życie i śmierć człowieka. Strona: 1

życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-05 00:56

Zastanawialiście się kiedyś co dzieje się z człowiekiem po śmierci? Mam nadzieje ze czeka nas jeszcze inne, lepsze życie. Każdy chciałby poznać odpowiedź na pytanie: Co jest po śmierci? Teraz możesz to sprawdzić. Wejdź i zobacz ( http://poznajdate.com/izoxaq.html )

Dodano: 2011-06-05 14:31

Taki temat już istnieje, zapraszam:
Co będzie po śmierci ?? W co wierzycie jakie są wasze poglądy

"God made me a cannibal to fix problems like you."

życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-05 17:49

Życie i śmierć człowieka
Zapraszam do przeczytania książki Raymonda Moody , który w sposób bardzo dosadny przedstawia , to co dzieje się z człowiekiem po śmierci. Tam znajdziesz nurtujące Cię pytania.

„Śmierć to odwracanie się człowieka od świata zewnętrznego i zwracanie się ku swojemu wnętrzu” R. Moody

http://poznajdate.com/izoxaq.html

сo jest po śmierci

co będzie po śmierci? Dodano: 2011-06-05 19:57

ja wam powiem сo jest po śmierci

zostanie po Tobie to co zjadłeś - kiedyś widziałem program o zwłokach i pokazywali kobietę zamienioną w mydło - bo jej tłuszcz w tamtych warunkach klimatycznych tak się rozłożył
a po nas to zostaną chyba tylko odpadki radioaktywne...

jak nie Ty... to kto?

życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-05 20:02

Memento Mori – Pamiętaj o śmierci, która zjawia się w niespodziewanym momencie.

Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się co jest dalej? Czy wierzysz w życie po śmierci? Czy jest wiele pytań na które nie znasz odpowiedzi a chciałbyś je poznać? Jeśli nie wiesz co jest po śmierci to sprawdź to сo jest po śmierci

Dodano: 2011-06-05 20:21

Mam nadzieję, że nic nie ma.

Dodano: 2011-06-05 20:22

Koleś odpisał sam sobie na stworzony przez siebie temat :D
Wiem, wiem...

Dodano: 2011-06-06 14:04

Boję się, że jako agnostyk będę miał kompletnie przejebane...

Życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-06 19:14

Choć ludzie zastanawiają się co nastąpi po śmierci nigdy się tego nie dowiemy bo nikt nam tego nie może powiedzieć ani przekazać, w tym temacie działa jedynie nasza wyobraźnia. Myślę że naszym życiem kieruje przeznaczenie, sprawdź: http://poznajdate.com/izoxaq.html

Dodano: 2011-06-06 20:11

Witam was, a nie zastanawialiście się może, że istnieje życie po śmierci ??
Ja nad tym myślałem i sądzę że tak, tylko pytanie brzmi jakie jest to życie :)

Dodano: 2011-06-06 20:21

Cały ten temat, to jeden wielki spam.
Gdzie jest moderacja?

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-06-06 20:30

Dokładnie, kolega KostucH pisał już, że taki temat już istnieje, ale widać ludzie czytać nie potrafią, lub im się czytać po prostu nie chce , co inni piszą :)

Wspomniany istniejący już podobny temat:

Co będzie po śmierci ?? W co wierzycie jakie są wasze poglądy

A ten wywalić w kosmos, moderator do dzieła :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-06-06 20:30

Agnostyk szuka i szuka. Moim zdaniem po śmierci jesteś każdą ze świadomości. Będziesz i prostytutką, i gangsterem, gwiazdą rocka, a nawet papieżem. Będziesz zbrodniarzem oraz ofiarą. Zostaniesz zaszlachtowany nożem, czując potworny ból, a najlepsze jest to, że Twa podświadomość również będzie znajdować się w tym samym czasie w swoim własnym oprawcy.

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-06-07 00:44 Zmieniono: 2011-06-07 01:02

Trololololo

Temat zamykam w związku z już istniejącym o tej samej tematyce.

MOD

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-06-07 18:24

Iloiloilo

Życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-07 20:29

Każdy chciałby znać odpowiedź na pytanie "Co dzieje się z człowiekiem po śmierci?". Jednak nie dowiemy się tego tak szybko jak byśmy chcieli. Ludzie giną w różne sposoby i nie wiedzieć czemu nie zastanawiają się nad odpowiedzią na to pytanie. W wypadkach samochodowych ginie bardzo wiele dzieci, które miałyby przed sobą całe życie, ale jednak Bóg chciał, aby były przy nim. Jednym słowem trzeba żyć chwila, ale nie dosłownie, trzeba być człowiekiem prawym i uczciwym i starać się, aby w niebie żyć godnie i pod skrzydłami aniołów.

wypadki samochodowe

Życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-08 09:33

Chyba każdy z nas zastanawiał się kiedy umrze,co dzieje się później i czy istnieje życie po śmierci

życie i śmierć człowieka Dodano: 2011-06-08 15:31

Uważam, że temat jest w pewnym stopniu pozbawiony sensu, osoby wierzące będą twierdzić, że życie po śmierci istnieje bo mają co do tego przesłanki i pewne według Nich źródła a reszta będzie kontynuować niekończącą się polemikę.

Dodano: 2011-06-10 08:36

Podobno można sprawdzić długość życia i dowiedzieć się ile czasu nam jeszcze pozostało. Ciekawe czy to prawda.

Dodano: 2011-06-10 21:06 Zmieniono: 2011-06-10 21:16

Nie no, to jakiś absurd!
Droga moderacjo, czy tematu nie można usunąć? Przecież to jawny spam przez jakieś boty, czy czort wie co, lub kogo!

życie po śmierci Dodano: 2011-06-10 21:41

Jeżeli chcesz sie dowiedziec o życiu po śmierci czy może o długości życia to zapraszam na strone internetową http://vsevidno.com/derati.html

smierc a zycie czlowieka Dodano: 2011-06-13 23:43

Musi byc cos po smierci nie moze byc tak ze zyjemy cale zycie pokonujemy wszystkie trudnosci aby potem skonczyc w drewnianej trumnie w glebokiej dziurze i na sam koniec przyjemnosc ktora funduja nam robaki.Musi cos byc a smierc kliniczny to jest polowa drogi na drugi swiat nie jedna osoba to przezyla i odpowiedziala.Czy nie lepiej zyc z mysla iz po smierci trafimy do bram niebios ,chodz jest to zaleznbe od tego jacy bylismy w naszym zyciu ,czy ktos z was sie zastanawial czy jesli istnieje drugie zycie po smierci to gdzie bysm,y trafili lub kim bysmy byli??.Polecam bardzo ciekawa stronke ktora pomoze nam poznac ten temat http://vsevidno.com/derati.html.

Dodano: 2011-06-15 08:44

evanescence (Bicz)
evanescence
Tam gdzie diabeł mówi dobranoc \ Stara Wieś \ Brzozów \ Rzeszów

macie racje,
kto wie co się z nami stanie po śmierci

Samotność jest czymś pięknym

smierc Dodano: 2011-06-30 19:39

Często zastanawiasz się ile jeszcze dni, miesięcy, lat pozostało Ci do końca życia?
Sprawdź to aby zobaczyć jaka jest rzeczywista data śmierci dla ciebie.

Dodano: 2011-07-02 17:58

Po cholere się zastanawiać co będzie po śmierci? I tak się tego nie dowiemy. Cieszmy się życiem doczesnym i je wykorzystujmy :) Jasne, że każdy sobie zadaje pytanie "co potem?", ale to pytanie i tak pozostanie bez odpowiedzi

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło