Rada Camarilli. Strona: 3

Dodano: 2006-12-13 15:49

Ash z jakim ryjem... bo ja sobie nie przypominam zebys kiedys na ciebie z ryjem wyjechała jak to stwierdzilas... rowniez zwracam delikatne uwagi... tak jak ty... celowo na koncu moich wypowiedzi jest taka emotka a nie inna zeby ludzie brali to z przymruzeniem oka...
zwróciliśmy Ci uwage na błęd, co prawda panowie w dośc brutalny sposób, ale nie am sie o co obrażać a jak bierzesz takie wypowiedzi do siebie to juz tylko i wyłacznie twój problem...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-12-13 16:00

jeśli ktoś się wypowiada rzadko(jak to samemu się powiedziało) i tyolko po to, by zwrócić komuś uwagę, no to czego może oczekiwać od innych?

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-12-13 16:11

Ash_Wednesday napisał(a):
Hexe ja juz i tak rzadko sie wypowiadam i jak tylko zwroce calkowicie delikatnie i normalnie uwage na cos co mi sie nie zgadza to od razu z ryjem na mnie?czym sobie zasluzylam?

Droga Ash!
Po pierwsze: z tego co zdążyłam zaobserwować: forumowicze mają wiele cierpliwości i z rzadka "wyskakują na kogoś z ryjem". :D
Po drugie: nie prowokuj takimi pytaniami, jeśli nie chcesz usłyszeć odpowiedzi lub i tak Cię te odpowiedzi nie zainteresują i nic z nich nie wyniesiesz. 8)

pozdrawiam,
H. :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-12-13 16:22

Ja Cię!wreszcie coś się dzieje na forum!
Chyba znowu zacznę je dokładnie śledzić :wink: :wink: :wink:
Pani Ash chyba powinna zdystansować się do samej siebie :wink:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-12-13 16:26

toc nie wierzę... Forumpsuj we wlasnej osobie :twisted:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-12-13 16:28

No właśnie i przy okazji je psuć!Moderatorzy nadchodzę! :twisted: :twisted: :twisted:
Ok. Koniec offtopu (na razie) :twisted:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-12-13 16:33

Taaa... terazto ja się poczułam, jakby ktoś na mnie z ryjem wyjechał...

No i jeszcze chciałam zauważyć, ani ja, ani Hexe, ani Bacia moi, nie mamy ryjów, tylko twarze :!:

Dodano: 2006-12-13 16:34

Mam to gdzies jak niepopularna bedzie moja opinia w tym gronie ale co do tej pojedynczej sytuacji to uwazam, ze kazdemu z Was mogla sie przydarzyc taka pomylka. I jestem bardzo ciekawa jak byscie sie czuli jakby reszta z Waszej jednej glupiej pomylki zrobila takie wielkie halo i naglosnila ja do takich absurdalnych rozmiarow...? :? Przeciez to smieszne...

Mimo wszystko po czesci rozumiem Astarota. Kazdy moze miec ciezki dzien, mi tez czasem puszczaja nerwy, ale staram sie...

Niniejszym koncze ta rozlegla dyskusje na temat karygodnej pomylki Ash, bo ta fatalna i katastrofalna pomylka zostala juz zanalizowana z kazdej strony wiec od tej pory posty nie dotyczace tematu, czyli, przypominam, Rady Camarilli, beda usuwane.

P.S. Forumpsuja pozdrawiam, ale niech sie ma na bacznosci :wink: Moderatorzy sa jeszcze bardziej grozni, niz ich grozne miny na avatarach 8)

Dodano: 2006-12-13 17:16

hehe, ale kłótnie nieraz potrzebne są :wink: za bardzo miłym nie możemy być :wink: Freya i przynajmniej będziecie mieli, co robicie w te chłodne, zimowe wieczory :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-12-13 17:31

Mi nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z Freyą...

Dodano: 2006-12-16 10:55

ja tylko k woli wyjasnienia:
Noone i Hexe- moje brutalne okreslenie nie bylo skierowane w Wasza strone, tylko w strone rownie brutalnych postow chlopakow.poza tym: wystarczyloby normalnie mi to powiedziec i RAZ a nie kazdy cos od siebie, bo to bezsens.

na tym koncze, ale przepraszac wiecej nie bede :wink:

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Dodano: 2006-12-19 09:12

Eye_of_the_storm napisał(a):
No właśnie i przy okazji je psuć!Moderatorzy nadchodzę! :twisted: :twisted: :twisted:

Przypomniał sobie nagle po prawie 6 miesiącach :evil:

No to czekam na Ciebie Eye :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-01-09 23:21

No jestem pod wrażeniem zostałem kims hehehe nawet w robocie niejestem tak wysoko :D Dziękuje

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-03-01 18:03

freya_blathin napisał(a):
P.S. Forumpsuja pozdrawiam, ale niech sie ma na bacznosci :wink: Moderatorzy sa jeszcze bardziej grozni, niz ich grozne miny na avatarach 8)
A teraz Forumpsuje pozdrawiają moderatorów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-03-01 18:50

Forumpsujuuu ale masz laaaaga

Dodano: 2007-03-06 21:05

Specjalnie na okazje forumpsucia :twisted: :twisted: :twisted: Co to moderatory u was? żyjecie czy nie :wink: :?:

Dodano: 2007-06-30 09:33

behold me 8) Książe Paskievicz objął władzę 8)

Dodano: 2007-06-30 11:06

To chyba jakiś kurewsko nieśmieszny żart 8O 8O 8O

Dodano: 2007-06-30 11:28

Mało tego - jaja chyba sobie ktoś robi ? Czy tak???