Dodano: 2007-04-09 03:28
Gry online, takie jak Lineage2. Spróbujcie, fantastyczne.
Polecam polski serwer Ancient Legion, akurat ten jest utrzymywany w klimacie rpg (starają się przynajmniej).
A jeśli chodzi o gry 'papierkowe' to grałam w Zew Cthulhu. Miałam zajebistego MG, potrafiliśmy grać sami całą noc.
Kiedyś przygotowywaliśmy się do sesji z bractwem rycerskim, to dopiero byłoby niezłe, ale... niewypaliło.
Dodano: 2007-04-09 16:12
Adnistral - nie przypominam sobie abym napisał że Sorce jest lepszy od 1.6...gram w to poniewż się przyzwyczaiłem a pozatym w pakiecie Half-Life 2 Deathmach był
W lineage 2 grałem tylko chwilkę na Allseronie lecz szybko mi się to znudziło, większosc ludzi tam tylko tankuje a dobre itemy od kumpli zawsze można dostac, co to za zabawa ?
Ostatnimi czasy wole gry typu HL2 i Stalker :)
Dodano: 2007-04-09 16:19
Wstępną :twisted:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2007-04-12 16:25
Survival - Horror, TPP, FPS, Arcade.
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Dodano: 2007-04-12 19:35
FPSy, ale poza tym to lubię prawie każdy gatunek- prawie bo Horrorki raczej rzadko odpalam (za duży cykor jestem
) no i wszelkie gry ekonomiczne (nie mam do tego głowy). Lubię strategie (WIII!!!! Seria C&C, wiecej nie pamietam), sporty extremalne (głownie Tony Hawki wszystkie), RPG i pokrewne, skradanki (Splinter Cell lub mój Król czyli MGS 2), platformery i gry akcji (Mario 64
, Wszystkie Prince od Piasków Czasu jak i pierwszą część 2D). Z MMORPG tylko WoW.
A aktualnie w sumie gram wyłącznie w CSa.
Ale ten temat dał do myślenie
Gram już od tylu lat, że nie jestem chyba w stanie zliczyć wszystkich gier w jakie pocinałem przez, w sumie połowę mojego życia 
Dodano: 2007-04-15 19:40
Ja zaczynałem 8 lat temu z Ad&D i w sumie nadal przy niej pozostałem. No może trochę unowocześniony system... czyli D&D 3.5 + odrobina własnych poprawek. A światy to już różnie, najczęściej Greyhawk lub własny.
Czasami zdarza mi się pograć w wampira.
"Gdzie przeszedł strach, tam nie będzie niczego. Tylko ja pozostanę."
Dodano: 2007-04-23 00:08
Jeśli juz to FPP. Quake, Half Life (mod The Specjalists), Unreal Tornament, Blood.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-04-23 02:38
No tak, klasyki: Quake III, Half life, Diablo II...
potem same mmorpg z roznym klimatem (Silkroad, Knights Online, Rakion, Turf battles)...
a na dokladke z sesji: Fading Suns, Neuroshima, młotek i inne duperele :lol:
Nie ma to jak sobie solidnie pograć :)
Dodano: 2007-04-23 08:03
Ja dosc specyficznie
- W.O.W.
- Wampir Maskarade xD
- Tomb Raider ( moj sentyment ktory mi pozostal :D )
- Samochodowki różnego rodzaju :twisted:
No i Doom i Diablo tez nie byly zle
:D
Dodano: 2007-04-25 12:45
Ja tam niestety za często obcuje z D&D bo z reguły to ludzie mają ...
Po za tym z systemów fantasy to wolę Warhammera i Earth Down (wspomnienia, moje pierwsze sesje)
Larpowo zdarza się grac w Legendę Pięciu Kręgów, wampira maskaradę i Neuroshimę
Aktualnie poszukuje drużyny
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
re temat Dodano: 2007-06-23 14:18
Ja uwielbiam gry strategiczne jak Heroes III i gry ala Diablo 2... mogą być jeszcze gry zręczościowe jak Volfid 
Aniele ciemości patrzący na umarłych cierpiący za dnia bracie nocy. W cieniu twoich skrzydeł ginie świat.
Dodano: 2007-06-23 14:41
1. Morrowind;
2. Heroes oM&M 3;
3. Icewind Dale Saga
Dodano: 2007-06-23 15:19
Ja ostatnio pykam w Medieval Total War 2 :mrgreen:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-19 10:05
Prawie że same RPG, action RPG i MMORPG - takie jak Fable, Jade Empire, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Guild Wars, ostatnio WoW. Zdarza mi się czasem pograć w jakiegoś FPSa czy samochodówkę, ale to najwyżej parę dni w przeerwie pomiędzy RPGami :) .
Dodano: 2007-07-20 20:33
Dodano: 2007-07-20 22:13 Zmieniono: 2007-07-21 00:27
widze że najbardziej popularne są badziewiaste strzelanki i przynudnawe rpg o smokach i innych śmiesznych wynalazkach sesesesesesese 8) Close Combat III The Russian Front to jest dopiero wspaniała gra :twisted: realistyczna, wciągająca, nieśmiertelna. nawet niektóre niedoróbki jestem w stanie wybaczyć. teraz nie gram w nic bo szkoda czasu a rynek jest zasypywany nudnym chujostwem które nic oprócz powalającej grafiki do zaoferowania nie ma. CC3 mój absolutny ideał 4ever :twisted:
Dodano: 2007-07-20 22:25
Od 4 lat w nic juz staram sie nie "pykac" po tym, jak Quake III drastycznie wygladzil moje (i tak niezbyt pofaldowane) zwoje mozgowe. Latwo, szybko i niestety ciezko uzalezniam sie od gier, wiec powiedzialam sobie KONIEC.
Re: re temat Dodano: 2007-07-21 08:20
| Sesiva napisał(a): |
| Ja uwielbiam gry strategiczne jak Heroes III i gry ala Diablo 2... |
Dokładnie to samo :)
Dodano: 2007-07-21 08:48
Diablo to gra strategiczna :?: buahahahahahahahaha :D tam sie liczy małpia zręczność i szybkość cielaki wy jedne. potrzeby myślenia i planowania to tam jak na lekarstwo heh. debilizm tej gry poraził mnie wręcz :?
Dodano: 2007-07-24 15:44
wybaczcie ze sie wtrace do rozmowy.
Diablo to gra typu hack n' slash. o ile sie nie myle jest to takie dosc dynamiczne RPG. czasem na ten gatunek mowi sie "zaklikaj na smierc" :)
Dodano: 2007-07-24 18:54
Dodano: 2007-07-24 19:25
RPG, RPG, i jeszcze raz RPG :D :!: . No i czasami jakąś wyścigóweczke na rozładowanie napięcia, które może byc akurat spowodowane grą strategiczną 
Dodano: 2007-07-24 20:59
oczywiście - gry planszowe 8)
nieno, a tak na serio to eRPGi, eRTSy, eFPPki