Dodano: 2006-10-02 19:46
| DarkMona napisał(a): |
| tylko co na to reszta załogi... w końcu to jest Dark Planet a nie Red-Yellow-Green Planet
może lepiej jest tak, jak jest...... :wink: :wink: ale nie mam nic przeciwko żeby załozyc jakiś Fun Club dżamajskich rytmów :wink: |
Nie no napewno nie będziemy naszej ciemnej planetki kolorować na jamajsko!!!Ale taki Fan Club i jak piszę Mirtha koncik ^^ ...Kto jest jeszcze za???
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-02 20:00
Ja mogę być
Baj de łej, kto idzie 21.10 na Dżamala do Piwnicy21? 
Dodano: 2006-10-02 20:09
ja bym chciała, ale troszkę daleko...
Dobra widze że mamy już 4 chętnych :)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-03 14:22
JA TWEŻ JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!
DOLICZCIE MNIE DO RODZINI RASTA :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIAKI
Dodano: 2006-10-03 16:04
Ależ oczywiście :) ma ktoś jakiś pomysł by nas "zalegalizować"na DP?:)
Dodano: 2006-10-05 00:02
| uvekolarz napisał(a): |
Ja mogę być Baj de łej, kto idzie 21.10 na Dżamala do Piwnicy21? ![]() |
tak bajdełej po ile wjazd i czemu tak drogo :wink:
-------------------
L'esprit Du Clan-Babylon
united we stand divided we fall
Dodano: 2006-10-05 00:19
Nie wiem po ile wjazd ale pewno tam się stawię
Dodano: 2006-10-05 05:27
| Alec-II-Pure napisał(a): |
| tak bajdełej po ile wjazd i czemu tak drogo :wink: |
Wjazd 15/20PLN. A w listopadzie, również w P21, zagra jeszcze Akurat i Vavamuffin (i to dwa dni z rzędu) 8) Ceny takie same zdaje się.
Dodano: 2006-10-05 15:35
Czy ja wiem, czy to tak drogo...Wydaje mi się że to taka optymalna cena...
Dodano: 2006-10-05 21:33
| uvekolarz napisał(a): |
Pewnie, toż to zaledwie trzy piwka ![]() |
Dobrze
o tym nie pomyślałam...A wogóle ludziska!!!Pandorcia znalazła super kadzidełko!!!!O bardzo ładnej nazwie:
Jah Roots
naprawdę polecam zapach śliczny...Coprawda moja mama mówi że mi w pokoju marychą wali
a mi to wcale ganją nie jedzie!Nie pale, ale wiem jak to pachnie, więc chyba umiem odróżnić.
Dodano: 2006-10-05 23:20
Dobra dobra VampirePandora nie tłumacz się. Mój nauczyciel w liceum od Wosu mówił, że narkomana można poznać po tym iż u niego w domu palą się kadzidełka, bo zapach kadzidełka tłumi zapach np.marihuany. :twisted: Teoria pana K......
Pamietajcie o tym! To jedyny sposób na odkrycie narkomana........ :wink:
To w ogóle chyba największe jazdy mają te babeczki w sklepach indyjskich :D
Wszystkie to narkomanki :D
Dodano: 2006-10-06 00:38
| VampirePandora napisał(a): |
| Czy ja wiem, czy to tak drogo...Wydaje mi się że to taka optymalna cena... |
No cena jest w sam raz tylko nie w tym miesiacu
cuz kolejny fajny gig musze opuscic raczej
a za tym jahowym kadzidelkiem trzeba bedzie sie rozjerzec :wink:
----------------
At The Drive-In - For Now ... We Toast
united we stand divided we fall
Dodano: 2006-10-06 02:03
Właśnie sięzastanawiałam kiedy Akurat znów zawita do Poznaia:D..na tym koncerciku też trzeba będzie jakoś się stawić..
Dodano: 2006-10-06 15:28
| mirtha napisał(a): |
Właśnie sięzastanawiałam kiedy Akurat znów zawita do Poznaia:D..na tym koncerciku też trzeba będzie jakoś się stawić..![]() |
No właśnie
Mnie ominęły już po dwa koncerty Akurat i Vavy, bo zawsze jakiś wyjazd wtedy wypadał.. Tym razem trzeba
Dodano: 2006-10-06 17:16
Wczoraj w Sosnowcu grała Masala
a mnie nie było bo jestem trochę przeziębiona.Buhuhuhu 
Dodano: 2006-10-07 08:51
Wogóle napisałam do Amorphous'a czy nie dałoby się nam otworzyć osobnego topicku na forum :wink:
Dodano: 2006-10-07 17:54
Super!!! VampirePandora:D
A odpisał CI coś???
Normalnie pobujała bym się w rytm reggae muzyki.....A tu w pracy trzeba siedzieć
Dodano: 2006-10-07 18:09
Jeszcze nic
ale jak dostane jakąś odpowiedź napiszę zaraz. :) Mam nadzieje że to wypali bo to chyba byłoby dobre rozwiązanie
Jakby co to napiszcie też coś do naszego szefostwa :)
Dodano: 2006-10-07 18:52
Trzymaj rękę na pulsie :D
Tez cos kliknę w tej sprawce do władz wyższych :) ....
Dodano: 2006-10-07 19:44
hohohohohohooo.... widze że nie siedzicie z założonymi rękami i coś kombinujcie w tym kierunku... podziwiam ......... RESPECT :D :D :D
Dodano: 2006-10-08 09:05
Pewnie moja droga Dark Mono :wink: ale jakby co liczymy także na Twoją pomoc. Bo odpowiedzi od szefostwa, ani widu ani słychu, ale było zgromadzenie wczoraj to może coś się okaże. :twisted:
A tak wogóle!!!Ma może ktoś z Was muzyke zespołu Kultura de Natura? Kupiłam ostatnio gazete Free Colours i na dołączonej tam płytce była ich jedna piosenka i się zachwyciłam. Szukałam w necie i znalazłam kolejną piosenke, ale tylko jedną i się w nich zakochałam!!!
Ma może ktoś coś ich?(ale nie po polsku zdanie
)
Dodano: 2006-10-08 09:12
ja niestety nie mam.... ale włączyłam radio reggae... lepsze to niż metal zważając na ból głowy po sobocie :D
Dodano: 2006-10-08 10:07
Ja teraz słucham Boba
a podałabyś linka do tego radia?Z chęcią posłucham...Dobra a teraz się przyznaj czemu Cię boli głowa?:D