Koniec świata. Strona: 2

Dodano: 2011-02-11 12:19

A ja się tak zastanawiam , czy już w tym roku zrobić wiecej przetworów a w piwnicy zrobię schron .

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2011-02-11 12:37 Zmieniono: 2011-02-11 12:38

Nicky_Humanity napisał(a):
koniec zbliża się nieuchronnie Euro 2012

Skopia nam dupę w noge fAKT:) i to kurwa totalnie:)

Chwytac chwile ?

Dodano: 2011-02-11 13:06

lukaszart napisał(a):
Upadek dolara nie jest spiskową teorią dziejów tylko faktem, tak samo jak i narastający konflikt interesów pomiędzy Ameryką i Chinami.

Dowiedz się więcej na temat amerykańskiego długu publicznego, zasad działania Banku Rezerwy Federalnej, nasilającego się w USA ruchu społecznego End The FED, Tea Party itd..

Tłumaczę różne filmy, głównie alternatywne dokumenty by każdy rozsądził sam co może być prawdą a co nie. W kolejce mam filmy australijskiego dziennikarza Johna Pilgera no i zdjęty z anten w USA przed pierwszą emisją film "Conspiracy Of Silence" dotyczący pedofilii i handlu żywym towarem w kręgach amerykańskiej elity rządowej.

Miałam na myśli Twoje gadanie na temat kolonizacji planet a nie spadek dolara

Dodano: 2011-02-11 16:01 Zmieniono: 2011-02-11 16:04

Mówiłem o rekolonizacji kontynentu afrykańskiego w wyścigu mocarstw i pozbywaniu się miejscowej populacji zwłaszcza w rejonach potencjalnych złóż. Rząd chiński oficjalnie przyznał, że planuje przesiedlenie 300 milionów swoich obywateli na kontynent afrykański a miejscowi wladcy bezmyślnie na to przyzwalają.

Nie wpominałem o ŻADNEJ kolonizacji planet. Zacznij czytać ze zrozumieniem a nie po łebkach.

W jednym z postów ktoś wspominał o planecie Nibiru więc podałem link do filmu wyjaśniającego prawdziwe znaczenie tego terminu. Teraz obejrzyj wykład Dra. Heisera i powiedz mi gdzie on wspomina o kolonizowaniu planet?

Dodano: 2011-02-11 16:15

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

shagi666 napisał(a):
[quote:8ce94820f7="HBVILK"]Wojny nie będzie. To pewna informacja . Więc proszę się rozejść do domów...

Będzie taka wojna , o której Ci się nie śniło ...[/quote:8ce94820f7]

Shagi666, Tobie chyba chodzi o wojnę Hollywood vs. Bollywood o kasę dla fabryk snów.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2011-02-11 16:25 Zmieniono: 2011-02-11 16:26

Cytat:
Shagi666, Tobie chyba chodzi o wojnę Hollywood vs. Bollywood o kasę dla fabryk snów.

Bollywood nie ma szans w tej wojnie, ich filmy są skierowane na rodzimy rynek hinduski i okolice i są zbyt odmienne kulturowo by przyjęły się szerzej poza granicami Indii. Typowe Bollywood nigdy się szerzej nie przyjmie chyba, że zmienią styl na właśnie Hollywoodzki.

Wyobraźcie sobie np. Transformers w wersji hinduskiej z tańczącymi robotami i tą ich muzyką... To dopiero wizja. Albo hinduska seria Resident Evil i tańce z zombiakami.

Na szczęście metal dotarł do Indii i zapuścił korzenie, możecie to zobaczyć w filmie Global Metal.

Dodano: 2011-02-11 16:40 Zmieniono: 2011-02-11 16:43

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

lukaszart napisał(a):
[quote:9659ce728e="Yngwie"] Tobie chyba chodzi o wojnę Hollywood vs. Bollywood o kasę dla fabryk snów.

Bollywood nie ma szans w tej wojnie, ich filmy są skierowane na rodzimy rynek hinduski i okolice i są zbyt odmienne kulturowo by przyjęły się szerzej poza granicami Indii. Typowe Bollywood nigdy się szerzej nie przyjmie chyba, że zmienią styl na właśnie Hollywoodzki.

[/quote:9659ce728e]

To akurat nie ma znaczenia zbyt dużego, bardziej chodzi o to, że nam nic do tego typu wojen i mogą sobie być.

Hindusom wystarczą prawdziwe katastrofy typu tsunami. Sam nie lubię ani filmów Hollywoodzkich ani Bollywoodzkich, te drugie mogą być ewentualnie ciekawsze ze względu na nasze praindoeuropejskie korzenie w kwestiach kultury i mitologii, ale to też nie ten klimat.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2011-02-11 18:47

lukaszart napisał(a):
Cytat:

Wyobraźcie sobie np. Transformers w wersji hinduskiej z tańczącymi robotami i tą ich muzyką... To dopiero wizja. Albo hinduska seria Resident Evil i tańce z zombiakami.

Na szczęście metal dotarł do Indii i zapuścił korzenie, możecie to zobaczyć w filmie Global Metal.

Moja mama najwięcej filmów z Bollywoodu obejrzała sobie w latach 70tych w Bułgarii, w Polsce tez są festiwalu poświęcone Bollywoodowi, więc o jakich okolicach Ty mówisz?

Dodano: 2011-02-11 22:10

jak nie w 2012 to w 2036 podobno kometa aphophis(czy jakoś tak)pierdolnie, z drugiej strony sąsiad od tygodnia płacze,że koniec świata bo mu żona auto nowe rozjebała

Każdy człowiek jest odpowiedzialny za swój los

Dodano: 2011-02-11 22:20

dla niego to może jest jego osobisty koniec świata

Dodano: 2011-03-01 02:00

W 2012 prędzej nas kosmity odwiedzą niż nastąpi

Cytat:
totalny rozpierdolec

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2011-03-01 20:28

Koniec świata jest w każdej atomowej sekundzie życia. Czas też nie jest wszędzie taki sam.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło