częsciach miasta zrobił koncert Rotting Christ i Christ Agony...wściekać to się można było jedynie, że trzeba było dymać pół miasta żeby załapać sie na dwa koncerty
Dodano: 2006-06-11 21:45
No to juz jest nie fair a wrecz chamskie. Ale co poradzisz. Raz na jakiś czas znajdzie się jakiś idota i wpadnie na genialny jak dla niego pomysł ale no coments.
Dodano: 2006-06-11 21:49
ale ten idiota był na tyle inteligentny że koncerty miały przesunięcie czasowe jakby celowo wzieli pod uwagę zę cała czarna brać musi się przemieścić z miejsca na miejsce...i powiem ci że było to calkiem ciekawe zjawisko taki mroczny pochód upiorów w środku nocy...
Dodano: 2006-06-11 21:54
A to ciekawe zjawisko. Taka krucjata na koncert w srodku nocy przez całe miasto. To musiało być piękne :twisted:
Dodano: 2006-06-11 21:58
Ależ było....dosłownie pochód wampirów...połowa ludzi z pomalowanymi twarzmi całość oczywiście ubrana w odpowiednim klimacie....nikt nie ważył się stanąć na drodze temu pochodowi...a to było chyba kilkaset ludzi...taki pochód pierwszomajowy tylko że w środku nocy...super sprawa mówię ci....
Dodano: 2006-06-11 22:03
Bo strach stanąć im na drodze. Różni ludzie tam sa i różne pomysły mogą mieć. Wolałbym cykac zdjecia i wysłąć je do Ojca Dyrektora aby pokazać mu, że mroczna armia już do niego nadciaga. Pewnie od razu zesrałby sie w fotel jakby to foto zobaczył :twisted:
Dodano: 2006-06-11 22:06
no łociec dyrektor jakby to zobaczył...to antychrysta by w powietrzu wietrzył....i nasłał by bandę komandosów w mocherowych beretach...ale naszczęście to było w Poznaniu a nie w Toruniu...i jeszcze wtedy o łojcu dyrektorze nikt nie słyszał
Dodano: 2006-06-11 22:29
Taaa...Ci jego komandosi w mocherach to by odrazu zawału dostali jakby zobaczyli z kim mają sie prać :twisted:
Dodano: 2006-06-14 17:30
Pod mocherem trzy pióra na krzyż :lol: Ja tam chciałbym mieć taki beret. Wygladałbym jak rastaman :lol:
Dodano: 2006-06-14 17:34
KostucH to załatw skądś moherowy beret zrób zdjęcie i umeść na DP przynajmniej wszyscy bedziemy mieli ubaw :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-06-14 17:43
A ja miałbym jeszcze wiekszy od was :lol: Ale mam fajne zdjecie na, którym wszystkie włosy dałem sobie na twarz i założyłem okulary przeciw słoneczne. Mało wikingowo wyglądałem ale pudel też by się obraził jakby mnie zobaczył :twisted:
Dodano: 2006-06-14 17:55
no to nie ma na co czekać tylko zdjecia w galerii umieścici pod warunkiem ze wladze odgórne powiekszyly miejsce bo ja wczoraj wykorzystalam je do cna :twisted:
Dodano: 2006-06-14 20:05
To jest ograniczenie co do ilości zdjęć? Łe. A zresztą mi 9 wystarczy. Nie mam żadnego zdjęcia jak aktualnie wyglądam.
Dodano: 2006-06-15 08:46
ja też się zdziwiłam jak wyskoczył komunikat że brak miejsca w galerii, że brak miejsca ale niedlugo ma go byc wiecej
Dodano: 2006-06-19 09:18
Regis o jakie brzydkie slowa Ci chodzi??
Dodano: 2006-06-26 12:43
"Amen" jest brzydkie? Regis, coś Ty za literature czytał, że takie wnioski wyciagasz? Jeśli to jakis wulgarzym w innym jezyku to mi powiedz... :twisted:
Dodano: 2006-06-26 12:59
to jest poprostu z hebrajskiego "niech się stanie" a co to ma do brzydkiego słowa...nie wiem????
Dodano: 2006-06-26 17:41
masz problemy
http://last.fm/user/managarm666
Dodano: 2006-06-26 17:49
a co takiego brzydkiego jest w tej księdze?? niezła powieść przygodowa... sądzę, że bardziej coś nie tak jest z tymi, co ja interpretują "dla wszystkich", że tak nie powiem po "zawodzie" :D bo mnie panowie ministrowie zlinczują :wink: ktoś podeśle i będą mnie karali za takie oszczerstwa :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-06-26 18:52
no cóż Frija...ja przeczytałem Biblie, Machabcharatę, Biblię satanistyczną...i jeszcze parę takich róznych...pomijając aspekt wiary to sa naprawde mądre ksiązki...jezeli ktoś nie patrzy np na Biblie prez pryzmat wiary znajdzie w niej naprawde niezwykłą lekturę może nawet trochę przygodową może awanturniczą...ja osobiście szanuje te księgi bo to jest jakby mądrość naszej cywilizacji...szkoda tylko że nie mozna dopisac kolejnego rozdziału...
Regis uwarzaj bo łociec dyrektor naślę na ciebie bojówkę mocherowych beretów i dopiero będziesz miał...
Dodano: 2006-06-26 19:04
no to miales do tej książki takie podejście jak ja. stwierdziłam, że będąc europejką wstyd nie przeczytać tej książki :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash