jakie gry preferujecie?. Strona: 4

Dodano: 2007-07-24 21:13

nie ma to jak mały RTS z elementami RPG =^.^=

Dodano: 2007-07-24 21:17

strata czasu na takie gówno jak gry..... do pieca hołota leniwa!!! 8)

Dodano: 2007-07-24 21:24

Podobno wszystko jest dla ludzi :twisted:

Dodano: 2007-07-24 23:58

nawet gry. ktore rzekomo sa powodem agresji wsrod mlodzierzy. zenujace dosyc.
ja lubie grac we wszystko , choc symulatory , samochodowki i fpsy to moje ulubione gatunki.
mysle ze gry sa bardzo dobrym zrodlem rozrywki , o wiele bardziej interaktywnym niz telewizja. a niektorzy lubia jak najwieksza interaktywnosc.

Dodano: 2007-07-25 09:18

Ja preferuję bierki pod wodą i pokera przez telefon.

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Dodano: 2007-07-25 10:23

Rajiya napisał(a):
Ja preferuję bierki pod wodą i pokera przez telefon.

Mocne :lol:

Dodano: 2007-07-25 22:15

wlasnie cholera, samochodówki :idea: kiedyś nie mogłem się oderwać od Destruction Derby 1 i 2 oraz NFS 1 i 3 (reszta części mnie nie rusza wogóle) hehe, a ostatnio Flatout :idea: dzisiaj zakupiłem drugą część i mnie roz-pier-da-la 8)

Dodano: 2007-08-10 12:48

A propo samochodówek, ostatnio przeszedłem NFS: Carbon. I musze powiedzieć, że był chyba najgorszy ze wszystkich NFS. Za krótki, zbyt prosty i w ogóle. Mostw Wanted był 1000 razy lepszy.
Ale samochodówki to nie jest mój ulubiony gatunek. Najbardziej lubię wszelakie RPG-i, RTS-y i FPS-y.

Never ending pain. Quickly ending life

Dodano: 2007-08-10 14:24

Ja to zdecydowanie rpg - szczególnie klasyka tj. Baldurs Gate. Z nowszych to Oblivion, Neverwinter itp.

If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dodano: 2007-08-10 14:50

Zadnego RPG i fantasy!! Total war, jeśli siadam do giery, to przeważnie pociągam za spust - Americas Army, Counter Strike, Call of Duty etc

Dodano: 2007-08-19 14:07

FPP rzecz jasna, a nie jakieś wyścigówki i inne pierdułki. Czasem Warcraft czy Kozacy. Ale generalnie Quake, Unreal, Specjalista (mod do Half Life). Kiedyś sie bawiłem w swat ale to za wolne...

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-11-12 17:08

Ostatnio wrócieł do ukochanych FPS-ków (Duke Nukem 3D, Blood, Unreal, a z nowszych Far Cry, STALKER), poza tym nie pogardzę porządnym RPG-iem (Planescape Torment, seria TES, Gothic), z RTS-ów głównie te starsze pozycje (Warcraft II i Starcraft, ew. Homeworld), zaś ze skradanek bezkonkurencyjna seria Thief... Dziki wraca do gier ;]

Dodano: 2007-11-12 20:22

Ja po wymianie karty graficznej powróciłem do FEAR bo na minimalnych nie było sensu kiedyś grać. Gra wymiata klimatem i rewelacyjnym trybem walki (slow motion, który wbija w fotel. No i stary dobry Call of Duty 2 cały czas na pulpicie goszczę :-) Niedługo wpadnie mi w łapy CoD 4 ale nie wiem jak będzie funkcjonował na moim sprzęcie

"Norweskie schody nie tylko prowadzą do góry"

Dodano: 2007-11-12 21:45

Ja się ostatnio wziąłem za Tomb Raidery. Z Legend nie miałem problemów, ale na resztę chyba za głupi jestem :lol:
A tak ogólnie to pograłbym sobie w jakąś rajdówkę, problem w tym, że potrzebuję kierownicy. Jak gra nie ma widoku z oczu kierowcy, a ja nie mam kierownicy to w ogóle sobie nie radzę :?

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

jakie gry preferujecie? Dodano: 2007-11-12 22:09

ostatnio uprawiałem mały desancik w Medal Of Honor - Airborne F.E.A.R. niezła giera :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2007-11-12 22:25

Przez dlugi okres czasu gralem w w3(dla tych co nie czaja Warcraft 3 the frozen throne POZDRO POL-1) a pozatym nic innego wiec rts

Dodano: 2007-11-13 19:19

Mój qmpel swego czasu zwariował na punkcie FEAR, gra pochłonęła go na dobre ;D W moim odczuciu jest dobra, ale do takiego Far Cry startu nie ma (ale to już kwestia gustu :twisted: )

Do swojej listy preferowanych gier dorzuciłbym jeszcze horrorki pokroju Undyinga i Call of Cthulhu:DCotE. Typowych suvivali nie trawię.

Dodano: 2007-11-13 19:36

Głównie to gra na gitarze.
Ale jak mam czas to cRPG najchętniej. Przymierzam się aktualnie do Neverwinter Nights i Baldur's gate II. Szykuje się pasjonująca przygoda. :)
Ostatnia jak byłem w Empiku już nawet miałem "Wiedźmina" w ręce, ale jednak mój wysłużony komputer nie podoła, a nie chciałem ryzykować.

"I may never find all the answers, I may never understand why. I may never prove what I know to be true, but I know that I still have to try..."

Dodano: 2008-02-20 16:55

Dodano: 2008-04-21 07:43

hmmmm jakie ja preferuję ... strategiczne i samochodówki :D RPG też grywam ale nie wiem czemu jakoś tak włączam je raz na ruski czas ... se kupiłem Baldur's Gate I&II, Icewind I&II, Planescape Torment i tak przechodze od początku tego roku bodajże dopiero w II rozdziale Icewinda jedynki jestem :D masakra ... bede to przechodził przez całe tysiąclecia :D ale i tak nie ma to jak strategia najbardziej w mój gust trafił chyba jak dotąd Rise of Nations i Heroes III czy V część ... dla mnie to nie ma różnicy bo obie lubie :D ale jednak częściej gram w V bo lubie też podrodze oczy nacieszyć pięknymi widoczkami a z samochodówek to takie bardziej symulacje ... Toca Race Driver 3 (wiem wiem ... to jest acrade ale sie o tym dowiedziałem dopiero jak zagrałem w GTR2 :D świetne tylko bez kierownicy troche ciężko ale da sie grać ) no i Test Drive Unlimited ... moja ostatnia zdobycz :) wiem że to nie symulacja ale co tam :D bardzo miło sie jeździ no i to tak ogólnie :) w planach mam właśnie zakup packu Settlersów od I do IV :D w ExtraKlasyce bedzie 24 Kwietnia genialne gry za grosze :) No ale tak jak wyżej kolega .... głównie gra na gitarze

jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba "żyj i daj żyć innym" ;p takie najsensowniejsze jak dla mnie i co najbardziej do mnie trafia ;p

Dodano: 2008-05-25 10:49

Ja gustuje głównie w jRPG i MMORPG. Japońskie gry mają taki niespotykany klimat, który strasznie zachęca potem do powrotu nawet po skończeniu n-ty raz danej gry. Poza tym jRPG doskonale łączą mity z nowoczenym światem maszyn przez co czuje się o niebo większy luz. Gram głównie w serie Final Fantasy(7, 8, 9, 10, 12) ale prócz tego lubię także serie Castlevania bo fajnie jest czasem pobiegać siwo włosym bohaterem z mieczem polując na wampiry i demony w zamku Drakuli XP.