Dodano: 2011-07-16 20:55
Czyli coś w stylu 'Nie ważne co o Tobie mówią, ważne że mówią' =O ?
Dodano: 2011-07-16 20:56
Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach.
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2011-07-16 20:59
| szarl napisał(a): |
| Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach. |
W pełni popieram, podpisuje się obiema rękami ; p
Dodano: 2011-07-16 21:03
| szarl napisał(a): |
| Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach. |
Ale wątek z mhrocznym humorem podupada ostatnio, a te tematy są zawsze najbardziej żywotne i dostarczają tyle samo rozrywki co joemonster :D
Dodano: 2011-07-16 21:10 Zmieniono: 2011-07-16 21:14
| Masterdeath napisał(a): |
| [quote:0d7d93de71="szarl"]Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach. |
W pełni popieram, podpisuje się obiema rękami ; p[/quote:0d7d93de71] Ja również przejdźmy na inne forum i jeśli tam zawita lady RRRR to się okaże ...ponownie....cóż ciekawego ma do powiedzenia.:) Po co rozwijac jej bądź co bądź kiepski bloog.Polecam dewiacje wśród zwierząt :D,albo miłośc ta prawdziwa
Dodano: 2011-07-16 21:49
| Reddishhh napisał(a): |
| Połowa z was nie ma choćby jednego zdjęcia, i podam tutaj przykład doriany, robiła z siebie bóstwo a kiedy dodała zdjęcia zrozumiałam że to baba, która jest wredna, bo jej młodość najlepsza już dawno przeszła, i są inne młode laski. |
ale przytoczona Doriana nigdy nie robiła z siebie bóstwa:) ani nie pisała o swoim wyglądzie, ma po prostu specyficzne podejście do niektórych tematów(dość wyzwolone powiedziałabym), ale raczej nikogo nie obraża, z tego co widzę:) Poza tym, jest młodsza ode mnie<lol>... A to nie jest portal randkowy, i nie o wygląd tu chodzi (chociaż dla wielu pewnie jest, ale nie oficjalnie) Jeśli chodzi o wredność, to fakt, dużo tu tego, ale to odpowiedź na Twój atak, tak to już jest na forach, po co się miotać, lepiej porobić coś fajnego :)
Dodano: 2011-07-16 22:31 Zmieniono: 2011-07-16 22:33
Wiecie co, nie chce mi sie czytac juz waszych wypocin, skoro wszystko co moje przeczytacie to i tak myslicie dalej tak samo, wybaczcie, ale ludzie, którym mówi się coś i dalej robi to samo jest po prostu głupi.
Dajcie se spokój bo mnie dalej to nie rusza, ani tez nie denerwuje, a co do doriany to ma sie za wielką paniusię, która mając oh 25 lat wygląda na 35, nie ma nawet porządnie faceta a uważa się za tak doświadczoną, jakby conajmniej była w małżeństwie 15lat. ot, tyle wam powiem o dorianie.
A co do mnie, furie lubię, szkoda, że słuchają jej ludzie nieco zamuleni myślowo.
I piszcie sobie, róbcie zoo aż doprowadzicie do zamknięcia tematu. pozdrawiam
Artykuł usunełam ja, od tak sobie, i wszystkie inne. jeżeli będe chciała, pojawi się jeszcze paskudniejszy. Ale niestety, jesteście za głupi, żeby zrozumieć nawet swoich kolegów z tego co widze.
Dodano: 2011-07-16 22:36
| Wiecie co, nie chce mi sie czytac juz waszych wypocin, skoro wszystko co moje przeczytacie to i tak myslicie dalej tak samo, wybaczcie, ale ludzie, którym mówi się coś i dalej robi to samo jest po prostu głupi.
Dajcie se spokój bo mnie dalej to nie rusza, ani tez nie denerwuje, a co do doriany to ma sie za wielką paniusię, która mając oh 25 lat wygląda na 35, nie ma nawet porządnie faceta a uważa się za tak doświadczoną, jakby conajmniej była w małżeństwie 15lat. ot, tyle wam powiem o dorianie. A co do mnie, furie lubię, szkoda, że słuchają jej ludzie nieco zamuleni myślowo. I piszcie sobie, róbcie zoo aż doprowadzicie do zamknięcia tematu. pozdrawiam Artykuł usunełam ja, od tak sobie, i wszystkie inne. jeżeli będe chciała, pojawi się jeszcze paskudniejszy. Ale niestety, jesteście za głupi, żeby zrozumieć nawet swoich kolegów z tego co widze. |
Ale czemu tak wielu ludzi nazywasz głupcami - żeby ocenić człowieka potrzeba wiele lat z nim spędzić - 200 postów nie wystarczy.
Dodano: 2011-07-16 22:37
ale te 200 postów, każą mi się tak oceniać, jak ich widzę. Oni też tak oceniają, poszłam w ich tropy, chociaż nie powinnam.
Dodano: 2011-07-16 22:42 Zmieniono: 2011-07-16 22:44
| ale te 200 postów, każą mi się tak oceniać, jak ich widzę. Oni też tak oceniają, poszłam w ich tropy, chociaż nie powinnam. |
A więc wyzywasz ich za to co sama zresztą zrobiłaś - tylko po co? Chcesz im pokazać że świat jest popieprzony i trzeba go zmienić czy że zwykłej złośliwości?
Nawet jeśli chcesz pokazać jacy ludzie są podli i nie dobrzy - nie można robić tego w sposób chamski.
Miałoby to sens te moralizowanie gdybyś była autorytetem tu i w realu jak należy się zachowywać. Natomiast ty moralizatorujesz jednocześnie zachowując się żle - HIPOKRYZJA .To tyle ode mnie .
Dodano: 2011-07-16 22:49 Zmieniono: 2011-07-16 22:51
| Wiecie co, nie chce mi sie czytac juz waszych wypocin, skoro wszystko co moje przeczytacie to i tak myslicie dalej tak samo, wybaczcie, ale ludzie, którym mówi się coś i dalej robi to samo jest po prostu głupi.
Dajcie se spokój bo mnie dalej to nie rusza, ani tez nie denerwuje, a co do doriany to ma sie za wielką paniusię, która mając oh 25 lat wygląda na 35, nie ma nawet porządnie faceta a uważa się za tak doświadczoną, jakby conajmniej była w małżeństwie 15lat. ot, tyle wam powiem o dorianie. A co do mnie, furie lubię, szkoda, że słuchają jej ludzie nieco zamuleni myślowo. I piszcie sobie, róbcie zoo aż doprowadzicie do zamknięcia tematu. pozdrawiam Artykuł usunełam ja, od tak sobie, i wszystkie inne. jeżeli będe chciała, pojawi się jeszcze paskudniejszy. Ale niestety, jesteście za głupi, żeby zrozumieć nawet swoich kolegów z tego co widze. |
aha...czyli można mieć faceta "porządnie" i "nieporządnie", tak? no brawo.
Dodano: 2011-07-16 22:52 Zmieniono: 2011-07-16 22:54
Widzę że żadna se stron nie dojdzie do wspólnego konsensusu, więc po co ciągnąć ten bezsensowny wątek na siłę...? proszę pana moderatora o zamknięcie tego wątku :)
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-07-16 22:53
| HardKill napisał(a): |
Widzę że żadna se stron nie dojdzie do wspólnego konsensusu :) więc po co ciągnąć ten bezsensowny wąthttp://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img]ek na siłę...? proszę pana moderatora o zamknięcie tego wątku :)
|
Dołączam się...
Dodano: 2011-07-16 22:53 Zmieniono: 2011-07-16 22:56
Zamknijcie ten wątek, popieram.
Dodano: 2011-07-16 22:55
Łoł... a kilka postów temu widziałem ze miał być koniec tej... hmm, ciekawej dyskusji
Nie lepiej się rozejść, wypić spokojnie herbatkę, poczytać coś, a nie pierdzielić farmazony ? Jestem za zamknięciem, i niech się stanie.
Dodano: 2011-07-16 22:56
Wszystko można. Nawet jeżeli bym powiedziała że robie to ze złościwości to co? - ale nie, to nie złośliwość, bo z niej nie mam przyjemności.
Z nerwów? - nie, jestem spokojna ostatnimi czasy.
