Dodano: 2011-07-17 05:24
To wy się wyedukujcie.
Boty nie mają mi za co wstawić bana, bo wszystko jest tak jak ma być.
Dodano: 2011-07-17 07:37
szkoda gadać znawcy. Takie z was mózgi, że nawet przepisując żywy tekst z wikipedii robicie błędy w nazwach.
No nic, musze się z wami pożegnać, jako że jade na wakacje..bardzo długie wakacje i konto będzie nie czynne. Wiem, wiem, takie głupki jak wy się cieszą, cieszą sie ze wszystkiego, co nie jest śmieszne.
Szkoda że znalazłam tutaj tak mało osób o godnych poglądach, którzy potrafią przyznać rację, przemyśleć, spodziewałam się więcej takich osób. Ale niestety przeliczyłam się, a szkoda.
Szkoda że w dzisiejszych czasach bardziej liczy się dupa i mokra cipa, niż rozum i myśli. Tak bardzo nad tym ubolewam, że ludzie stają się z roku na rok coraz to bardziej zidiociałymi warzywami, bez przemyśleń, własnego dobrego zdania.
Kiedyś we wczesnej podstawówce dzieci uczyły się obliczać pi, a teraz? w 3gm dopiero są w takie tematy wprowadzani.
Niestety, taka wiedza i tak nam się nie przyda, czy piekarzowi potrzeba obliczeń liczby pi? czy fryzjerce potrzebne są obliczenia sześcienne? jedyne z czego dotąd korzystam, to z ułamków, i też nie tych wielkich, które obliczałam.
Ale co wy matoły zrozumiecie nie? gdzie tu to nie te myśli. Powinnam zapytać, kiedy idziesz poobkręcać laseczkami? a zjarasz się dziś może?
eh. narazie.
Dodano: 2011-07-17 08:11
| Reddishhh napisał(a): |
| szkoda gadać znawcy. Takie z was mózgi, że nawet przepisując żywy tekst z wikipedii robicie błędy w nazwach.
No nic, musze się z wami pożegnać, jako że jade na wakacje..bardzo długie wakacje i konto będzie nie czynne. Wiem, wiem, takie głupki jak wy się cieszą, cieszą sie ze wszystkiego, co nie jest śmieszne. Szkoda że znalazłam tutaj tak mało osób o godnych poglądach, którzy potrafią przyznać rację, przemyśleć, spodziewałam się więcej takich osób. Ale niestety przeliczyłam się, a szkoda. Szkoda że w dzisiejszych czasach bardziej liczy się dupa i mokra cipa, niż rozum i myśli. Tak bardzo nad tym ubolewam, że ludzie stają się z roku na rok coraz to bardziej zidiociałymi warzywami, bez przemyśleń, własnego dobrego zdania. Kiedyś we wczesnej podstawówce dzieci uczyły się obliczać pi, a teraz? w 3gm dopiero są w takie tematy wprowadzani. Niestety, taka wiedza i tak nam się nie przyda, czy piekarzowi potrzeba obliczeń liczby pi? czy fryzjerce potrzebne są obliczenia sześcienne? jedyne z czego dotąd korzystam, to z ułamków, i też nie tych wielkich, które obliczałam. Ale co wy matoły zrozumiecie nie? gdzie tu to nie te myśli. Powinnam zapytać, kiedy idziesz poobkręcać laseczkami? a zjarasz się dziś może? eh. narazie. |
G.E.N.I.A.L.N.E - czekam aż wrócisz i kontynuujesz to co zaczęłaś, bo chyba zaczyna być warto, a co dopiero za jakiś czas ;]
Aetas dulcissima adulescentia est
Dodano: 2011-07-17 10:32 Zmieniono: 2011-07-17 10:33
| szkoda gadać znawcy. Takie z was mózgi, że nawet przepisując żywy tekst z wikipedii robicie błędy w nazwach.
No nic, musze się z wami pożegnać, jako że jade na wakacje..bardzo długie wakacje i konto będzie nie czynne. Wiem, wiem, takie głupki jak wy się cieszą, cieszą sie ze wszystkiego, co nie jest śmieszne. Szkoda że znalazłam tutaj tak mało osób o godnych poglądach, którzy potrafią przyznać rację, przemyśleć, spodziewałam się więcej takich osób. Ale niestety przeliczyłam się, a szkoda. Szkoda że w dzisiejszych czasach bardziej liczy się dupa i mokra cipa, niż rozum i myśli. Tak bardzo nad tym ubolewam, że ludzie stają się z roku na rok coraz to bardziej zidiociałymi warzywami, bez przemyśleń, własnego dobrego zdania. Kiedyś we wczesnej podstawówce dzieci uczyły się obliczać pi, a teraz? w 3gm dopiero są w takie tematy wprowadzani. Niestety, taka wiedza i tak nam się nie przyda, czy piekarzowi potrzeba obliczeń liczby pi? czy fryzjerce potrzebne są obliczenia sześcienne? jedyne z czego dotąd korzystam, to z ułamków, i też nie tych wielkich, które obliczałam. Ale co wy matoły zrozumiecie nie? gdzie tu to nie te myśli. Powinnam zapytać, kiedy idziesz poobkręcać laseczkami? a zjarasz się dziś może? eh. narazie. |
Ja już wiem - najprawdopodobniej zdradził Cię facet, którego nakryłaś z jakąś mokrą cipą i teraz wszyscy ludzie są dla Ciebie dającymi między tramwajami. Reddishhhh dziewczyno , opanuj się znajdziesz jeszcze faceta wiernego - nie każdy jest taki, nie chciałem Ci tego pisać ale taka nienawiść do ludzi kwalifikuje się pod pójście do psychologa, bo za chwilę wykluczą Cię ze społeczeństwa albo zupełnie się pogubisz w życiu. Jeśli naprawdę chodzi o zdradę to Reddishhh uogólnienie ludzi jako wrednych sukinsynów nic nie da, przemyśl to.
Dodano: 2011-07-17 10:43
Ludzie ile się można paprać w takim gównie? To już dawno przestało być zabawne. Niech idzie i nie wraca bo ja mam odruch wymiotny...
Dodano: 2011-07-17 11:02
| LotusEater napisał(a): |
|
Ludzie ile się można paprać w takim gównie? To już dawno przestało być zabawne. Niech idzie i nie wraca bo ja mam odruch wymiotny... |
Ty mi powiedz autorze przedostatniego posta w tym wątku oraz powodzie posta który właśnie czytasz :)
Albo nie - w oparciu o zdanie wyżej sam sobie odpowiedz na to pytanie bo jeszcze ktoś w dobrej wierze ponowi je niebawem z niechybnie lawinowym skutkiem :D
Aetas dulcissima adulescentia est
Dodano: 2011-07-17 11:06
Ech. Mi już też przeszło.
"Sokrates powiedział."
Dodano: 2011-07-17 11:31
Ten temat to farsa. Jedna i druga strona sama siebie nakręca.
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie
Dodano: 2011-07-17 16:22
Cóż zrobić, kiedy okazuje się, że Strindberg miał rację? 
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-17 18:56 Zmieniono: 2011-07-17 18:57
Strindberg był mizoginem i w swojej prozie opisywał kobiety jako głupie, nędzne istotki, które tylko pomstują, spiskują, są hipokrytkami, nie umieją przyznać się do błędu, ani prowadzić racjonalnej rozmowy.
Ale to był XIX wiek, teraz tego nie można generalizować, aczkolwiek w wiadomym przypadku, uznałem, że Strindberg miał rację. 
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-17 19:00
Miał rację, nie widząc swoich błędów. A jedynie cudze. Kobiet.
Dlaczego nie skupił się na mężczyznach? Bo sam by się skompromitował.
Dodano: 2011-07-17 19:02
Ludzie dajcie Reddishhh spokój,być może jest niestabilna emocjonalnie , może coś się wydarzyło, może zaburzenia psychiczne , jakiś kryzys.
Apeluje ludzie skończmy już to bo to smutne ;/ I nikt nie wie o co do końca chodzi. This is THE END
Dodano: 2011-07-17 19:13
| Masterdeath napisał(a): |
| Ludzie dajcie Reddishhh spokój,być może jest niestabilna emocjonalnie , może coś się wydarzyło, może zaburzenia psychiczne , jakiś kryzys.
Apeluje ludzie skończmy już to bo to smutne ;/ I nikt nie wie o co do końca chodzi. This is THE END |
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Dodano: 2011-07-17 19:17
Dodano: 2011-07-17 20:33 Zmieniono: 2011-07-17 20:37
Możesz dostać zastrzyk przeciwtężcowy :> Na wściekliznowy już i tak za późno, wnosząc z objawów :)
Dodano: 2011-07-17 20:44
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Możesz dostać zastrzyk przeciwtężcowy :> Na wściekliznowy już i tak za późno, wnosząc z objawów :) |
Kobiety :) Gryzą się zawsze do końca ...wbrew rozsądkowi :) Tylko po co ?
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Dodano: 2011-07-17 20:54
Nie jesteś kobietą - w takim razie i tak nie zrozumiesz :>
Dodano: 2011-07-17 21:02
Dzieki Bogu nie jestem :) Moge sikac na stojaco he he he
Dodano: 2011-07-17 21:12
Ja też! (A kto mi zabroni?
Rezultaty tu nie mają nic do rzeczy :D )
Dodano: 2011-07-17 21:17 Zmieniono: 2011-07-17 21:17
| Alpha-Sco napisał(a): |
Ja też! (A kto mi zabroni? Rezultaty tu nie mają nic do rzeczy :D ) |
Są też takie wynalazki
link
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2011-07-17 21:40
8o
Nie bardzo sobie wyobrażam, jak to ma działać... W spodnie mam włożyć? W bieliznę??
Dodano: 2011-07-17 21:56
Dodano: 2011-07-17 22:09 Zmieniono: 2011-07-17 22:12
oOoohoho :) Dziękuję :D
Dodano: 2011-07-17 22:10
Kto by przypuszczał, że zrobi się z tego temat o sposobie sikania hehehehehe.