Dodano: 2011-05-30 15:56
| diabelecke napisał(a): |
| Bez napisow nie bede miala zadnej akcji, tak czy siak i tak sie nie dowiem o co chodzi chyba, ze ktos bedzie tak mily i mi stresci |
Cholera..to jest kazanie pewnego księdza..no nie wiem, najlepiej to obejrzeć, może znajde coś na necie gdzie to jest streszczone, albo pózniej sama to opiszę..
Dodano: 2011-05-30 16:29
Widze, ze to kazania, ale chodzi mi o to co on w tym kazaniu takiego strasznego mowi.
Niestety sama sie nie dowiem.
"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."
Dodano: 2011-07-30 22:29
ghahaah Niezły ten cytat :D tak tak czuję tu rękę Natanka :) i "wiedzcie,że cos się dzieje" :D Tyle tu czerni i czerwieni...istny satanizm wcielony :D
Dodano: 2011-08-06 00:43
Od jakiego czasu znam ten portal, niczego nie świadomy zacząłem się udzielać na forum. Teraz dowiaduję się takich rzeczy. Aż strach się brać... szataniści jedni. Swoją drogą ciekawe czy by się znalazł jeden teista, bo od LaVeya na pewno ktoś się znajdzie.
http://pantheion.pl/
Dodano: 2011-08-06 12:49
Ja uwielbiam jeść surowe koty. Minus jest taki, że pluję potem kłaczkami.
Dodano: 2011-08-08 20:12
| bibunia napisał(a): |
| ghahaah Niezły ten cytat :D tak tak czuję tu rękę Natanka :) i "wiedzcie,że cos się dzieje" :D Tyle tu czerni i czerwieni...istny satanizm wcielony :D |
hahaha mam amarantowe paznokcie
czyli "coś się dzieje"
Dodano: 2011-08-08 23:50
oj dzieje się, dzieje, haha
jeszcze trochę uzna ten zamęt dziejowy za zwiastun apokalipsy !
'trwający chaos poczeka, posłuchaj jak noc szepta'
Dodano: 2011-08-14 00:55
| Vivienne-dAngouleme napisał(a): |
| taaa...koniec świata się zbliża.. |
.....a jeżeli ten się zbliża to wiedz, że coś się dzieje.
Dodano: 2011-09-29 00:07
No i jak tu się nie wkurzyć??? Kiedy to każdy kolorowo ubrany człowiek uważa nas tu zgromadzonych za satanistów.. Chyba każdy z nas kiedyś od kogoś usłyszał że każdy z nas jest inny :) Więc najlepiej te komentarze katoli mieć szczerze w dupie.. Według mnie to działa tak: nas potępiają a sami do kościoła chodzą na pokaz, bo co ludzie powiedzą xDD
Dodano: 2011-10-01 16:58
| InaVampire napisał(a): |
| No i jak tu się nie wkurzyć??? Kiedy to każdy kolorowo ubrany człowiek uważa nas tu zgromadzonych za satanistów.. Chyba każdy z nas kiedyś od kogoś usłyszał że każdy z nas jest inny :) Więc najlepiej te komentarze katoli mieć szczerze w dupie.. Według mnie to działa tak: nas potępiają a sami do kościoła chodzą na pokaz, bo co ludzie powiedzą xDD |
Z tego co piszesz sama przejmujesz się opinią innych.
Dodano: 2011-10-02 13:32
| InaVampire napisał(a): |
| No i jak tu się nie wkurzyć??? Kiedy to każdy kolorowo ubrany człowiek uważa nas tu zgromadzonych za satanistów.. |
A każdą ubraną na kolorowo blondynkę za 'plastika'... Życie po prostu.
Dodano: 2011-10-02 19:32
Ostatnio co się udzielam na jakimś forum, to ludzie z zewnątrz, że sataniści, że masoni, że finansowani przez tajne organizacje itd Co jest? xD
http://pantheion.pl/
Hmm Dodano: 2012-09-18 14:07
Ja dobrze rozumiem srodowisko katolickie i koscielne (sama jestem katolikiem) i ich obawe przed szerzeniem satanizmu w internecie, ale nie koniecznie zgodze sie z tym, ze takie tresci sa propagowane na DarkPlanecie. Nie mowie, ze nie ma tu tematow "pochodnych" dla katolików, ale dziwi Mnie, czemu nie odniesli sie do stron, gdzie satanizm czy inne kure*two z wywieszonym jezykiem glosi te czy tamte idee... Kosciol jest nieomylny! Ale sursum corda!
She sleeps in her coffin in an ancient cementery.
Hmm Dodano: 2012-09-19 13:08
| LadyVampyria napisał(a): |
| sursum corda! |
Tak sie nazywała nasza drużyna na turnieju halówki
.