Po prostu niech was to nie obchodzi, ujmijcie to jako moje pobudki i tyle. To jest mój blog, nikt nie musi na niego patrzeć, nikt nie musi na niego odpisywać, nikt nie musi robić mnie w centrum uwagi - tak, to wy zrobiliście mnie w centrum, a następnie macie mi za złe, że to ja tak chce.
Gówno prawda. Napisałam to, ponieważ tak jak było w tekscie, mase ludzi tutaj zakłada tematy typu "wierność jest nudna?" etc. w których mówicie, że wybaczcie, ale to nie jest normalne - dawanie dupy komu popadnie na koncercie w pubie gdziekolwiek jest całkiem normalne, fajne, bo przecież w związku jest nudno, można "poznać" wiele fajnych ludzi jak da się dupy prawda? i dzięki temu połowę waszego dark-planetowego towarzystwa uważam za bande skurwieli i kurew, głupich jak but.
Dodano: 2011-07-16 22:58 Zmieniono: 2011-07-16 23:15
To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. Nie trzeba daleko szukać, by znaleźć świadectwa jej chamstwa, nieokrzesania i zupełnie wulgarnego odnoszenia się do innych użytkowników - a marnym wkładzie intelektualnym w forum wspominać nie będę, gdyż, jak wiadomo, tutaj nie jest to szczególnie ważne kryterium. :>
Pewno nie przejdzie, ale męczące jest wałkowanie ciągle tego samego, bez żadnej kooperacji ze strony Rubbishhh, która jest tak wspaniała, że jawne obelżywości może sobie ciskać. Na początku to było nawet zabawne, ale teraz to już sytuacja nowotworowa.
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-16 23:00 Zmieniono: 2011-07-16 23:05
| Wszystko można. Nawet jeżeli bym powiedziała że robie to ze złościwości to co? - ale nie, to nie złośliwość, bo z niej nie mam przyjemności.
Z nerwów? - nie, jestem spokojna ostatnimi czasy. Po prostu niech was to nie obchodzi, ujmijcie to jako moje pobudki i tyle. To jest mój blog, nikt nie musi na niego patrzeć, nikt nie musi na niego odpisywać, nikt nie musi robić mnie w centrum uwagi - tak, to wy zrobiliście mnie w centrum, a następnie macie mi za złe, że to ja tak chce. Gówno prawda. Napisałam to, ponieważ tak jak było w tekscie, mase ludzi tutaj zakłada tematy typu "wierność jest nudna?" etc. w których mówicie, że wybaczcie, ale to nie jest normalne - dawanie dupy komu popadnie na koncercie w pubie gdziekolwiek jest całkiem normalne, fajne, bo przecież w związku jest nudno, można "poznać" wiele fajnych ludzi jak da się dupy prawda? i dzięki temu połowę waszego dark-planetowego towarzystwa uważam za bande skurwieli i kurew, głupich jak but. |
Nie znam ludzi bez grzechu - jesteś idealna tak? Połowa ludzi na dark planet to Bydło a reszta niewiniątka bez grzechu? To po coś Ty tu się zarejestrowała - Dark Planet - mroczna planeta. A Ty rozumiem jesteś światłościom w tej planecie skurwieli? Nie grzeszysz - ideał? Jak jesteś ideałem to super. Cieszy mnie to. Poza tym skąd Ty wiesz kto jak daje dupy? Masz jakieś satelity czy jak ?
Dodano: 2011-07-16 23:19 Zmieniono: 2011-07-16 23:26
| Durante napisał(a): |
| To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. |
Popieram z całą mocą!
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2011-07-16 23:27
| To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. |
Tak!
Dodano: 2011-07-16 23:58
| LotusEater napisał(a): |
| [quote:8598f0e6c4="Durante"]To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. |
Tak!
[/quote:8598f0e6c4]
Wypier...ić?Nieeeeeee,bardziej mi pasuje do tej sytuacji-WYEDUKOWAĆ!
Dodano: 2011-07-17 00:00
Ok, powodzenia. 
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-17 00:48
Ok, powodzenia. ![]() |
Hehehehehe,no tak rodzice zawiedli,szkoła podupadła,to co taki portalik moze wskórać?