POST. Strona: 1

POST Dodano: 2011-12-02 19:22

Hahaha... się uśmiałam.
Może wypada najpierw zacząć od pytania czy jesteś wierzący, albo czy wiesz, że istnieje coś takiego jak post.
Jestem ateistką.
Ale jak już chcesz znać moje wyrzeczenia to od ponad 5 lat nie jem mięsa, ryb i (dwa lata) jajek.

Dodano: 2011-12-02 19:29

Tytuł mnie zmylił - myślałem, że się forum wytentegowało

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-12-02 19:41

amorphous napisał(a):

hahahhahahahahahhahahaha <lol2>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2011-12-02 19:48

amorphous napisał(a):

Wytentegowało? xD w jakim sensie?

Dodano: 2011-12-02 19:51

No ten... tego...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-12-02 19:51

A co toto jest ten post,tak w ogóle...? :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-12-02 19:53

autorowi wpisu chyba chodziło o adwent i te sprawy. generalnie jako osoba w 100% wzgardzająca kazdą religią, nie uznaję żadnych postów.

chyba że ten wytentegowujące się na forum

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2011-12-02 19:56 Zmieniono: 2011-12-02 20:01

A ha :) no to w takim razie ja idę tentego,wytentegować posta w innych tematach,i przy okazji zassać landrynki <okok>

Dodano: 2011-12-02 20:02

HardKill napisał(a):
A ha :) no to w takim razie ja idę tentego,wytentegować tego posta w innych tematach,i przy okazji zassać landrynki <okok>

Powinieneś napisać:
No to w takim tentegującym się razie, ja idę tentego, wytentegować tego tentegującego posta w innych tentegujących się tematach i przy tentego okazji zassać tentegujące się tentego landrynki :)

Wytentegować < 3
Pozdrowienia dla Amorphousa :) < 3

Dodano: 2011-12-02 20:08 Zmieniono: 2011-12-02 20:08

Też racja Demoniko <okok> no to idę tentego,tentegować dalej,no i tentego czas na tentegującą kawusie :)

Dodano: 2011-12-02 20:12

HardKill napisał(a):
no i tentego czas na tentegującą kawusie :)

Tentego, nie za późno czasem ?

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-12-02 20:14 Zmieniono: 2011-12-02 20:21

Nie ja tak tentego lubię sobie wieczorkiem tak zatentegować kawusie,lepiej mi się wtedy tentego postuje,aha tentego do autora tematu,tak poza tym tentego,z regulaminu forum > - nie piszemy tytułów i treści DUŻYMI LITERAMI tentego,no chyba że w blogach tentego można...? a można...? :)

Dodano: 2011-12-02 20:19

Cóż, nie możesz więc narzekać na brak energii wieczorkiem... Dla kobiet plus .

Dodano: 2011-12-02 20:23 Zmieniono: 2011-12-02 20:24

A nie narzekam na brak tentego energii wieczorkami <okok>

Dodano: 2011-12-02 20:30

nie chcę pisać jak ksiądz jakiś czy coś- ale czegoś trzeba sobie odmówić- mnie tak wychowano i chciałem usłyszeć inne zdanie na ten temat- demonika konsekwencje ateizmu zawsze są- myślisz że czemu są opętania i egzorcyzmy? myślisz że Jezus to postać fikcyjna? otóż zdaj sobie sprawę z tego że skoro jest zło to jest dobro- skoro myślisz że szatan i demony istnieją to Bóg i anioły też. możecie mnie wyśmiać- ale każdy ma swoje zdanie na ten temat czyż nie?

Miłość jest bez sensowna

Dodano: 2011-12-02 20:32

nieee no luz każdy ma swoje zdanie- ja tam nie mam sumienia się upijać jakoś...jestem wierząca...dla jasności :)

Dodano: 2011-12-02 20:34

mwtal napisał(a):
nie chcę pisać jak ksiądz jakiś czy coś- ale czegoś trzeba sobie odmówić- mnie tak wychowano i chciałem usłyszeć inne zdanie na ten temat- demonika konsekwencje ateizmu zawsze są- myślisz że czemu są opętania i egzorcyzmy? myślisz że Jezus to postać fikcyjna? otóż zdaj sobie sprawę z tego że skoro jest zło to jest dobro- skoro myślisz że szatan i demony istnieją to Bóg i anioły też. możecie mnie wyśmiać- ale każdy ma swoje zdanie na ten temat czyż nie?

Nie to forum :D Proponuję zadzwonić do radia maryja
Nie wierzę w boga i szatana.
I wasze niebo, piekło i wszystko
I anioły i demony też nie istnieją.
Kolego... opętania się nazywają chorobami psychicznymi. A egzorcyzmy sama przeszłam (dziękuję i pozdrawiam moich rodziców xD) Nic one nie zmieniły w moim stosunku do wiary.

Dodano: 2011-12-02 20:45 Zmieniono: 2011-12-02 22:16

Twoja sprawa- są wierzący i nie wierzący- nie słucham radia Maryja, nie spowiadam się nałogowo, , poprostu wierzę mam nadzieję że chociaż w siebie wierzysz. Chcesz brać ślub? po co Ci jak nie wierzysz...więc pozerem jesteś

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x4n9vK0_mdk

Miłość jest bez sensowna

Dodano: 2011-12-02 20:50

Do ślubu na ten przykład cywilnego,nie trzeba tentego wiary :)

Dodano: 2011-12-02 20:51 Zmieniono: 2011-12-02 20:53

mwtal napisał(a):
możecie mnie wyśmiać

Dobra ( demoniczny śmiech dr Samo Zło ): buahahahaha <lol>.

Dodano: 2011-12-02 20:55

niech demonika się wypowie jaki chce wziąć jej sprawa w sumie. po co jej było bierzmowanie? z dnia na dzień utraciła wiarę?

Miłość jest bez sensowna

HardKill napisał(a):
Do ślubu na ten przykład cywilnego,nie trzeba tentego wiary :)

Dokładnie. Poza tym kultura wymaga tego, by pisząc swoje wypociny wyłączać Capsa, bo użytkownicy umieją czytać i nie trzeba im dużymi literami pisać

Wszystko się kiedyś kończy

Demonika napisał(a):
Nie to forum :D Proponuję zadzwonić do radia maryja
Kolego... opętania się nazywają chorobami psychicznymi. A egzorcyzmy sama przeszłam (dziękuję i pozdrawiam moich rodziców xD) Nic one nie zmieniły w moim stosunku do wiary.

Ale uszanuj innych :) Twój post raczej wygląda na wyśmianie. Nie wierzę w Boga czy szatana ale szanuje ludzi wierzących.

Do wszystkiego trzeba dorosnąć.

Dodano: 2011-12-02 20:57

senga napisał(a):
[quote:e67a816267="Demonika"]Nie to forum :D Proponuję zadzwonić do radia maryja

Ale uszanuj innych :) Twój post raczej wygląda na wyśmianie. Nie wierzę w Boga czy szatana ale szanuje ludzi wierzących. [/quote:e67a816267]

dokładnie- jedni poszczą drudzy nie

Dodano: 2011-12-02 20:58 Zmieniono: 2011-12-02 22:17

mwtal napisał(a):
niech demonika się wypowie jaki chce wziąć jej sprawa w sumie. po co jej było bierzmowanie? z dnia na dzień utraciła wiarę?

Nie mam bierzmowania.
Nie będę miała ślubu.
Nie wiesz nic o mnie... Więc nie wiem czemu od razu zakłądasz tak absurdalne rzeczy :)

jedras666 napisał(a):
[quote:ceb0f7af49="HardKill"]Do ślubu na ten przykład cywilnego,nie trzeba tentego wiary :)

Dokładnie. Poza tym kultura wymaga tego, by pisząc swoje wypociny wyłączać Capsa, bo użytkownicy umieją czytać i nie trzeba im dużymi literami pisać[/quote:ceb0f7af49]
Jedras666 Już Cię lubię :)

PS: Ja nie wyśmiewam, wyrażam swoje zdanie w sposób ironiczny.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło