Dodano: 2006-06-19 16:40
a dożyjesz wieku Hemingway`a??
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-06-19 16:46
Czy dożyje? Nie sądze. Miałem już dwa wypadki samochodowe...w oczy śmierci zajrzałem. Za III razem wiatr bedzie zdmuchwiać ogień w zniczach u kolejnej mogiły.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-06-19 17:53
Widać śmierć idzie za Toba krok w krok... :wink: ale jest na to prosta metoda- nigdy nie oglądaj się za siebie to Jej w oczy nie spojżysz :twisted:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Dodano: 2006-06-19 20:23
Nawet za dziecka jak czasem noca szedłem do toalety w domu to nie miałem odruchu spogląda za siebie. Przesądny nie jestem wiec nie wiem skad się u mnie takie komentarze biorą. Poprostu taki jakiś dziwny umysł mam. :wink:
Dodano: 2006-06-19 20:26
ja tam nie wiem...ale mnie to nie przeraża, dla mnie spojrzenie w oczy śmierci jest lepsze nawet od sexu...ale ona mnie nie pożąda..więc co poradzić...:)
Dodano: 2006-06-19 20:46
Czy ja wiem, nie pamietam tego co wtedy czułem. To były sekundy. Nawet tego błysku w jej oku nie pamietam a i chłodem jej kosy też mi nie podwiało.
Dodano: 2006-06-19 22:58
ta chwila to może nie...ale sekunde później....dopada mnie taki błogostan...bez względu co się ze mną stało...
Dodano: 2006-06-19 23:30
| astarot napisał(a): |
| ja tam nie wiem...ale mnie to nie przeraża, dla mnie spojrzenie w oczy śmierci jest lepsze nawet od sexu...ale ona mnie nie pożąda..więc co poradzić...:) |
nie zgadzam się z tą teorią, ponieważ, gdy ta chwila się wydłuża to wcale nie jest taka przyjemna, za każdą cenę, każdym najmniejszym mięśniem swego chciała chcesz się wydostać, co wcale nie jest przyjemne. a podczas sexu nie chcesz chyba się wydostawać za wszelką cenę jak z "objęć śmierci" :twisted:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-06-20 10:52
O śmierci moge godoć ale sex jest dla mnie wielką tajemnicą za to póki co :twisted:
Dodano: 2006-08-12 13:22
gratulacje Harlequin, rada miała rację, w końcu najlepsze(moim zdaniem) recenzje płyt pochodzą od ciebie...
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-08-16 13:13
Witam :) ja tu na chwilkę bo jutro znów uciekam byczyć się na wakacjach
Witamy nowego księcia 
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-08-16 13:50
| Cytat: |
| gratulacje Harlequin, rada miała rację, w końcu najlepsze(moim zdaniem) recenzje płyt pochodzą od ciebie... |
dziękuję frijo :)) w gruncie rzeczy jest tyle ciekawych, niekoniecznie znanych kapel, które warto by było zaprezentować. Jeszzce jakby ktoś uszeregował recenzje w porządku alfabetycznym to byłoby super :)) i przydałyby się jakieś osoby, które recenzowałyby kapele gotyckie i jajozgnioty (czyli power metal
, bo ja takiej muzyki nie słucham i mógłbym skrzywdzić czyjeś upodobania :/
.
Dodano: 2006-10-10 16:00
Wow i znalażłem się w Radzie 8O Czym godzien?: :D
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-10-10 16:04
Może dlatego że masz teraz łądny avatar :twisted: :twisted: :twisted: <joke>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-10-10 17:42
a ja jestem ksieciem:D 8) 8) 8)
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Dodano: 2006-10-23 08:55
Ja jestem księciem z racji imienia, wy z racji wyboru :twisted:
Dodano: 2006-12-13 08:14
chcialam tylko powiedziec, ze Harlequin juz byl raz ksieciem, a ponoc ten zaszczyt moze przypasc tylko raz jednej osobie...wiec zglaszam, ze mi to nie pasi ani troszke. wg mnie ksieciem powinna byc lili a nie on....sorki Harlequin...ale rozumiesz...sprawiedliwosc musi byc... no i to tylko moje zdanie... 
Dodano: 2006-12-13 08:23
No i znowu nie dopatrzenie z Twojej strony wrrrr nie można być Księciem dwie pełnie pod rząd....myśl zanim coś napiszesz :!:
Dodano: 2006-12-13 14:59
Astarot wez ty sie czlowieku czasem powstrzymaj co?nie ucze sie na pamiec calego regulaminu i mam prawo sie pomylic. mogles to w normalny sposob napisac: ta sama informacje bez glupich docinkow. ile masz lat? 5? zachowuj sie kurna bo jestes bezczelny.
tutaj juz nic napisac nie mozna, totalny bajer. :evil:
Dodano: 2006-12-13 15:04
Ash to na przysżłośc sprawdź czy masz racje i nie będziesz musiała czytać wrednych komentarzy Astarota :wink:
Dodano: 2006-12-13 15:09
Brawa dla Astarota... BBBRRRRAAAAAAAAWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Dodano: 2006-12-13 15:27
echhh... i kto tu ma 5 lat
?
Ja te wszystkie zasady czytałam raz, jakos na początku sierpnia, ale takie "szczegóły" to się zapamietuje mimo woli, nie trzeba się uczyć na pamięć 
Dodano: 2006-12-13 15:42
och wybaczcie...macie zupelna racje, wybacz astarocie ze na twoj tekst zareagowalam tak jakbys chcial mnie zjebac...o sorry! ty chciales mnie zjebac, wiec mam was gdzies. :evil:
Gwint...Hexe...Noone...sorrrrryyy juz sie nie wypowiadam bo tylko zjechana zostalam za powiedzenia czegos, co wcale zadnym atakiem nie bylo ani nic.....nie bede sie juz wam tlumaczyc, robta co chceta.
juz was nie poznaje..tylko jebac i ustawiac do pionu potraficie...albo lukrowac sobie wzajemnie...zero obiektywnosci...psssssssssss....darkplanet....no tak..ta strona tak dziala :evil:
Dodano: 2006-12-13 15:45
strona jak strona... ale niektorzy niektórym dokuczająa innym nie... moze warto przemyśleć... :wink:
Dodano: 2006-12-13 15:48
Hexe ja juz i tak rzadko sie wypowiadam i jak tylko zwroce calkowicie delikatnie i normalnie uwage na cos co mi sie nie zgadza to od razu z ryjem na mnie?czym sobie zasluzylam?pathetic.....