Dark Planet - siedziba satanistów. Strona: 1

Dark Planet - siedziba satanistów Dodano: 2011-05-28 01:08 Zmieniono: 2011-05-28 01:10

http://www.kosciol.pl/article.php/20101216194513359

Cytuję:

Listy od czytelników

Chciałabym poruszyc tutaj wazny problem, a mianowicie portal spolecznosciowy o nazwie wwww.darkplanet.pl, gdzie satanizm i anty klerykalizm szerzy sie pelnymi garsciami.

Portal ten w zamierzeniu mial byc portalem gdzie grupa ludzi wywodzaca sie z tej samej subkultury(tzw. gothci) miala rozmawiac o rzeczach zwiazany z wymieniona tutaj subkultura, jednak tak nie jest. Portal ten jest bardzo niebezbieczny, propaguje satanizm w najczystszych postaciach, wystarczy kliknac na forum strony by przeczytac szereg artykulow w ktorych to urzytkownicy nasmiewaja sie z katolikow i symbolow religijnych, a do tego wychwalaja imie Szatana.

W galerii zdjec widac mase perfersyjnej golizny, nagie dziewczyny fotografuja sie na cmentarzach albo trzymajac w rekach krzyze, nikt na to nie reaguje, a nawet rpzeciwnie namawiaja sie wazajemnie do złego. Portal ten jest w szczegolnosci niebezbieczny gdyz moze sie na nim zalogowac kazdy nawet dzieci w wieku 12-16 lat ktorych tam nie brakuje swoja droga, nie musze mowic ze takie dzieci maja skutecznie prany mozg przez starszych doswiadczonych w manipulacji satanistow. Chcialabym aby Pan Ryszard Nowak z Ogolnopolskiego Komitetu przed Sektami cos z tym zrobil bo portal jest naprawde szczegolnie niebezpieczny.

Koniec cytatu.

............................

Autorka jest chyba jakaś wróżką, która używa czarnej magii... o, ironio, skoro nie znając mnie, tak wiele o mnie - użytkowniku tegoż serwisu - wie. Odkryła przede mną to, o czym ja sama na swój temat nie wiedziałam, nie znając przy tym podstawowych zasad ortografii, o ironio :D

- Nie dasz rady! - Nie? No to patrz!

Dodano: 2011-05-28 01:13

A po co to nawet komentować? jedno słowo wystarczy, aby wiedzieć, że coś się dzieję. xD
KATOLIK
Nie ma co panią się przejmować, to tylko kolejna-biała wrona, myśląca, że gołąbkiem bożym została.

Dodano: 2011-05-28 01:24

Dodano: 2011-05-28 02:44

yggdrasil napisał(a):
AVE SATAN !!!

niezwykle poziomowy komentarz. właśnie przez takowe ludzie mają nas za skretyniałych wyznawców "szatana". ...

Dodano: 2011-05-28 02:59

Ten tamat już tutaj gościł.
Za całym szacunkiem, ale starsze stażem koleżanki powinny były o tym szczególe wspomnieć początkującej
I właśnie dlatego, nic więcej na ten bezsensowny temat nie ma nikt nic do powiedzenia :-)

Dodano: 2011-05-28 08:34 Zmieniono: 2011-05-28 08:35

Reddishhh napisał(a):
[quote:31f8961ae1="yggdrasil"]AVE SATAN !!!

niezwykle poziomowy komentarz. właśnie przez takowe ludzie mają nas za skretyniałych wyznawców "szatana". ...[/quote:31f8961ae1]
Komentarz na tym samym poziomie co sam artykuł.
Takie newsy mają swoje miejsce w piachu.
Ave Satan.

Dark Planet - siedziba satanistów Dodano: 2011-05-28 09:22

harmonium napisał(a):
http://www.kosciol.pl/article.php/20101216194513359

Cytuję:

Listy od czytelników

Chciałabym poruszyc tutaj wazny problem, a mianowicie portal spolecznosciowy o nazwie wwww.darkplanet.pl, gdzie satanizm i anty klerykalizm szerzy sie pelnymi garsciami.

Portal ten w zamierzeniu mial byc portalem gdzie grupa ludzi wywodzaca sie z tej samej subkultury(tzw. gothci) miala rozmawiac o rzeczach zwiazany z wymieniona tutaj subkultura, jednak tak nie jest. Portal ten jest bardzo niebezbieczny, propaguje satanizm w najczystszych postaciach, wystarczy kliknac na forum strony by przeczytac szereg artykulow w ktorych to urzytkownicy nasmiewaja sie z katolikow i symbolow religijnych, a do tego wychwalaja imie Szatana.

W galerii zdjec widac mase perfersyjnej golizny, nagie dziewczyny fotografuja sie na cmentarzach albo trzymajac w rekach krzyze, nikt na to nie reaguje, a nawet rpzeciwnie namawiaja sie wazajemnie do złego. Portal ten jest w szczegolnosci niebezbieczny gdyz moze sie na nim zalogowac kazdy nawet dzieci w wieku 12-16 lat ktorych tam nie brakuje swoja droga, nie musze mowic ze takie dzieci maja skutecznie prany mozg przez starszych doswiadczonych w manipulacji satanistow. Chcialabym aby Pan Ryszard Nowak z Ogolnopolskiego Komitetu przed Sektami cos z tym zrobil bo portal jest naprawde szczegolnie niebezpieczny.

Koniec cytatu.

............................

Autorka jest chyba jakaś wróżką, która używa czarnej magii... o, ironio, skoro nie znając mnie, tak wiele o mnie - użytkowniku tegoż serwisu - wie. Odkryła przede mną to, o czym ja sama na swój temat nie wiedziałam, nie znając przy tym podstawowych zasad ortografii, o ironio :D

to jest sprawa sprzed roku a może i dalej.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2011-05-28 09:29 Zmieniono: 2011-05-28 09:29

...i pomyśleć, że całkiem nie tak dawno pod innym tematem wspomniany został wątek Inkwizycji. Torquemada się znalazł. Dobrze, że nie restytuowali tortur i palenia za herezje.

Dodano: 2011-05-28 11:15 Zmieniono: 2011-05-28 11:18

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7420/page:1

Wszystko się kiedyś kończy

Dodano: 2011-05-28 13:05

Drathir (Anciliae)
Drathir
Lublin/radom(rzadko ;p)/czasami krakow

hehe...uwielbiam czytac takie artykuly, kiedy wydaje mi sie, ze ludzie juz zaczynaja myslec, pojawia sie jakis katol i psuje to. Niebezpieczne dla dzieci 12-16...sekta powiada...ummm...no tak! to w koncu jedna wielka sekta jaka jest ten portal... ale chwilka... to w koncu nie my wcielamy do swojej sekty dzieci zaraz po narodzinach i kazemy im uczestniczyc w ich obrzedach co jakis czas. Ale wracajac do takich katoli, wypowiadaja sie stojac po jednej strony barykady, nigdy nie wchodzac, a zagladajac na 2ga strone. Nie staraja sie nic zrozumiec tylko zaraz satanizm i satanizm... Jesli Twoje dziecko ma konto na dp - WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE !

CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love&quot

Dodano: 2011-05-28 13:09 Zmieniono: 2011-05-28 13:20

Wszyscy jesteśmy potępieni xd W zasadzie proponuję nie przejmować się artykułami podobnego kalibru. Ciemnota była, jest i zawsze będzie. W związku z tym, że do katoli nie trafia żaden argument nie mamy wpływu na to co napiszą.
Skoro ślady złego ducha widzą w Pokemonach, Harrym Potterze i Gwiezdnych Wojnach nie problem jest dla nich doszukać się bytności Xięcia Ciemności na tym portalu.

Dodano: 2011-05-28 13:21

DonVitteo napisał(a):

Wszyscy jesteśmy potępieni xd

Ja nie chce

I wiecie co sataniści..? Ja chyba przejdę na Epulsa

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Dodano: 2011-05-28 14:09

DonVitteo napisał(a):
Wszyscy jesteśmy potępieni xd W zasadzie proponuję nie przejmować się artykułami podobnego kalibru. Ciemnota była, jest i zawsze będzie. W związku z tym, że do katoli nie trafia żaden argument nie mamy wpływu na to co napiszą.
Skoro ślady złego ducha widzą w Pokemonach, Harrym Potterze i Gwiezdnych Wojnach nie problem jest dla nich doszukać się bytności Xięcia Ciemności na tym portalu.

"Bytności księcia ciemności" haha
Przecież takich ludzi nikt nie przekona że jest inaczej, więc fakt faktem - zgromadzeni tutaj, miejmy to w dupie.

A wogoóle słyszeliście o tym księdzu, co teraz głośno jest, że zawieszony w księdzowaniu został, bo dzikie wyczyny wyprawiał? xD

Dodano: 2011-05-28 14:16

Chodzi Ci o Natanka ?

Dodano: 2011-05-28 14:29

DonVitteo napisał(a):

Chodzi Ci o Natanka ?

tak

Dodano: 2011-05-28 14:49

DonVitteo napisał(a):

Ludzie muszą miec podziały. Zawsze znajdą kogoś, na kogo będą mogli zgonić odpowiedzialność za zło tego świata, sami zaś wtedy czują się lepsi,moralniejsi. Taki mechanizm obronny przed samokrytyką, żeby zatuszować własne wady i wystepki, będą ich szukać u innych. Trudno siebie samego za złe wychowanie dziecka obarczyć winą, nalezy poszukać jej gdzieś indziej. Tej ciemnoty nie sposób wyeliminować. Będzie odrastać, jak głowa hydry.

Dodano: 2011-05-28 18:54 Zmieniono: 2011-05-29 00:45

Reddishhh napisał(a):

A wogoóle słyszeliście o tym księdzu, co teraz głośno jest, że zawieszony w księdzowaniu został, bo dzikie wyczyny wyprawiał? xD

Ja nie slyszalam, o co chodzi?

"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."

Dodano: 2011-05-28 19:01 Zmieniono: 2011-05-29 00:46

diabelecke napisał(a):
[quote:a13bfeba72="Reddishhh"]

Ja nie slyszalam, o co chodzi?[/quote:a13bfeba72]

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7931/page:1

Dodano: 2011-05-29 10:32

diabelecke napisał(a):
[quote:77c045425e="Reddishhh "]

Ja nie slyszalam, o co chodzi?[/quote:77c045425e]

Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego.

Dodano: 2011-05-29 11:39

Doriana86 napisał(a):
Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego.

Podejrzewałbym go o lefebryzm.

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2011-05-29 16:14

Freakstranger napisał(a):
[quote:74885bf899="Doriana86"]Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego.

Podejrzewałbym go o lefebryzm. [/quote:74885bf899]

a ja od idiotyzm

Dodano: 2011-05-29 22:04

Doriana86 napisał(a):
[quote:f9b81bb77d="diabelecke"][quote:f9b81bb77d="Reddishhh "]

Ja nie slyszalam, o co chodzi?[/quote:f9b81bb77d]

Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego. [/quote:f9b81bb77d]

na youtube nie obejrze chyba ze ma napisy

"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."

Dodano: 2011-05-29 22:27

DonVitteo napisał(a):
[quote:7ff8df4e52="Freakstranger"][quote:7ff8df4e52="Doriana86"]Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego.

Podejrzewałbym go o lefebryzm. [/quote:7ff8df4e52]

a ja od idiotyzm
[/quote:7ff8df4e52]

Jedno nie wyklucza 2giego.

Dodano: 2011-05-30 00:35 Zmieniono: 2011-05-30 00:35

diabelecke napisał(a):
[quote:c78e6b82cc="Doriana86"][quote:c78e6b82cc="diabelecke"][quote:c78e6b82cc="Reddishhh "]

Ja nie slyszalam, o co chodzi?[/quote:c78e6b82cc]

Nawet na youtubie pod filmikiem z jego kazania jest napisane, że nie przedstawia on oficjalnych poglądów Kościoła Rzymskokatolickiego. [/quote:c78e6b82cc]

na youtube nie obejrze chyba ze ma napisy[/quote:c78e6b82cc]
Z napisami to już nie ta sama akcja xD

Dodano: 2011-05-30 08:56

Bez napisow nie bede miala zadnej akcji, tak czy siak i tak sie nie dowiem o co chodzi chyba, ze ktos bedzie tak mily i mi stresci

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło