Dodano: 2011-08-28 13:57
zastanawia mnie punkt artykułu pt. "wyprawa po skarb" - czy może chodzić o czerwone lub czarne stringi schowane gdzieś w szkatułce?
I znowu wkraczamy do krainy niezamierzonych efektów satyrycznych...
Dodano: 2011-08-28 14:07
| Nadine1986 napisał(a): |
| zastanawia mnie punkt artykułu pt. "wyprawa po skarb" - czy może chodzić o czerwone lub czarne stringi schowane gdzieś w szkatułce?
I znowu wkraczamy do krainy niezamierzonych efektów satyrycznych... |
Owszem, wpis tej dziewczyny jest infantylny, lecz czy wszelkie złośliwości są aż nadto potrzebne ?
Dodano: 2011-08-28 14:13
| DonVitteo napisał(a): |
| [quote:829429fb7d="Nadine1986"]zastanawia mnie punkt artykułu pt. "wyprawa po skarb" - czy może chodzić o czerwone lub czarne stringi schowane gdzieś w szkatułce?
I znowu wkraczamy do krainy niezamierzonych efektów satyrycznych... |
Owszem, wpis tej dziewczyny jest infantylny, lecz czy wszelkie złośliwości są aż nadto potrzebne ?[/quote:829429fb7d]
Ja tylko pokazuję, jakie mogą być interpretacje i wydźwięk tego wszystkiego...
Dodano: 2011-08-28 14:24
Nadine nie zarywej do DOnVitteo - i tak Ci nie włoży w te stringi buahahahaha
Dodano: 2011-08-28 14:30
Masterdeath Złotousty. -_-''
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-08-28 14:36
| Masterdeath napisał(a): |
| Nadine nie zarywej do DOnVitteo - i tak Ci nie włoży w te stringi buahahahaha |
Ohoho....choćbym silił się nie wiadomo jak zalotów nijakich nie widzę :D
Dodano: 2011-08-28 15:07
E tam od razu złośliwości, miłość jest generalnie naiwna i infantylna jako uczucie, dość poważnie ogłupia. Dziewczyna chce romantyzmu takiego jak go sobie wymarzyła, może uda jej się znaleźć :)
Dodano: 2011-08-30 14:46
| CatGirl napisał(a): |
| E tam od razu złośliwości, miłość jest generalnie naiwna i infantylna jako uczucie, dość poważnie ogłupia. Dziewczyna chce romantyzmu takiego jak go sobie wymarzyła, może uda jej się znaleźć :) |
Miłość może być dojrzała, nie musi być infantylna.