Dodano: 2012-01-23 11:19
Teraz to już na pewno. Mam buty, podobno z gore-texem ósmy sezon i już przy zakupie się zastanawiałem nad inną membraną, ale trafiłem na promocję i mój rozmiar.
Po kilku latach membrana zawodzi, ale impregnuję, bo cała reszta jest chyba niezniszczalna. Mam nadzieję, że ich nie zgubię, a sznurka przez spodnie też nie planuję przeciągać
.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2012-01-23 12:26 Zmieniono: 2012-01-23 12:29
| Yngwie napisał(a): |
Mam nadzieję, że ich nie zgubię, a sznurka przez spodnie też nie planuję przeciągać . |
Oj, lepiej nie, jeszcze by się zaplątał za to i owo i mógłby co urwać...
Technologicznie to zaawansowany jest M., ja się od niego uczę
Buty impregnować trzeba, to wiadomo, tylko używać trzeba środków przeznaczonych do goretexu, to ważne, bo innymi pozapychasz.
Te koce to chyba w Finlandii Ci się przydadzą, u nas to jednak nie ma takich mrozów i to by chyba była przesada... :)
Jak jest już bardzo siarczyście, albo jedziemy zimą w teren, to mam jeszcze 3ci polar
Ale tak jak teraz - dwa wystarczą.
==> Amorphous: nie wiem, nie znam się na innych membranach. Ja nawet nie wiem, czy mam oryginalną czy tak zwyczajowo goretexem nazywam, bo ją dostałam a nie kupowałam, ale się sprawdza.
Dodano: 2012-01-23 17:43 Zmieniono: 2012-01-23 17:45
Amorphous::) Jaka tam kasa 5 minutek postoi to i starczy
Alpha: Musiałabym cos pomyślec nad dociepleniem siebie :) Za moda nigdy nie goniłam ,bo i zazwyczaj nic w niej fajnego
Tylko problem w tym,ze nie lubię polarów..
Chyba,że w postaci kocyka...,ale z tym to się chodzic nie da :) Jeśli znajde polar z kapturem w formie poncho do założę bez chwili namysłu 
Dodano: 2012-01-23 18:04
Po co Ci ponczo? Owiń się w kocyk, różnica niewielka
Ja też polarów nie lubiłam, ale są cieplutkie
A zwykle to nawet tego goreteksu nie noszę, chyba że mocno wieje. A tak same polarki :)
Dodano: 2012-01-23 18:54
Poncho po prostu lubię :) a z kapturkiem polarowego jeszcze nie widziałam i myślę,że spodobałoby mi się :) Generalnie polary są albo polo,albo w stylu sportowym,a nie lubię "dres-stylu"
Jak znajdę coś co mi wpadnie w oko to się skuszę a póki co będę sobie wmawiac,że przecież wcale nie jest tak zimno :D